- 6 Temmuz 2021
- 21
- 32
Dualarim sizinle, hepimizleİnşallah artar hayırlısı bakalım inşallah dua edin bana benimle kalsin
Ayyy kuzum çok sevındım tekrar kan verdınmı kıme gıttın bugun Mustafa başbuğaCanım doktorumdan çıktım kesem 0.53cm olmş. Haftanla uyumlu dedi haftaya tekrar çağırdı
Yok canım acıbadem gittim başbuğ çarşamba gidecğmAyyy kuzum çok sevındım tekrar kan verdınmı kıme gıttın bugun Mustafa başbuğa
İnsAllah canım ınsAllah Rabbım sana bağışlasınYok canım acıbadem gittim başbuğ çarşamba gidecğmHaftasıyla uyumlu dedi inş başbuğda aynı şeyleri söyler
Inslaah cnm saglicakla.kucgna alrsn idrar testi hic yapmadin demi
İnşallah canm inşallah Allah rızası için çok dua edin bana iki gün sonra değer güzel yükselsin inşallahInslaah cnm saglicakla.kucgna alrsn idrar testi hic yapmadin demi
İnşallah Allah razı olsunDualarim sizinle, hepimizle
Banada dua edin inşallah sağlıkla alın kucagniza yavrunuzu.degerim 20.63 çıktı değer iki gün sonra artarsa sağlıklı gebelik deriz dediler dua edin banadaCanım doktorumdan çıktım kesem 0.53cm olmş. Haftanla uyumlu dedi haftaya tekrar çağırdı
Transfer günü sayılmıyor, hem de daha çok yeni, benim 5.günüm kasıklarımda hafif bişeyler hisseder oldum. Stres yapmadan tatlı tatlı bekliycez.Evt cnm icmiyorum kahve hic asitli seyler falan ama hc belrtm.yok cuma oldum.transfer bu durum beni cok.korkutuo transfer gunu sayiliomuki ya
İnşallah artacak annesi, sen ilaçlarını aksatma bebişin sana göz kırpmışDoktorla görüştüm ilaclarima devam et şuan değer var ama iki gün sonra iki kat artarsa sağlıklı bir gebelik diyebiliriz dedi.kizlar dua edin inşallah benimle kalsın
Ay inşallah inşallah ağzından bal damlıyor vala kurban oldgum rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah artacak annesi, sen ilaçlarını aksatma bebişin sana göz kırpmış
Ben cuma.oldum.su an cok yeni demiTransfer günü sayılmıyor, hem de daha çok yeni, benim 5.günüm kasıklarımda hafif bişeyler hisseder oldum. Stres yapmadan tatlı tatlı bekliycez.
Bide ben Perşembe test vercem dimi iki gün sonra dediler yaİnşallah artacak annesi, sen ilaçlarını aksatma bebişin sana göz kırpmış
Aynen ben ilkinde oyle yapmıştım çok üzülmüştüm ama yine de insan duramıyor çok heyecan yapıyorTransferimiz ve test günümüz ayni, dilerim hepimiz pozitif sonuclar aliriz. Beni dinlerseniz test yapmayin çünkü ben dün bir delilik yapip idrar testi yaptim ve negatifti. Kendimi toparlayamiyorum. Test yapmadan önce negatif cikarsa üzülmicem henüz erken dedim ama öyle olmuyormus.
2 gün sonra demişlerse sanki Çarşamba aynı saatte versen daha doğru olur. Ama Doktorun en doğrusunu bilir.Bide ben Perşembe test vercem dimi iki gün sonra dediler ya
Doktor iki gün sonra dedi Perşembe demedi ozaman Çarşamba mi oluyor2 gün sonra demişlerse sanki Çarşamba aynı saatte versen daha doğru olur. Ama Doktorun en doğrusunu bilir.
48 saat sonra tekrarlayabilirsiniz yani çarşambaDoktor iki gün sonra dedi Perşembe demedi ozaman Çarşamba mi oluyor
Teşekkür ederim inşallah sağlıklı bı sekilde yükselir umarım48 saat sonra tekrarlayabilirsiniz yani çarşamba