MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Selam kızlar 22 martta 5 gün embriyosu 2 tane transfer oldum bu benim ikinci denemem dayanamayıp sabah test yaptım çift çizgi çıktı kan testi için 4 nisan dediler acaba erken yaptırsam mı çok stres oldum
şimdi bile çıktıysaaa gebesinnn inşallahhh çok sevindim canım

Selam kızlar 22 martta 5 gün embriyosu 2 tane transfer oldum bu benim ikinci denemem dayanamayıp sabah test yaptım çift çizgi çıktı kan testi için 4 nisan dediler acaba erken yaptırsam mı çok stres oldum
İnşallah güzel haberdir çok sevindim :) en azından cuma gününü bekle istersen değerdeki artışı görmek isteyecekler tekrarlatacaklar zaten

Tebrik ediyorum darısı başımıza Kan Testini zamanına yakın ve test günü yapsanız daha iyi olmaz mı? Artışları görürsünüz en azından.

Merhaba kızlar benimde bugün transferin 6.günü 2 nisan test günüm

Çokkkk tebrik ederim aynı gün transfer olmuşuz benim de 5.gün dondurulmuş fakat tek embriyo. Sanırım ben de yarın test yapıcam

İnşallah guzel sonuclar alırız hepımız de rabbim isteyen herkese nasıp etsın haber et benı etıketleyıp gorusmeden snra kacıncı denemenız
Benim ikinci denemem olacak. Bugün gittim kontrole her şey yolundaymış 4 nisan transfer günüm . Beklediğimden daha erken olacak biraz heyecanlandım Şimdi işten izin alcam onu düşünüyorum transfer sonrası kaç gün izin almak yeterli acaba

Yani kişiden kişiye değişir. Kimi 3 gün sonra kimi 10 gün sonra işe başlıyor. Nasıl dilersen ben 10 gün kullanmıştım negatif oldu. Arkadaşım 4 gün sonra işe başladı pozitif Nasıl dilersen.

ben yapmayı düşünüyorum açıkcası.

25 martta transfer oldum cuma günü yaparım test.

Senden bır hafta 10 gun sonra da benım transferim :) pozitif dusunuyorum ben ilk başlangıctan beri ımsallah pozıtıfı gorurum senden de inşallah ve diğer kalpten isteyn herkesten pozıtıflerı gorurum ınşallah.. özele mı gidiyorsun devlet mı kaç embriyo transfer edilcek
İzin konusuna gelınce ben halk oyunu ögretmenıyım baya yorucu gecıyor derslerım doktorum transferı okullarn ara tatılıne denk getirdi bır hafta evde olursun dedı uc gun dıkkat et kndıne sonra gunluk yasantına dön dedı ama zorlama kendını dedi

Bir hafta düşündüm ben de . 3 gün mü alsam dedim ama sonra hem dinlenmiş hem de o süreçleri rahat geçirmiş olurum diye bir hafta alayım dedim . İlk denememde 3 gün sonra başlamıştım negatif oldu

Özele gidiyorum . İlk denememde bir embriyo transfer edilmişti ancak şimdi iki tane 5. Gün embriyosu transfer edilecek . Bu sefer pozitif görmek istiyorum gerçekten . Senin kaç tane transfer edilecek ?

Özele gidiyorum . İlk denememde bir embriyo transfer edilmişti ancak şimdi iki tane 5. Gün embriyosu transfer edilecek . Bu sefer pozitif görmek istiyorum gerçekten . Senin kaç tane transfer edilecek ?

Benim tüp bebek denemem ilk olucak tıp fakültesinde yaptırıyorum.. bir embriyo transfer edilcek bana kalsa bende cift istiyorum ama doktorum tek transfer ediyor..

Benim de 1nisan transferim 2gün yatarım pazartesi kaldığım yerden devam ama kendimi yormadan çok ayakta durmadan mümkün olduğunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…