- 5 Ekim 2014
- 441
- 477
şimdi bile çıktıysaaa gebesinnn inşallahhh çok sevindim canımSelam kızlar 22 martta 5 gün embriyosu 2 tane transfer oldum bu benim ikinci denemem dayanamayıp sabah test yaptım çift çizgi çıktı kan testi için 4 nisan dediler acaba erken yaptırsam mı çok stres oldum
bence de demeyin nazar değmesinİnş canımmmmm kalp atışını duyarsam inanacağm, hala kimseye hamileyim diyemiyorum yaşadıklarımdan sonra
İnşallah güzel haberdir çok sevindim :) en azından cuma gününü bekle istersen değerdeki artışı görmek isteyecekler tekrarlatacaklar zatenSelam kızlar 22 martta 5 gün embriyosu 2 tane transfer oldum bu benim ikinci denemem dayanamayıp sabah test yaptım çift çizgi çıktı kan testi için 4 nisan dediler acaba erken yaptırsam mı çok stres oldum
Tebrik ediyorum darısı başımızaSelam kızlar 22 martta 5 gün embriyosu 2 tane transfer oldum bu benim ikinci denemem dayanamayıp sabah test yaptım çift çizgi çıktı kan testi için 4 nisan dediler acaba erken yaptırsam mı çok stres oldum
Selam kızlar 22 martta 5 gün embriyosu 2 tane transfer oldum bu benim ikinci denemem dayanamayıp sabah test yaptım çift çizgi çıktı kan testi için 4 nisan dediler acaba erken yaptırsam mı çok stres oldum
Benim ikinci denemem olacak. Bugün gittim kontrole her şey yolundaymış 4 nisan transfer günüm . Beklediğimden daha erken olacak biraz heyecanlandımİnşallah guzel sonuclar alırız hepımız de rabbim isteyen herkese nasıp etsın haber et benı etıketleyıp gorusmeden snra kacıncı denemenız
Yani kişiden kişiye değişir. Kimi 3 gün sonra kimi 10 gün sonra işe başlıyor. Nasıl dilersen ben 10 gün kullanmıştım negatif oldu. Arkadaşım 4 gün sonra işe başladı pozitifBenim ikinci denemem olacak. Bugün gittim kontrole her şey yolundaymış 4 nisan transfer günüm . Beklediğimden daha erken olacak biraz heyecanlandımŞimdi işten izin alcam onu düşünüyorum transfer sonrası kaç gün izin almak yeterli acaba
ben yapmayı düşünüyorum açıkcası.Merhaba, daha önce 3 kez negatif sonuç aldığım için söylüyorum belirti aramayın. Benim öncekilerde kasık ağrısı batması vs oldu mesela ama sonuç negatifti, o tür durumlar ilaçlardan kaynaklanabiliyor, hiçbir belirti yaşamadan pozitif sonuç alanları çok okudum buralarda. Gönlünüzü ferah tutun inşallah güzel olacaktır, aynı gün transfer olmuşuz benim test günüm 7si, öncesinde test yapmayı düşünmüyorum ben kafa karıştırıyor boş yere
Benim ikinci denemem olacak. Bugün gittim kontrole her şey yolundaymış 4 nisan transfer günüm . Beklediğimden daha erken olacak biraz heyecanlandımŞimdi işten izin alcam onu düşünüyorum transfer sonrası kaç gün izin almak yeterli acaba
Bir hafta düşündüm ben de . 3 gün mü alsam dedim ama sonra hem dinlenmiş hem de o süreçleri rahat geçirmiş olurum diye bir hafta alayım dedim . İlk denememde 3 gün sonra başlamıştım negatif olduYani kişiden kişiye değişir. Kimi 3 gün sonra kimi 10 gün sonra işe başlıyor. Nasıl dilersen ben 10 gün kullanmıştım negatif oldu. Arkadaşım 4 gün sonra işe başladı pozitifNasıl dilersen.
Özele gidiyorum . İlk denememde bir embriyo transfer edilmişti ancak şimdi iki tane 5. Gün embriyosu transfer edilecek . Bu sefer pozitif görmek istiyorum gerçekten . Senin kaç tane transfer edilecek ?Senden bır hafta 10 gun sonra da benım transferim :) pozitif dusunuyorum ben ilk başlangıctan beri ımsallah pozıtıfı gorurum senden de inşallah ve diğer kalpten isteyn herkesten pozıtıflerı gorurum ınşallah.. özele mı gidiyorsun devlet mı kaç embriyo transfer edilcek
Özele gidiyorum . İlk denememde bir embriyo transfer edilmişti ancak şimdi iki tane 5. Gün embriyosu transfer edilecek . Bu sefer pozitif görmek istiyorum gerçekten . Senin kaç tane transfer edilecek ?
Benim de 1nisan transferimBenim ikinci denemem olacak. Bugün gittim kontrole her şey yolundaymış 4 nisan transfer günüm . Beklediğimden daha erken olacak biraz heyecanlandımŞimdi işten izin alcam onu düşünüyorum transfer sonrası kaç gün izin almak yeterli acaba
Kendini nasıl mutlu huzurlu hissedeceksen öyle yap canımBir hafta düşündüm ben de . 3 gün mü alsam dedim ama sonra hem dinlenmiş hem de o süreçleri rahat geçirmiş olurum diye bir hafta alayım dedim . İlk denememde 3 gün sonra başlamıştım negatif oldu
Ooo gün belli olmuş. Hadi hayırlısı olsun canım güzel haberlerini de alalım inşallahBenim de 1nisan transferim2gün yatarım pazartesi kaldığım yerden devam ama kendimi yormadan çok ayakta durmadan mümkün olduğunca.
Hadi inşallahOoo gün belli olmuş. Hadi hayırlısı olsun canım güzel haberlerini de alalım inşallah
Merhaba kızlar benmde 18 marttı transfer pzartesi kan verdim 44.25 çıktı iki gün sonra dedi buhün yine kan vermeye gidicem inş yükselmiştirCanım inan dua ettim inşallah benim yaşadıklarımı yaşamadan stres olmadan direk 2 katına katlarDualarım seninle
Merhaba kızlar benmde 18 marttı transfer pzartesi kan verdim 44.25 çıktı iki gün sonra dedi buhün yine kan vermeye gidicem inş yükselmiştirCanım inan dua ettim inşallah benim yaşadıklarımı yaşamadan stres olmadan direk 2 katına katlarDualarım seninle