MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Merhabalar , bende 25 martta 5.gün çift embriyos transfer oldum . Suana kadar hiç belirtim yok . Çift embriyonun biri tutmazsa rahim diğerinide yok etmeye amaçlı çalışıyormuş . Bilmiyorum canım çok sıkıldı 🤷‍♀️
İdrar testini yada kan testini ne zaman yapsam acaba ? Ona göre ilaçlarımı bırakırım .
Doktorum 6 nisan test günü dedi ama bekleyemem o kadar :KK43:
Hayırlı olsun. Biliyor musun insan test yapmayıp, yapmayıp yaklaşınca yapınca çok stresli oluyor. En iyisi transferin ertesi günü her sabah bir idrar testi yapmak bence. Bu şekilde daha kolay geçeceğini düşünüyorum 😊

Kızlar bugün rahim içi bi sıvı verdiler adını unuttum tutunmayı kolaylaştırmak için. Bide transfer günü intralipit serum alcam.

Kızlar bugün rahim içi bi sıvı verdiler adını unuttum tutunmayı kolaylaştırmak için. Bide transfer günü intralipit serum alcam.
Gebelik aşısı galiba..
Bana da doktor önerdi ama faydalı mı bilmiyorum..
Bende bir önceki transferde intralipid aldım. Ama etkisi olmadı..
İnş siz faydasını görürsünüz.. İntralipid ile pozitif alan çok kişi var..

Merhaba kızlar ben de geldim aranıza🥰 18 martta dondurulmuş 5.gün embriyo transferi yapıldı. Dün 8. Günüydü dayanamadım ve normal idrar testi yaptım. Silik çıktı. Erken gebelik testi olmamasına rağmen silik çıkması ümitlendirdiğini açıkçası. Çarşamba test günüm ama dayanamayıp yarın sabah bir idrar testi daha yapıcam bu sefer erken test. Çok heyecan çok. Allah bebişlerimize kavuştursun hayırlısıyla
Kızlar bugün 10. Günüm transferin. Kan testi yaptırdım 14.40 çıktı ne demek bu 🥺

Bende simdi cıktım hastaneden 11 nisan transfer günüm estrofem verdi vajınal kullanıcam vitamn folıkasit 4aa bir embriyo transferi olcak
Şimdiden hayırlı olsun . Benim de yarın kontrol var aynı günlerde transfer oluruz diye düşünüyorum ☺️

İnş canımmmmm kalp atışını duyarsam inanacağm, hala kimseye hamileyim diyemiyorum yaşadıklarımdan sonra
Seni anlayabılıyorum. Yasadıkca öğreniyorsun. Benım de senınle transferde 2 gün vardı aramızda. Benım kımyasal oldu. Bu 2. Kımyasal gebelığim. Bır tanr de 6 haftalık düşüğüm var... Hamıle kalsam yıne sevinemem. Yasadıklarımız bızı engellıyor.
Ama ınsallqh guzel seyler olcak senın ıcın. Senın bebe nazlı kızzz🙈 kalbını de duyacaksın ınsallah

Peki menopozda girip taşlamana kadar devam mı edecek bu hastalık. Tedavisi neden yok acaba. Kullandırsınlar ilaçların etkileri hep gecici 🙄 ben amansız bir hastalığa yakalanmış gibi hissediyorum 🤦‍♀️😂
Ben ilk bekarken karsilastim pco ile ve gittigim doktorlarin agzinda tek kelime erkenden evlen cocugun olmaz evlensikten sonra cocuk isteminin pesinden arastirdim ve gittigim bir doktor oyle guzel anlattiki bana pcoyu amansiz bir hastalik olarak dusunme menepoza girdigimiz zaman ortada gelisen bir yumurta vs olmayacagindan pco kistleride kalmicak cunku pco dedigimiz kistlerimiz zaten bizim kendi yumurtalarimiz adet duzensizligi sebebi ile gelisen buyuyen ve catlayan yumurtalarin adette kendini atamamasi sonucu ortaya cikan minnos yumurtalar zaten tup bebekde avanyalltajimiz burdan geliyor pco dedigimiz kistlerdede damar olan yumurtalar oldugu icin ilaclara tepki verip buyuyor boylelikle tup bebekde fazla yumurta elde ediliyor belki normal yolla sansimiz dusuk ama tup bebekdede avantajli hasta grubuyuz😎😎tedavisi yok cunku tedavi edilmesi gereken ilk nokta duzensiz adet onuda ilacla saglarlar ama birakinca ayni hormon ilaclaroyla seviyeler dengelenir..pconunda asama ve duzeyleri mevcut pco tiplerde kil tuy orani cokdur ama bazi kadinlar bu oran cok fazla buda erkek hormonunun baskin kalmasi sebebiyle meydana geliyor bu tur hastalarda uzun sureli hormon tedavisi ediliyor ama tabiki sadece erkek hormonunun dusurulup kadin hormonunun artmasi icin yani yine pcoya yapilabilcek mudahele yok napalim oda bize Rabbimin verdigi bisey o bizle savasiyorsa bizde onunla savasicaz dusmanimin artmasina beni tetikleyici duruma gelmesine mudahele etmek adina onun sevdigi dort gozle bekledigi seylerden uzak durarak bir hayat yasanmali o beni mutsuz ediyorsa bende onu mutsuz ederim diyerek girdigim savasta birbirimizle ugrasiyoruz iste 😎😎

X