MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

İyi günler kızlar benimde bu ikinci transferim ve bugün transfer sonrası 7.gunum. ilkinde hiç gebelik elde edemedik sonuç 0dı ve bu sefer daha stres yaptım sanırım büyük bir heyecanla perşembeye bekliyorum idrar testi yapmamak için de kendimi zor tutuyorum bakalım ne kadar dayanabilecegim☺️ins isteyen herkes bebeğine sağ salim kavuşur ☺️😘

Merhabalar , bende 25 martta 5.gün çift embriyos transfer oldum . Suana kadar hiç belirtim yok . Çift embriyonun biri tutmazsa rahim diğerinide yok etmeye amaçlı çalışıyormuş . Bilmiyorum canım çok sıkıldı 🤷‍♀️
İdrar testini yada kan testini ne zaman yapsam acaba ? Ona göre ilaçlarımı bırakırım .
Doktorum 6 nisan test günü dedi ama bekleyemem o kadar :KK43:
Merhaba, daha önce 3 kez negatif sonuç aldığım için söylüyorum belirti aramayın. Benim öncekilerde kasık ağrısı batması vs oldu mesela ama sonuç negatifti, o tür durumlar ilaçlardan kaynaklanabiliyor, hiçbir belirti yaşamadan pozitif sonuç alanları çok okudum buralarda. Gönlünüzü ferah tutun inşallah güzel olacaktır, aynı gün transfer olmuşuz benim test günüm 7si, öncesinde test yapmayı düşünmüyorum ben kafa karıştırıyor boş yere

İyi günler kızlar benimde bu ikinci transferim ve bugün transfer sonrası 7.gunum. ilkinde hiç gebelik elde edemedik sonuç 0dı ve bu sefer daha stres yaptım sanırım büyük bir heyecanla perşembeye bekliyorum idrar testi yapmamak için de kendimi zor tutuyorum bakalım ne kadar dayanabilecegim☺️ins isteyen herkes bebeğine sağ salim kavuşur ☺️😘

Benim de 6.günüm aynı moddayız ☺️ Ne zaman belli olacak diye heyecanla bekliyorum. Transferden kaç gün sonra idrar testine yansıyor acaba tecrübesi olan var mı ? 😇

Transferimiz ve test günümüz ayni, dilerim hepimiz pozitif sonuclar aliriz. Beni dinlerseniz test yapmayin çünkü ben dün bir delilik yapip idrar testi yaptim ve negatifti. Kendimi toparlayamiyorum. Test yapmadan önce negatif cikarsa üzülmicem henüz erken dedim ama öyle olmuyormus.

Bnde carsmba yada persmbe yapcm cnm erken gebelik testiyle

X