Benimde 2 nisan :)benimde test günüm 4 nisan. umarım hepimiz hayırlı haberler alırız
Merhaba, daha önce 3 kez negatif sonuç aldığım için söylüyorum belirti aramayın. Benim öncekilerde kasık ağrısı batması vs oldu mesela ama sonuç negatifti, o tür durumlar ilaçlardan kaynaklanabiliyor, hiçbir belirti yaşamadan pozitif sonuç alanları çok okudum buralarda. Gönlünüzü ferah tutun inşallah güzel olacaktır, aynı gün transfer olmuşuz benim test günüm 7si, öncesinde test yapmayı düşünmüyorum ben kafa karıştırıyor boş yereMerhabalar , bende 25 martta 5.gün çift embriyos transfer oldum . Suana kadar hiç belirtim yok . Çift embriyonun biri tutmazsa rahim diğerinide yok etmeye amaçlı çalışıyormuş . Bilmiyorum canım çok sıkıldı
İdrar testini yada kan testini ne zaman yapsam acaba ? Ona göre ilaçlarımı bırakırım .
Doktorum 6 nisan test günü dedi ama bekleyemem o kadar
İnşallah güzel haberler alırsınKizlar kan verdim geldim dua edin inşallah güzel haberler alım
İnşallah canm Allah razı olsun vala heyecanla bekliyorum henüz sonuç cikmadiİnşallah güzel haberler alırsınDualarımız seninle
İyi günler kızlar benimde bu ikinci transferim ve bugün transfer sonrası 7.gunum. ilkinde hiç gebelik elde edemedik sonuç 0dı ve bu sefer daha stres yaptım sanırım büyük bir heyecanla perşembeye bekliyorum idrar testi yapmamak için de kendimi zor tutuyorum bakalım ne kadar dayanabilecegimins isteyen herkes bebeğine sağ salim kavuşur
Transferimiz ve test günümüz ayni, dilerim hepimiz pozitif sonuclar aliriz. Beni dinlerseniz test yapmayin çünkü ben dün bir delilik yapip idrar testi yaptim ve negatifti. Kendimi toparlayamiyorum. Test yapmadan önce negatif cikarsa üzülmicem henüz erken dedim ama öyle olmuyormus.İyi günler kızlar benimde bu ikinci transferim ve bugün transfer sonrası 7.gunum. ilkinde hiç gebelik elde edemedik sonuç 0dı ve bu sefer daha stres yaptım sanırım büyük bir heyecanla perşembeye bekliyorum idrar testi yapmamak için de kendimi zor tutuyorum bakalım ne kadar dayanabilecegimins isteyen herkes bebeğine sağ salim kavuşur
Canım doktorumdan çıktım kesem 0.53cm olmş. Haftanla uyumlu dedi haftaya tekrar çağırdıDualarım senınle canım. Bebegın sıkı sıkı tutunsun bırakmasın hıc senı ınsallah. Güzel haberlerle gel ınsallah
Daha ilerisi kötüsü yok bunun sorularini crvaplayabilirim o kadar hakimimBen bu hastalıktan bir şey anlayamadım zararlı mı zararsız mı. İleride daha kötüye gider mi. Ne olurDoktorlarda kesin birşey söylemiyor. Bir tedavisi de yok. Cidden kafam çok karışık
Ay cnm ckdmi sonucunYok transfer günü sayılmıyor canm.ben kan verdim geldim sonuç bekliyorum
Bnde carsmba yada persmbe yapcm cnm erken gebelik testiyleİyi günler kızlar benimde bu ikinci transferim ve bugün transfer sonrası 7.gunum. ilkinde hiç gebelik elde edemedik sonuç 0dı ve bu sefer daha stres yaptım sanırım büyük bir heyecanla perşembeye bekliyorum idrar testi yapmamak için de kendimi zor tutuyorum bakalım ne kadar dayanabilecegimins isteyen herkes bebeğine sağ salim kavuşur
Evet çıktı sonucum ama 20.63 çıktı nasıl sizceAy cnm ckdmi sonucun
Kancinci gun cnm bgun 12 gnmuEvet çıktı sonucum ama 20.63 çıktı nasıl sizce
11.gun canmKancinci gun cnm bgun 12 gnmu
Cnm 2 gun snra doktr bida ister 2 kati artmismi die doktorun ne dedi kzuum11.gun canm
Hayirli olsun canim insallah katlanarak artar. Sana sımsıkı tutunsun bebegin insallahEvet çıktı sonucum ama 20.63 çıktı nasıl sizce
Henüz doktorumla görüşemedik ama muhtemelen iki gün sonra tekrra der zaten hayırlısı bakalimCnm 2 gun snra doktr bida ister 2 kati artmismi die doktorun ne dedi kzuum
İnşallah artar hayırlısı bakalım inşallah dua edin bana benimle kalsinHayirli olsun canim insallah katlanarak artar. Sana sımsıkı tutunsun bebegin insallah
Inslaah cnm saglicakla.kucgna alrsn idrar testi hic yapmadin demiHenüz doktorumla görüşemedik ama muhtemelen iki gün sonra tekrra der zaten hayırlısı bakalim