MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Çok güzel sonuçların olsun arkadaşım içini ferah tut

Asla oyle dusunmeyin cunku pco bizimle sonsuza kadar olacak bir durum o yuzden kabullenmek herzaman isimizi kolaylastircak guzel seyler dusunun hersey guzel olsun❤
Ben bu hastalıktan bir şey anlayamadım zararlı mı zararsız mı. İleride daha kötüye gider mi. Ne olur Doktorlarda kesin birşey söylemiyor. Bir tedavisi de yok. Cidden kafam çok karışık

Ben 23 ünde transfer oldum, test yapmadan beklemeyi düşünüyorum. Güzel sonuçlarınızı paylaşın bekliyorum

Merhabalar aranıza ben de geldim uzun zamandır forumu okudum çok faydalandım. Dün transferim gerçekleşti umarım ben de olumlu sonuçlar alırım. Pozitif sonuçları tebrik ediyorum
Aramızda bir gün var kaç tane transfer edildi ? Nasıl gidiyor

Progestan basıl ölçülüyor kandan mı? Benim sadece rahim kalınlığı takip edilip transfer oldum. Bu süreçte ilaç ve iğneler kullandım.

Progestan nasıl ölçülüyor kandan mı? Benim sadece rahim kalınlığı takip edilip transfer oldum. Bu süreçte ilaç ve iğneler kullandım

Progestan nasıl ölçülüyor kandan mı? Benim sadece rahim kalınlığı takip edilip transfer oldum. Bu süreçte ilaç ve iğneler kullandım
Kan testi vermiştim. Orada 1,5 altında çıkmıştı. Benim yumurta toplama esnasında çok yüksekti o yüzden bu esnada bakılmasını istemiştim. Ama zaten doktor rahim kalınlığından anlıyor/tahmin ediyor progestan değerini. Gerek görmemiştir bana da gerek görmemişti aslında

Rahimdeki çizgiler sanırım önemli oluyor.

Evt cnm icmiyorum kahve hic asitli seyler falan ama hc belrtm.yok cuma oldum.transfer bu durum beni cok.korkutuo transfer gunu sayiliomuki ya

Dualarım senınle canım. Bebegın sıkı sıkı tutunsun bırakmasın hıc senı ınsallah. Güzel haberlerle gel ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…