- 23 Mart 2022
- 276
- 695
- 33
Kizlar merhaba, 21 martta benim de transferim oldu. Aslinda sessizce yorumlari okuyordum hep ama bugun yazmak geldi icimden çünkü içim cok daraliyor artik. Belirsizlik ve beklemek cok zor.
5 yil boyunca azospermi ile mucadele ettik en son mikro tese ile sperm buldundu ve ilk tüp bebek deneyimimizi gerceklestirdik. Bu aşamaya gelmek bile hayaldi bizim icin. Sperm bulunduktan sonra her sey yolunda gidecek sandim. Yumurta toplamada 11 yumurtadan sadece 6 tanesi olgundu ve sadece 3 tanesi döllendi. Bu 3 taneninde malesef 2 tanesi ilerleyemedi. Suan geride hic embriyom yok sadece transfer edilen 3. Gün embriyom var. Dualariniza ihtiyacim var. Benim de dularim hep sizlerle
Ben bu hastalıktan bir şey anlayamadım zararlı mı zararsız mı. İleride daha kötüye gider mi. Ne olurAsla oyle dusunmeyin cunku pco bizimle sonsuza kadar olacak bir durum o yuzden kabullenmek herzaman isimizi kolaylastircak guzel seyler dusunun hersey guzel olsun❤
Tesekkur ederim, hepimizin insallahhÇok güzel sonuçların olsun arkadaşımiçini ferah tut
Aramızda bir gün var kaç tane transfer edildi ? Nasıl gidiyorMerhabalar aranıza ben de geldimuzun zamandır forumu okudum çok faydalandım. Dün transferim gerçekleşti umarım ben de olumlu sonuçlar alırım. Pozitif sonuçları tebrik ediyorum
Progestan basıl ölçülüyor kandan mı? Benim sadece rahim kalınlığı takip edilip transfer oldum. Bu süreçte ilaç ve iğneler kullandım.Bende de benzer durum olmuştu progesteron değerin 1,5 altı olmalı rahim kalınlığını ise 9-10 mm olmasını istiyorlar. Bende bu iki değerler uygun olmadığı için embriyolarım donduruldu, 2 ay bekleme sürecim oldu. Transferim dün gerçekleşti
Progestan nasıl ölçülüyor kandan mı? Benim sadece rahim kalınlığı takip edilip transfer oldum. Bu süreçte ilaç ve iğneler kullandımBende de benzer durum olmuştu progesteron değerin 1,5 altı olmalı rahim kalınlığını ise 9-10 mm olmasını istiyorlar. Bende bu iki değerler uygun olmadığı için embriyolarım donduruldu, 2 ay bekleme sürecim oldu. Transferim dün gerçekleşti
Kan testi vermiştim. Orada 1,5 altında çıkmıştı. Benim yumurta toplama esnasında çok yüksekti o yüzden bu esnada bakılmasını istemiştim. Ama zaten doktor rahim kalınlığından anlıyor/tahmin ediyor progestan değerini. Gerek görmemiştir bana da gerek görmemişti aslındaProgestan nasıl ölçülüyor kandan mı? Benim sadece rahim kalınlığı takip edilip transfer oldum. Bu süreçte ilaç ve iğneler kullandım
Rahimdeki çizgiler sanırım önemli oluyor.Kan testi vermiştim. Orada 1,5 altında çıkmıştı. Benim yumurta toplama esnasında çok yüksekti o yüzden bu esnada bakılmasını istemiştim. Ama zaten doktor rahim kalınlığından anlıyor/tahmin ediyor progestan değerini. Gerek görmemiştir bana da gerek görmemişti aslında
Evt cnm icmiyorum kahve hic asitli seyler falan ama hc belrtm.yok cuma oldum.transfer bu durum beni cok.korkutuo transfer gunu sayiliomuki yaBen ilk denemede hiç yatmadm hastanede yat demedi zaten normal hayatına dönebilir son demişti.bu defa yattm annemin orda kaldim bu defaki hastanemde zaten merdiven inip cikma ağır kaldrma iş yapma çok fazla ayakta durma vs.soyledi hep.bende bu defa öyle yaptım.insallah bu defa benimledirlerartık hergun bir kase yoğurt ye protein ağırlıkli beslen karbonhidrat çok tüketme ambalajlı.gidalar yeme çok fazla tuz ve yağ tüketme kahve asitli içecekler.icme çay cook açık olmak şartıyla bir bardak iç bunları dediler bana ve bu defa herşeye uydum
Dualarim seninle.cnmMerhabalar yarın transferim var bana dua eder misinizÇok heyecanlıyım 3. Denemem Allah'ın izniyle bu kez yavruma kavuşurum umarım
Dualarım senınle canım. Bebegın sıkı sıkı tutunsun bırakmasın hıc senı ınsallah. Güzel haberlerle gel ınsallahCanım ya benim durum karışık tüp bebek doktorum yarın kese görmek için çağırdı. Perinatologum perşembe günü görmüştü. Ama kese yavaş büyüyor dedi. Perşembe betam 826ydı dün tekrar beta istedi tüp bebek doktorum. Dün değerimde 1266ydı. Artış güzel dedi ama %52 artış olmuşkanamam durdu 3gün önce. Bilmiyorum ki dua etmekten başka çarem yok. Bide dün mide bulantım başladı ve gastiritm arttı bişey yiyemiyorm adam akıllı. Burnum tıkalı. Tek güzel sonuç alayımda hepsine razıyım Dua et bana olur mu
Gidiyorum miniklerimi almayaDualarim seninle.cnm
Yok transfer günü sayılmıyor canm.ben kan verdim geldim sonuç bekliyorumEvt cnm icmiyorum kahve hic asitli seyler falan ama hc belrtm.yok cuma oldum.transfer bu durum beni cok.korkutuo transfer gunu sayiliomuki ya
Mimiklerini al ve inşallah hep seninle kalsınlarGidiyorum miniklerimi almayaçok teşekkür ederim dualarınız için
Insallah güzel haberler verirsiniz, insallah bebeginiz sizinledirrKizlar kan verdim geldim dua edin inşallah güzel haberler alım
Amin inşallah çok teşekkür ederim inşallah benimledirInsallah güzel haberler verirsiniz, insallah bebeginiz sizinledirr
benimde test günüm 4 nisan. umarım hepimiz hayırlı haberler alırızMerhaba ben de sizinle aynı durumdayım. Test günü 4 nisan zaman nasıl geçecek bilmiyorum