- 28 Mart 2018
- 741
- 473
- 36
Ben ilk denemede hiç yatmadm hastanede yat demedi zaten normal hayatına dönebilir son demişti.bu defa yattm annemin orda kaldim bu defaki hastanemde zaten merdiven inip cikma ağır kaldrma iş yapma çok fazla ayakta durma vs.soyledi hep.bende bu defa öyle yaptım.insallah bu defa benimledirlerCmm gogus agrm var az baskada yok terleme yok sen naptn hep yattnmi transfer oldukdan sonra
İnşallah hızlanır ve kararında yükselir Allahım izniyle canınızi sıkmayın inşallah en sonunda sağ dalim yavrunuza kavusursunuzBenimde pozitif ama yavaş yükseliyor değerim
Ben bugünü hayirlisiyla bı atlatsaydim.bugun adet günüm. İlk denemede kahverengi lekelenme olmuştu kimyasal olmuştu bunda çok şükür şuana kadar öyle bişe olmadı inşallah ta olmaz yarın test günüm bugün hayırlısıyla geçer insallahCnm oluyor genelde belirtiler hep ayni bnde bazen tedrgin oluyorum bazen umutlu oluyorummmm
Güzel sonuçlar alırsın inşallah canımBen bugünü hayirlisiyla bı atlatsaydim.bugun adet günüm. İlk denemede kahverengi lekelenme olmuştu kimyasal olmuştu bunda çok şükür şuana kadar öyle bişe olmadı inşallah ta olmaz yarın test günüm bugün hayırlısıyla geçer insallah
İnşallah inşallah ya rabbim bekleyen herkesi sevindirsin inşallahGüzel sonuçlar alırsın inşallah canım
Allah yardımcınız olsun inşallahKizlar merhaba, 21 martta benim de transferim oldu. Aslinda sessizce yorumlari okuyordum hep ama bugun yazmak geldi icimden çünkü içim cok daraliyor artik. Belirsizlik ve beklemek cok zor.
5 yil boyunca azospermi ile mucadele ettik en son mikro tese ile sperm buldundu ve ilk tüp bebek deneyimimizi gerceklestirdik. Bu aşamaya gelmek bile hayaldi bizim icin. Sperm bulunduktan sonra her sey yolunda gidecek sandim. Yumurta toplamada 11 yumurtadan sadece 6 tanesi olgundu ve sadece 3 tanesi döllendi. Bu 3 taneninde malesef 2 tanesi ilerleyemedi. Suan geride hic embriyom yok sadece transfer edilen 3. Gün embriyom var. Dualariniza ihtiyacim var. Benim de dularim hep sizlerle
Öyle bişe yok iki transfer olup biri tutan bı sürü insan var rahim yok etmeye falan çalışır mı ben ilk defa duydum.ozaman çift konulan kimse hamile kalamaz.bence mantıksız.size tavsiyem sabırla duayla test gününü bekleyin sakin olmaya çalışın fazla stres etmeyin 6 nisana ne kaldı ki bence Cook erken.benmde iki tane beşinci gün embriyosu Allah nasip ederse yarın test günüm inşallah hepimiz pozitifleri alalimMerhabalar , bende 25 martta 5.gün çift embriyos transfer oldum . Suana kadar hiç belirtim yok . Çift embriyonun biri tutmazsa rahim diğerinide yok etmeye amaçlı çalışıyormuş . Bilmiyorum canım çok sıkıldı
İdrar testini yada kan testini ne zaman yapsam acaba ? Ona göre ilaçlarımı bırakırım .
Doktorum 6 nisan test günü dedi ama bekleyemem o kadar
Yani sizin daha iki gün olmuş zaten bence sabırlı olmaya çalışın daha yolun başı gerçekten kendinizi fazla zorlarsiniz yoksa Allah büyük inşallah isteyen herkese nasip olsun.Merhabalar , bende 25 martta 5.gün çift embriyos transfer oldum . Suana kadar hiç belirtim yok . Çift embriyonun biri tutmazsa rahim diğerinide yok etmeye amaçlı çalışıyormuş . Bilmiyorum canım çok sıkıldı
İdrar testini yada kan testini ne zaman yapsam acaba ? Ona göre ilaçlarımı bırakırım .
Doktorum 6 nisan test günü dedi ama bekleyemem o kadar
Rabbim inşallah bu defa nasip etsin size ve isteyen herkeseMerhabalar yarın transferim var bana dua eder misinizÇok heyecanlıyım 3. Denemem Allah'ın izniyle bu kez yavruma kavuşurum umarım
Güzel dualariniz icin sonsuz tesekkur ederim, Allah razi olsun. İnsallah yarin güzel haberlerle gelirsiniz, insallah bebeginiz size sımsıkı tutunmusturAllah yardımcınız olsun inşallahsağ salim kucagniza almak nasip olsun can olsun lan olsun sizinle kalsın inşallah.gercekten her aşaması zor bir dönem ama beklemesine apayrı bi sıkıntı ama inşallah hayırlı sonuçlar alalım da buda geçer zaten.insallah güzel haberler verin Allahım izniyle.benimde test günüm yarın Allah nasip ederse.ikinci denemem bu
Allah razı olsun aminRabbim inşallah bu defa nasip etsin size ve isteyen herkese
Amin hepimizin inşallah rabbim kucaklarimizi doldursun hepimizinGüzel dualariniz icin sonsuz tesekkur ederim, Allah razi olsun. İnsallah yarin güzel haberlerle gelirsiniz, insallah bebeginiz size sımsıkı tutunmusturRabbim dualarimizi kabul etsin insallah
Amin amin inşallahAllah razı olsun amincümlemiz evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım
Dondurulmussa çatlatma iğnesi yok ve muhtemelen bebiş var hayırlı olsun inşallahMerhaba kızlar ben de geldim aranıza18 martta dondurulmuş 5.gün embriyo transferi yapıldı. Dün 8. Günüydü dayanamadım ve normal idrar testi yaptım. Silik çıktı. Erken gebelik testi olmamasına rağmen silik çıkması ümitlendirdiğini açıkçası. Çarşamba test günüm ama dayanamayıp yarın sabah bir idrar testi daha yapıcam bu sefer erken test. Çok heyecan çok. Allah bebişlerimize kavuştursun hayırlısıyla
Ya inşallahh normal test olduğu iÇin acaba test mi bozuk dedim ama bilemedim meraklardayımmmm bu kadar erken normal testte çıkar mı kiDondurulmussa çatlatma iğnesi yok ve muhtemelen bebiş var hayırlı olsun inşallah