MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Hcg değerim 182 çıktı. 5. Gün embriyosuydu. Yarın yine kan vermeye gideceğim. İnşallah artmıştır
İnsallah artmistr Allah'ın izniyle hayırlı olsun şimdiden banada dua edin ptesi test günüm inşallah

Bende de hep kasıkta ağrı oldu, şeffaf akıntı oldu.. lekelenme hiç olmadı. Hem idrar testinde pozitif gördüm hem de kan testinde. İnşallah sizin de öyle olacak gönlünüzü ferah tutun..
İnşallah inşallah rabbim sağ salim kucagniza almayı nasip etsin aynı sevincten rabbim banada isteyen herkese de ikram etsin

Amin inşallah sizin test tarihiniz yaklaşmış ben de daha koca bir 10 gün var sancı bende de oldu şükür lekelenme yok ama korkmuyor değilim. Belki de fazla dinliyoruz kendimizi akışa bırakmak gerekiyor.

3. Hun emriyosu canim kan da verdim sonuc cikti simdi 17.69 dusuk gibi geldi ama 9. Gun oldugunuda dusununce bilmiyorum yaa

3. Hun emriyosu canim kan da verdim sonuc cikti simdi 17.69 dusuk gibi geldi ama 9. Gun oldugunuda dusununce bilmiyorum yaa
Daha 9.gün ve 3.gün embriyosu oldugu için normal bence canım stres yapma iki gün sonra daha yükselecek göreceksin

Canım ne durumdasın. Hadı güzel haberlerin olsun ınsallah
Canım ya benim durum karışık tüp bebek doktorum yarın kese görmek için çağırdı. Perinatologum perşembe günü görmüştü. Ama kese yavaş büyüyor dedi. Perşembe betam 826ydı dün tekrar beta istedi tüp bebek doktorum. Dün değerimde 1266ydı. Artış güzel dedi ama %52 artış olmuş kanamam durdu 3gün önce. Bilmiyorum ki dua etmekten başka çarem yok. Bide dün mide bulantım başladı ve gastiritm arttı bişey yiyemiyorm adam akıllı. Burnum tıkalı. Tek güzel sonuç alayımda hepsine razıyım Dua et bana olur mu

Transferin hayırlı olsun pozitif sonuçlar alırsın inşallah Kaçıncı gün embriyosu?
5 gun kuzum ay beklemek cok heyecanli yaaaa ilk 3 gun dinlendm bgn ayaklandm pazar kahvaltsi hazirladm fazla surekli yatmakda strese sokuyor insani bide cok ilac kulaniyorum progestan vajinadan koyunca bazen akio 1 saat yatiyorum goguslerm cok agrio senle ayni olmusuz cnm sanrm

Amin inşallah sizin test tarihiniz yaklaşmış ben de daha koca bir 10 gün var sancı bende de oldu şükür lekelenme yok ama korkmuyor değilim. Belki de fazla dinliyoruz kendimizi akışa bırakmak gerekiyor.
İnşallah cabubak geçer Allah'ın izniyle on gün.benmki bugün adet tarihim sancım dün vardı ama bugün düne göre daha az ve çok şükür bendede lekelenme yok inşallah ta olmaz yarın hayırlı haberler alırım.insallah sizde on gün sonra hayırlı haberler alırsınız

Değerin kat kat katlansin inşallah olumsuz düşünme çok şükür var inşallah degerim katlanır Allah'ın izniylede şimdiden hayırlı olsun diyelim

Benmde göğüslerim çok ağrıyor ama tedavinin en başından beri ağrıyor.bide çok aşırı terliyorum sizlerdede varmiydi böyle

Gozun cnm var hamilesn darisi bizlere belirtn varmydi cnm kacinci gun embryosu dondrlmusmu
Canim yasadiklarim belirtimiydi yoksa ilaclarin etkisimi bilmiyorum goguslerim hep acidi cok dokundukca agridi kasik agrisi dinledikce oluyodu ama 7. Gunu aksam uzeri kasik ve bel agrisi basladi dun yani 8. Gun cok siddetliydi bugunde sabah silik cizgiyi gordum baskada bisey yasamadim 3. Gun embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…