Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kızlar testi sabah yaptım ilk 1 dakikada bişey göremeyince bırakıp evden çıktım. Akşam geldiğimde böyle olmuştu. Evet gelsin yorumlar

Yeni hamisler haberi eslerinize nasıl verdiniz. Biraz tüyo alalim benim gece testim daha da koyulasirsa gece uyumadan söylemeyi düşünüyorum da. O saatte de haber nasıl verilir ki acaba. Siz nasıl haber verdiniz
Testi vereceğimi biliyordu zaten sonucu alıp geldim sence ne çıktı dedim pozitif mi negatifmi dedi pozitif zaten testleride dakikasında çekip atmıştık sarıldı kocaman

Size sorum olacak11 aydır korunmuyorum bat 20 di dün gece bel ve kalçalarım ağrıdı beyaz akıntım oluyor başka belirti yok

Acıyor gibi dimi benimde arada böyle yanıyor gibi oluyor offf artık belirti aramaktan yoruldum
İlk gebeliğimde adet olacakmışım gibi arada sancılarım oldu. 2. Gebeliğimde hiç kasık sancım olmadı enteresan bir şekilde geçtiğimiz kasım aralık aylarına denk geldi 2. Gebeliğim. Bu sefer de hamileysem çok enteresan ve rahatsız edici bir ağrı bu.

Ben hiç hamile kalamadım o yüzden bilemiyorum demek ki her hamilelikte aynı belirtiler olmuyor umarım hamilesindir hepimiz hamileyizdir

Bekleyip göreceğiz artık

Evet yapacaktım onu bugün ama eşime yakalanmayim dedim. Bi türlü yapamadım. Suan oğlanı uyutuyorum. Uyusun gidicem içeri gizlice yapicam mutlaka foto atarım size
Tam heyecanlı zamanda gelmişim desenize, sabah yaptigin8 görmedim ama pozitif sonuçta bile 1 günde koyulukta aman aman fark olmaz yani değer artar da teste yansimayabilir

Bekleyip göreceğiz artık

Tam heyecanlı zamanda gelmişim desenize, sabah yaptigin8 görmedim ama pozitif sonuçta bile 1 günde koyulukta aman aman fark olmaz yani değer artar da teste yansimayabilir
Hadi ya çok fark olmaz mi. Sabahı mi beklesem. Boşa test harcamayim o zaman

Bunlar hep sabırsızlıktan bende öyle baya erken yaptım testleri silindi eşim göremedi hiç birini en son bugün yaptıklarıma dedim bunları gorebiliormusun bak dedi bunlar belli gülüştük baya

Kızlar karın şişmesi de belirtilerden mi
Karın derken alt karın mı kasıkların oldugu kısım? Adet öncesi de şişiyor genelde kuzum çok karışık belirti arama bence ben araya araya kendimi hamile hissediyorum her ay. Bende de alt karnımda şişlik var ve yemek yiyince çok ama çok şişkinliğim oluyo beni rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…