- 7 Nisan 2021
- 281
- 178
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #18.101
Testi vereceğimi biliyordu zaten sonucu alıp geldim sence ne çıktı dedim pozitif mi negatifmi dedi pozitif zaten testleride dakikasında çekip atmıştıkYeni hamisler haberi eslerinize nasıl verdiniz. Biraz tüyo alalimbenim gece testim daha da koyulasirsa gece uyumadan söylemeyi düşünüyorum da. O saatte de haber nasıl verilir ki acaba. Siz nasıl haber verdiniz
İlk gebeliğimde adet olacakmışım gibi arada sancılarım oldu. 2. Gebeliğimde hiç kasık sancım olmadı enteresan bir şekilde geçtiğimiz kasım aralık aylarına denk geldi 2. Gebeliğim. Bu sefer de hamileysem çok enteresan ve rahatsız edici bir ağrı bu.Acıyor gibi dimi benimde arada böyle yanıyor gibi oluyor offf artık belirti aramaktan yoruldum
Çıkmadı sonucum daha sağlık ocağında verdim oyuzden yarın çıkarCanm senin sonucun ne çıktı gebelik var mi
Diyor ki geliyorum aneeeyyyyyyyEki Görüntüle 3031193
Kızlar testi sabah yaptım ilk 1 dakikada bişey göremeyince bırakıp evden çıktım. Akşam geldiğimde böyle olmuştu. Evet gelsin yorumlar
Ben hiç hamile kalamadım o yüzden bilemiyorum demek ki her hamilelikte aynı belirtiler olmuyor umarım hamilesindir hepimiz hamileyizdirİlk gebeliğimde adet olacakmışım gibi arada sancılarım oldu. 2. Gebeliğimde hiç kasık sancım olmadı enteresan bir şekilde geçtiğimiz kasım aralık aylarına gidenler geldi 2. Gebeliğim. Bu sefer de hamileysem çok enteresan ve rahatsız edici bir ağrı bu.
Sizin 3.bebis mi geliyor o zaman süperAynı ben eminsin çünkü ben gibi vücudunu tanıyorsun ben ilk gebeliğimi 5 aylık öğrendim diğerlerini çok çok erken öğrendim 2 yada 3 haftalık hiç sasmadi
Bekleyip göreceğiz artıkSadece 1 damla yerleşme kanaması oluyor mu ki araştırdım herkeste 2-3 gün falan devam etmiş bende sadece bir damla başka yok arkası gelmedi bi hastalığım da yok kadın doğum doktoruna gitmiştim bişe yok demişti ve ara ara adet sancısı gibi sancı giriyor
Tabiki etiketlerimbat 27 mart, daha var. Ben adete 6 gün kala test yaptım. Maalesef biraz heyecan yaptım sabah yaptığım test üzerinden 14 15 saat zaman geçmiş olacak. Herhalde bseyler varsa değer artmistir gece yapayım dedim bi de
Tam heyecanlı zamanda gelmişim desenize, sabah yaptigin8 görmedim ama pozitif sonuçta bile 1 günde koyulukta aman aman fark olmaz yani değer artar da teste yansimayabilirEvet yapacaktım onu bugün ama eşime yakalanmayim dedim. Bi türlü yapamadım. Suan oğlanı uyutuyorum. Uyusun gidicem içeri gizlice yapicam mutlakafoto atarım size
Oldu 3-4 gün saymadım ya tüh bilemedim ki neyse bakalım gelecek miHm anladim canim ilac biteki kac gun oldu benim 10. Gun adet oldum
Hadi ya çok fark olmaz mi. Sabahı mi beklesem. Boşa test harcamayim o zamanBekleyip göreceğiz artık
Tam heyecanlı zamanda gelmişim desenize, sabah yaptigin8 görmedim ama pozitif sonuçta bile 1 günde koyulukta aman aman fark olmaz yani değer artar da teste yansimayabilir
İnşallah rabbim en kısa sürede ve de bu ay yaşatsın bu duyguyuBen hiç hamile kalamadım o yüzden bilemiyorum demek ki her hamilelikte aynı belirtiler olmuyor umarım hamilesindir hepimiz hamileyizdir
Bence sabah yap ilk idrarlaHadi ya çok fark olmaz mi. Sabahı mi beklesem. Boşa test harcamayim o zaman
Sabahı bekle bence deHadi ya çok fark olmaz mi. Sabahı mi beklesem. Boşa test harcamayim o zaman
Bunlar hep sabırsızlıktan bende öyle baya erken yaptım testleri silindi eşim göremedi hiç birini en son bugün yaptıklarıma dedim bunları gorebiliormusun bak dedi bunlar belli gülüştük bayaTabiki etiketlerimbat 27 mart, daha var. Ben adete 6 gün kala test yaptım. Maalesef biraz heyecan yaptım sabah yaptığım test üzerinden 14 15 saat zaman geçmiş olacak. Herhalde bseyler varsa değer artmistir gece yapayım dedim bi de
Ya hafifte olsa sanki göze çarpar gibi ama herkes yok diyirVar gibi bekle bir kaç güne yeniden yap
Sari boyle çok az pişmiş yumurta beyazı gibiPeki nasıl bir akıntın var senin
Yok 23 martBat tarihîn geçti mi
Karın derken alt karın mı kasıkların oldugu kısım? Adet öncesi de şişiyor genelde kuzum çok karışık belirti arama bence ben araya araya kendimi hamile hissediyorum her ay. Bende de alt karnımda şişlik var ve yemek yiyince çok ama çok şişkinliğim oluyo beni rahatsız ediyorKızlar karın şişmesi de belirtilerden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?