• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım belirtiler gebeliğe işaret ama hastada olabilirsin hiç anlamam çatlama iğnesinden yorum yapamam bide yanlış umutlandirmiyim çatlama ignesinden bilmem kaç gün sonra test yapılıyor demi gebelik 14 olmasi lazım senin az Bi vaktin kalmış ins dileğin gibi olur hayirlisiyla

Kasıklarım ağrıyo ara ara bıçak gibi saplanıyo bide sık idrara çıkma var. Ama çatlatma iğnesi oldum 12.gün bugün. Gün bitti gerci
İnan benim de sanki kasıklarımın içinde yara var gibi sanki bir el içerden kıvırıyor oraları ve tuvalete de normalden sık çıkıyorum ve de rahatsız edici bir tuvalete çıkma isteği aniden gelen ve hemen gitme ihtiyacı hissettiren

İnşallah yaaa sende göğüs ucu acıması var mı bildiğin acıyor uçları yumurtlama tedavisi görüyorum aceba ilaçlar mı yapıyor ki
Yok göğüslerimde bir şey kasıklarımda yara var gibi ağrı var ve arada belimde oluyor ayrıca tuvalete de sık çıkıyorum hala

Benim gebelik testim için çift cizgi gören de oldu. Görmeyen de oldu. Bu gece 12 1 gibi tekrar test yapacagim. Sivi alimini durdurdum an itibariyla. Bakalim ne çıkacak. Sifir belirtiydi. Aksamustune doğru bel ağrım ve sağ kasigimda batma var. Ara ara batiyor keskin ve 1 saniye falan sürüyor. Bakalim gece yapacagim testte bsey çıkmazsa sabah bi daha yaparım 🤣

Hamiş olanları da cok tebrik ediyorum. Bu dünyaya merhametli iyi kalpli saygılı hayırlı evlatlar yetistirelim inşallah hepimiz 🥰

Benim gebelik testim için çift cizgi gören de oldu. Görmeyen de oldu. Bu gece 12 1 gibi tekrar test yapacagim. Sivi alimini durdurdum an itibariyla. Bakalim ne çıkacak. Sifir belirtiydi. Aksamustune doğru bel ağrım ve sağ kasigimda batma var. Ara ara batiyor keskin ve 1 saniye falan sürüyor. Bakalim gece yapacagim testte bsey çıkmazsa sabah bi daha yaparım 🤣

Hamiş olanları da cok tebrik ediyorum. Bu dünyaya merhametli iyi kalpli saygılı hayırlı evlatlar yetistirelim inşallah hepimiz 🥰
Ne diyeceğim sana ama bu dediğimi yap lütfen sen de bir dene bakalım testin içinden idrarını damlattığın kiti çıkarıp suda yıka sonrasında iyice kuruladıktan sonra tlfnunun flaşını açıp tam oraya yerleştirsene bir ne göreceksin?

Yok göğüslerimde bir şey kasıklarımda yara var gibi ağrı var ve arada belimde oluyor ayrıca tuvalete de sık çıkıyorum hala
Bel ağrısı hamilelik belirtilerinden. Bende de akşamüstü başladı. İlk hamileligimde de hep bel ağrım vardi. İnş vardır ikimizde de 🥰

Ne diyeceğim sana ama bu dediğimi yap lütfen sen de bir dene testin içinden idrarını damlattığın kiti çıkarıp suda yıka sonrasında iyice kuruladıktan sonra tlfnunun flaşını açıp tam oraya yerleştirsene bir ne göreceksin?
Evet yapacaktım onu bugün ama eşime yakalanmayim dedim. Bi türlü yapamadım. Suan oğlanı uyutuyorum. Uyusun gidicem içeri gizlice yapicam mutlaka 🙊 foto atarım size 😁😁

Beni etiketle lütfen canım 🙏🥰🤗inş güzel sonuç gelir varmi senin bata yoksa gectimi
Tabiki etiketlerim 😇 bat 27 mart, daha var. Ben adete 6 gün kala test yaptım. Maalesef biraz heyecan yaptım 😁 sabah yaptığım test üzerinden 14 15 saat zaman geçmiş olacak. Herhalde bseyler varsa değer artmistir gece yapayım dedim bi de

Yeni hamisler haberi eslerinize nasıl verdiniz. Biraz tüyo alalim 😄😄 benim gece testim daha da koyulasirsa gece uyumadan söylemeyi düşünüyorum da. O saatte de haber nasıl verilir ki acaba. Siz nasıl haber verdiniz😁

Aynı ben eminsin çünkü ben gibi vücudunu tanıyorsun ben ilk gebeliğimi 5 aylık öğrendim diğerlerini çok çok erken öğrendim 2 yada 3 haftalık hiç sasmadi 🤣

Back