- 5 Aralık 2021
- 2.627
- 2.992
- 83
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #18.081
Kasıklarım ağrıyo ara ara bıçak gibi saplanıyo bide sık idrara çıkma var. Ama çatlatma iğnesi oldum 12.gün bugün. Gün bitti gerciŞişkinlik olur gazdan dolayı ama kişiden kişiye değişir canım başka belirtin varmi
İnşallah yaaa sende göğüs ucu acıması var mı bildiğin acıyor uçları yumurtlama tedavisi görüyorum aceba ilaçlar mı yapıyor kigelmesinler inşallah biz çok hazırız gelmemelerine
Tebrikler güzel anneCanim sonucum çıktı 39.35 hamileymişim sen test yaptinmi canım çok merak ettim
İnan benim de sanki kasıklarımın içinde yara var gibi sanki bir el içerden kıvırıyor oraları ve tuvalete de normalden sık çıkıyorum ve de rahatsız edici bir tuvalete çıkma isteği aniden gelen ve hemen gitme ihtiyacı hissettirenKasıklarım ağrıyo ara ara bıçak gibi saplanıyo bide sık idrara çıkma var. Ama çatlatma iğnesi oldum 12.gün bugün. Gün bitti gerci
Saol Varol cnm Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin sende durumlar neTebrikler güzel annesağlıkla dünyaya gelsin inşallah
Yok göğüslerimde bir şey kasıklarımda yara var gibi ağrı var ve arada belimde oluyor ayrıca tuvalete de sık çıkıyorum halaİnşallah yaaa sende göğüs ucu acıması var mı bildiğin acıyor uçları yumurtlama tedavisi görüyorum aceba ilaçlar mı yapıyor ki
Benim de testimde hayalet cizgi belirdi ama burada kimi gördü kimi görmedi. Gece bi daha test yapacagim bakalım inşallah vardır bseylerSaol Varol cnm Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin sende durumlar ne
Ne diyeceğim sana ama bu dediğimi yap lütfen sen de bir dene bakalım testin içinden idrarını damlattığın kiti çıkarıp suda yıka sonrasında iyice kuruladıktan sonra tlfnunun flaşını açıp tam oraya yerleştirsene bir ne göreceksin?Benim gebelik testim için çift cizgi gören de oldu. Görmeyen de oldu. Bu gece 12 1 gibi tekrar test yapacagim. Sivi alimini durdurdum an itibariyla. Bakalim ne çıkacak. Sifir belirtiydi. Aksamustune doğru bel ağrım ve sağ kasigimda batma var. Ara ara batiyor keskin ve 1 saniye falan sürüyor. Bakalim gece yapacagim testte bsey çıkmazsa sabah bi daha yaparım
Hamiş olanları da cok tebrik ediyorum. Bu dünyaya merhametli iyi kalpli saygılı hayırlı evlatlar yetistirelim inşallah hepimiz
Bel ağrısı hamilelik belirtilerinden. Bende de akşamüstü başladı. İlk hamileligimde de hep bel ağrım vardi. İnş vardır ikimizde deYok göğüslerimde bir şey kasıklarımda yara var gibi ağrı var ve arada belimde oluyor ayrıca tuvalete de sık çıkıyorum hala
Evet yapacaktım onu bugün ama eşime yakalanmayim dedim. Bi türlü yapamadım. Suan oğlanı uyutuyorum. Uyusun gidicem içeri gizlice yapicam mutlakaNe diyeceğim sana ama bu dediğimi yap lütfen sen de bir dene testin içinden idrarını damlattığın kiti çıkarıp suda yıka sonrasında iyice kuruladıktan sonra tlfnunun flaşını açıp tam oraya yerleştirsene bir ne göreceksin?
Beni etiketle lütfen canımBenim de testimde hayalet cizgi belirdi ama burada kimi gördü kimi görmedi. Gece bi daha test yapacagim bakalım inşallah
Canm senin sonucun ne çıktı gebelik var miYakın gibi ama sen yinede degerlendr benimde böyleydi başka yumurtlama gormemistim
Tabiki etiketlerimBeni etiketle lütfen canıminş güzel sonuç gelir varmi senin bata yoksa gectimi
Hadi bakalım beklemedeyimEvet yapacaktım onu bugün ama eşime yakalanmayim dedim. Bi türlü yapamadım. Suan oğlanı uyutuyorum. Uyusun gidicem içeri gizlice yapicam mutlakafoto atarım size
Tebrikler sağlıkla ilerlesin inşallahCanim sonucum çıktı 39.35 hamileymişim sen test yaptinmi canım çok merak ettim
Acıyor gibi dimi benimde arada böyle yanıyor gibi oluyor offf artık belirti aramaktan yoruldumYok göğüslerimde bir şey kasıklarımda yara var gibi ağrı var ve arada belimde oluyor ayrıca tuvalete de sık çıkıyorum hala
Aynı ben eminsin çünkü ben gibi vücudunu tanıyorsun ben ilk gebeliğimi 5 aylık öğrendim diğerlerini çok çok erken öğrendim 2 yada 3 haftalık hiç sasmadiBenim gebelik testim için çift cizgi gören de oldu. Görmeyen de oldu. Bu gece 12 1 gibi tekrar test yapacagim. Sivi alimini durdurdum an itibariyla. Bakalim ne çıkacak. Sifir belirtiydi. Aksamustune doğru bel ağrım ve sağ kasigimda batma var. Ara ara batiyor keskin ve 1 saniye falan sürüyor. Bakalim gece yapacagim testte bsey çıkmazsa sabah bi daha yaparım
Hamiş olanları da cok tebrik ediyorum. Bu dünyaya merhametli iyi kalpli saygılı hayırlı evlatlar yetistirelim inşallah hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?