• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kozlar adetime 6 gun var. Bu sabah test yapacagimi soylemistim ve yaptim. Fener ile bakınca sanki var gibi. Yoksa göz yanilmasi mi. Bu foto testten 7 8 dk içinde çekildi.
Bak senin için fotoyla oynadım

Eklentiler

• 2857DA72-0C44-4EB9-8FA9-812EB902E647.jpeg
    2857DA72-0C44-4EB9-8FA9-812EB902E647.jpeg
    96,5 KB · Görüntüleme: 72
Canım belirtiler gebeliğe işaret ama hastada olabilirsin hiç anlamam çatlama iğnesinden yorum yapamam bide yanlış umutlandirmiyim çatlama ignesinden bilmem kaç gün sonra test yapılıyor demi gebelik 14 olmasi lazım senin az Bi vaktin kalmış ins dileğin gibi olur hayirlisiyla
Amin canım inşallah

Ne diyeceğim sana ama bu dediğimi yap lütfen sen de bir dene bakalım testin içinden idrarını damlattığın kiti çıkarıp suda yıka sonrasında iyice kuruladıktan sonra tlfnunun flaşını açıp tam oraya yerleştirsene bir ne göreceksin?
İlk 10 dakikadan sonra çıkan testlere sakın aldanmayın. Yumurtlama zamanı test yapmıştım saatler sonra böyle belirdi suya tuttum ama gitmedi onun için aldanmayın sakın sonradan çıkan sonuçlara

Eklentiler

• 8E332B83-840E-495A-982B-F9B2C02D7FAB.jpeg
    8E332B83-840E-495A-982B-F9B2C02D7FAB.jpeg
    52 KB · Görüntüleme: 74
İnan benim de sanki kasıklarımın içinde yara var gibi sanki bir el içerden kıvırıyor oraları ve tuvalete de normalden sık çıkıyorum ve de rahatsız edici bir tuvalete çıkma isteği aniden gelen ve hemen gitme ihtiyacı hissettiren
Su içsen hemen geliyo dimi

Karın derken alt karın mı kasıkların oldugu kısım? Adet öncesi de şişiyor genelde kuzum çok karışık belirti arama bence ben araya araya kendimi hamile hissediyorum her ay. Bende de alt karnımda şişlik var ve yemek yiyince çok ama çok şişkinliğim oluyo beni rahatsız ediyor
Alt karın canım kasık bölgesi

Bende de aynı şekilde. Ama adetten önce de şiştiği için pek takılmıyorum. Tek farkı adetten önce bu kadar rahatsız etmezdi şuan rahatsız ediyor ve sol tarafım daha şişmiş gibi
Aynı benim de solu daha şiş görüyorum soldaki yumurtalarım çatladı bide

Back