- Konu Sahibi Papatyamelo
- #18.121
Adet öncesi sarı akıntı oluyorSari boyle çok az pişmiş yumurta beyazı gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet öncesi sarı akıntı oluyorSari boyle çok az pişmiş yumurta beyazı gibi
Evet canım nasipse 2 tanede meleğim varSizin 3.bebis mi geliyor o zaman süper
Canım.gebelik de olabilir, 12 gün olmuş yarın sabah test yapsan çıkarKasıklarım ağrıyo ara ara bıçak gibi saplanıyo bide sık idrara çıkma var. Ama çatlatma iğnesi oldum 12.gün bugün. Gün bitti gerci
Bende 10.cu hunde geldi ama baya sancilandim benOldu 3-4 gün saymadım ya tüh bilemedim ki neyse bakalım gelecek mi
Daha adetin gecikmesinde kaset testte çıkmaması normalÇıkmadı sonucum daha sağlık ocağında verdim oyuzden yarın çıkar ama kaset test yaptm onda çizgi çıkmadı acaba erken gebelik testi beni yanilttimi diyorum ama ilk 5 dk içinde çıkmıştı hep kullandığım testti
Bak senin için fotoyla oynadımKozlar adetime 6 gun var. Bu sabah test yapacagimi soylemistim ve yaptim. Fener ile bakınca sanki var gibi. Yoksa göz yanilmasi mi. Bu foto testten 7 8 dk içinde çekildi.
Saol Varol.cnm.Tebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah
Bende sessiz sakin hele gelen giden yok bakalım ama heyecanlıyım sonuçta ikisinde önemliBende 10.cu hunde geldi ama baya sancilandim ben
Amin canım inşallahCanım belirtiler gebeliğe işaret ama hastada olabilirsin hiç anlamam çatlama iğnesinden yorum yapamam bide yanlış umutlandirmiyim çatlama ignesinden bilmem kaç gün sonra test yapılıyor demi gebelik 14 olmasi lazım senin az Bi vaktin kalmış ins dileğin gibi olur hayirlisiyla
İlk 10 dakikadan sonra çıkan testlere sakın aldanmayın. Yumurtlama zamanı test yapmıştım saatler sonra böyle belirdi suya tuttum ama gitmedi onun için aldanmayın sakın sonradan çıkan sonuçlaraNe diyeceğim sana ama bu dediğimi yap lütfen sen de bir dene bakalım testin içinden idrarını damlattığın kiti çıkarıp suda yıka sonrasında iyice kuruladıktan sonra tlfnunun flaşını açıp tam oraya yerleştirsene bir ne göreceksin?
Su içsen hemen geliyo dimiİnan benim de sanki kasıklarımın içinde yara var gibi sanki bir el içerden kıvırıyor oraları ve tuvalete de normalden sık çıkıyorum ve de rahatsız edici bir tuvalete çıkma isteği aniden gelen ve hemen gitme ihtiyacı hissettiren
Acaba yumurtlammami oluyor adete bu kadar yakın olur mu yumurtlama ovulasyonumda koyu renk cikiyorAdet öncesi sarı akıntı oluyor
Olabilir. Daha önce yumurtlama görmedin mi bu ay içinde?Acaba yumurtlammami oluyor adete bu kadar yakın olur mu yumurtlama ovulasyonumda koyu renk cikiyor
Alt karın canım kasık bölgesiKarın derken alt karın mı kasıkların oldugu kısım? Adet öncesi de şişiyor genelde kuzum çok karışık belirti arama bence ben araya araya kendimi hamile hissediyorum her ay. Bende de alt karnımda şişlik var ve yemek yiyince çok ama çok şişkinliğim oluyo beni rahatsız ediyor
Pik yapmamış ama canım. Adete yakın da koyu çıkıyor ama henüz pik olmamış.Acaba yumurtlammami oluyor adete bu kadar yakın olur mu yumurtlama ovulasyonumda koyu renk cikiyor
Ya negatif görmekten o kadar korkuyorum test yapmak istemiyorum o yüzden. Bu üçüncü iğnem geçen aylarda böyle kasık sancım olmamıştıCanım.gebelik de olabilir, 12 gün olmuş yarın sabah test yapsan çıkar
Bende de aynı şekilde. Ama adetten önce de şiştiği için pek takılmıyorum. Tek farkı adetten önce bu kadar rahatsız etmezdi şuan rahatsız ediyor ve sol tarafım daha şişmiş gibiAlt karın canım kasık bölgesi
Yaaa canimmm, inşallah gebelikteYa negatif görmekten o kadar korkuyorum test yapmak istemiyorum o yüzden. Bu üçüncü iğnem geçen aylarda böyle kasık sancım olmamıştı
Aynı benim de solu daha şiş görüyorum soldaki yumurtalarım çatladı bideBende de aynı şekilde. Ama adetten önce de şiştiği için pek takılmıyorum. Tek farkı adetten önce bu kadar rahatsız etmezdi şuan rahatsız ediyor ve sol tarafım daha şişmiş gibi
Neredeyse durum bu evetSu içsen hemen geliyo dimi