- Konu Sahibi Papatyamelo
- #18.141
Maşallah nazar değmesinYok canım baktırdım son muayenede her muayenede soruyorum hatta idrar yollarıma bile baktırdım yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah nazar değmesinYok canım baktırdım son muayenede her muayenede soruyorum hatta idrar yollarıma bile baktırdım yok
canım onu nerden biliyorsun soldaki yumurtalarının çatladığınıAynı benim de solu daha şiş görüyorum soldaki yumurtalarım çatladı bide
Düşünüyorum sürekli bi ağlama isteğim var o var bu var ama diyorum bi test yapsam negatif çıkar kesin Trendyol satıcılarını zengin ettim gebelik testi ala alaYaaa canimmm, inşallah gebelikte
Bu ne ya hamilesin bu teste göre acaba test mi hatalıydı?İlk 10 dakikadan sonra çıkan testlere sakın aldanmayın. Yumurtlama zamanı test yapmıştım saatler sonra böyle belirdi suya tuttum ama gitmedi onun için aldanmayın sakın sonradan çıkan sonuçlara
Çatlatma iğnesi oldum yavrum iki tane solda 19-20 mm vardı onlar çatladı ordan biliyorumcanım onu nerden biliyorsun soldaki yumurtalarının çatladığını
Hayırlısı olsun canım benimde 12 gun var adete ama catlicam test yapasim geliyor obulasyon testi yapmistim 18 biraz koyudu 19 siliklesti bugun yaptim baya silikti yani yeni yunurtladiysam cikmaz teste diye yapmıyorumBende sessiz sakin hele gelen giden yok bakalım ama heyecanlıyım sonuçta ikisinde önemli
Bende aynı valla ya su içmek istemiyorum resmen onu da denedim ama yine geldiNeredeyse durum bu evet
İlk baş çıkmadı canım ama sonra çıktı işteBu ne ya hamilesin bu teste göre acaba test mi hatalıydı?
Bende de 2-3 gündür sürekli idrar geliyor üşüdüğüm için olabilir mi ya ayaklarım hiç ısınmıyor da kansızlık varBende aynı valla ya su içmek istemiyorum resmen onu da denedim ama yine geldi
Oha ya suan ben şok. Nasıl bi efekt kullandın valla bravo. Bildiğin çift çizgi bu elimdeki testte bile suan bu kadar belirgin değilBak senin için fotoyla oynadım
Valla bende bekliyorum kısmette ne varsaHayırlısı olsun canım benimde 12 gun var adete ama catlicam test yapasim geliyor obulasyon testi yapmistim 18 biraz koyudu 19 siliklesti bugun yaptim baya silikti yani yeni yunurtladiysam cikmaz teste diye yapmıyorum
Hayırlısı canım benimValla bende bekliyorum kısmette ne varsa
He anladım kuzuu insallah tutmuşturÇatlatma iğnesi oldum yavrum iki tane solda 19-20 mm vardı onlar çatladı ordan biliyorum
Canım 12 gündür adetim gecikiyor benimki geç döllenme sanırımDaha adetin gecikmesinde kaset testte çıkmaması normal
Görmüştüm ayın 5 inde değerlendirdik o gunleriOlabilir. Daha önce yumurtlama görmedin mi bu ay içinde?
Valla senin attığını yaptımOha ya suan ben şok. Nasıl bi efekt kullandın valla bravo. Bildiğin çift çizgi bu elimdeki testte bile suan bu kadar belirgin değil
Bu kadar karmaşalık varken sonucu testler soylicek ama garanti kan testiBende de 2-3 gündür sürekli idrar geliyor üşüdüğüm için olabilir mi ya ayaklarım hiç ısınmıyor da kansızlık var
Aynn peki pik olursa mi gebelik oluyorPik yapmamış ama canım. Adete yakın da koyu çıkıyor ama henüz pik olmamış.
Canım adetine 12 gün varsa yeni yumurtlamışsındır ne bu acelecilik az sabırHayırlısı olsun canım benimde 12 gun var adete ama catlicam test yapasim geliyor obulasyon testi yapmistim 18 biraz koyudu 19 siliklesti bugun yaptim baya silikti yani yeni yunurtladiysam cikmaz teste diye yapmıyorum