• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk 10 dakikadan sonra çıkan testlere sakın aldanmayın. Yumurtlama zamanı test yapmıştım saatler sonra böyle belirdi suya tuttum ama gitmedi onun için aldanmayın sakın sonradan çıkan sonuçlara
Bu ne ya 🤭 hamilesin bu teste göre acaba test mi hatalıydı?

Bende sessiz sakin hele gelen giden yok bakalım ama heyecanlıyım sonuçta ikisinde önemli
Hayırlısı olsun canım benimde 12 gun var adete ama catlicam test yapasim geliyor obulasyon testi yapmistim 18 biraz koyudu 19 siliklesti bugun yaptim baya silikti yani yeni yunurtladiysam cikmaz teste diye yapmıyorum

Hayırlısı olsun canım benimde 12 gun var adete ama catlicam test yapasim geliyor obulasyon testi yapmistim 18 biraz koyudu 19 siliklesti bugun yaptim baya silikti yani yeni yunurtladiysam cikmaz teste diye yapmıyorum
Valla bende bekliyorum kısmette ne varsa

Canım adetine 12 gün varsa yeni yumurtlamışsındır ne bu acelecilik az sabır

Kızlar testi ikiye ayırırken yere düştü tüm parcalar saçıldı. Bu test kısmı ama test penceresine koyunca kontrol çubuğunun hemen yanı tamamen bembeyaz yani hicbsey yok ama fotoda da gördüğünüz üzere sungerimsi olan kısımda çizgi var. Ama test penceresine yerlestirince o kısım denk gelmiyor pencereye. Ben hicbsey anlamadım. Kafam karıştı.

Eklentiler

• 20220321_215359.jpg
    20220321_215359.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 62
Back