• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzummm ben cumartesi yaptım ama bişey çıkmadı.. ilginç.. neyse zaten doktora gideceğim .. bu hafta yarın birgün gideceğim İnshaAllah .. bakalım orda çıkar herhalde yada kana gönderir.. hayırlısı 🥴🥴
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım benim ❤️🤲🤲

Valla sorma canım işin kötü tarafı ilaç verdi ve ben yine adet olamadım bekliyorum ilaç sonrası gelip gelebilen yarım damla kahve rengi leke az önce tamam oldum regli dedim yine açık kahve sarıya dönük akıntı başka bir şey yok
Hm anladim canim ilac biteki kac gun oldu benim 10. Gun adet oldum

Canim sonucum çıktı 39.35 hamileymişim sen test yaptinmi canım çok merak ettim
Canım dun yapmıştım ben 1.20 çıktı yani yok. Doktorumuza sormuş bugun eşim testlerde silik k gördü kan testinde çıkmadı birkaç gün daha bekleyip 2sini tekrarlayın dedi

Canım dun yapmıştım ben 1.20 çıktı yani yok. Doktorumuza sormuş bugun eşim testlerde silik k gördü kan testinde çıkmadı birkaç gün daha bekleyip 2sini tekrarlayın dedi
Himm sen yenimi vermiştin cnm tmm ins seninde vardır güzel haberlerini alırız eğer yoksaa hiç üzülme Rabbım geciktiryorsa güzelleştiriyor olabilir skma canını stres yapma

Back