- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 43
- 28
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #18.061
İkinci defa yumurtlama olur muDeğerlendirin inşallah hayırlı haberler alırsın tez zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkinci defa yumurtlama olur muDeğerlendirin inşallah hayırlı haberler alırsın tez zamanda
Var gibi bekle bir kaç güne yeniden yapArkadaşlar adet günüme 2 gün var bugün ovulasyon testi ve gebelik testi yaptım bu şekilde bakar misinz
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım benimKuzummm ben cumartesi yaptım ama bişey çıkmadı.. ilginç.. neyse zaten doktora gideceğim .. bu hafta yarın birgün gideceğim İnshaAllah .. bakalım orda çıkar herhalde yada kana gönderir.. hayırlısı
Yok canım baktırdım son muayenede her muayenede soruyorum hatta idrar yollarıma bile baktırdım yokCanım enfeksiyon falan yok dimi vajinada
benimde 25 mart beklemedeyim mucizelere gebe kalmamız dileğimlePozitifi görenlere hayırlı olsun, görmeyenlere de hayırlısı olsun benim bat 25 mart ama ben yarın erken gebelik yapacağım yine dayanamayıp
Bat tarihîn geçti miYaptım cnm da yok gibi
İnşallah amin 3 gün öncesinde varsa çıkar heralde yoksa da düşünmeyi bırakırım diye yapacağım artıkbenimde 25 mart beklemedeyim mucizelere gebe kalmamız dileğimle
Peki nasıl bir akıntın var seninYaptım cnm da yok gibi
Ben göremedim ama anlıyorum sizi resim yüklenirken belli olmayabiliyor çok hayalet olan çizgilerAha valla cok mantikli
Simdi siyah beyaz yaptım. Sanki belli gibi dimi
Anladım canım hayırlısıBende yaptım iyi geldi bana ama iyi gelmeyenler de var canım mesela reflüsü olanlar içemiyormuş ben 2 kez yaptım ama gebelik yok hala
Hm anladim canim ilac biteki kac gun oldu benim 10. Gun adet oldumValla sorma canım işin kötü tarafı ilaç verdi ve ben yine adet olamadım bekliyorum ilaç sonrası gelip gelebilen yarım damla kahve rengi leke az önce tamam oldum regli dedim yine açık kahve sarıya dönük akıntı başka bir şey yok
Canim sonucum çıktı 39.35 hamileymişim sen test yaptinmi canım çok merak ettimHayırlısı canım inşallah kan testin bu sefer pozitif çıkar. Ben kestim ümidimi.
Canım dun yapmıştım ben 1.20 çıktı yani yok. Doktorumuza sormuş bugun eşim testlerde silik k gördü kan testinde çıkmadı birkaç gün daha bekleyip 2sini tekrarlayın dediCanim sonucum çıktı 39.35 hamileymişim sen test yaptinmi canım çok merak ettim
Himm sen yenimi vermiştin cnm tmm ins seninde vardır güzel haberlerini alırız eğer yoksaa hiç üzülme Rabbım geciktiryorsa güzelleştiriyor olabilir skma canını stres yapmaCanım dun yapmıştım ben 1.20 çıktı yani yok. Doktorumuza sormuş bugun eşim testlerde silik k gördü kan testinde çıkmadı birkaç gün daha bekleyip 2sini tekrarlayın dedi
Bu arada tebrik ederim canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin RabbimCanim sonucum çıktı 39.35 hamileymişim sen test yaptinmi canım çok merak ettim
İnşallah canım bende öyle avunuyorumHimm sen yenimi vermiştin cnm tmm ins seninde vardır güzel haberlerini alırız eğer yoksaa hiç üzülme Rabbım geciktiryorsa güzelleştiriyor olabilir skma canını stres yapma
Amin canım saol varol sendeBu arada tebrik ederim canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Sen de sagol canımAmin canım saol varol sende
Şişkinlik olur gazdan dolayı ama kişiden kişiye değişir canım başka belirtin varmiKızlar karın şişmesi de belirtilerden mi