Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gelmesinler inşallah biz çok hazırız gelmemelerine

Hayırlı olsun Rabbim bir daha yaşatmasın . Hangi günleri değerlendirdin yardımcı olur musun ltf

Benim bat tarihim 23 canım 1,5 yıldır olmuyor bugün ovulasyon testi yaptım acaba gebelik varmı diye bı bakabilir misin ara ara oluyor akıntım iki göğüsum de dolgulu hafif ağrım var onu dışında başka da birşey yok hiç bu ay vücudunu dinlemedim

Eklentiler

• IMG_20220321_143350.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 58
Arkadaşlar adete iki gün var ovulasyon testi vardi elimde yaptim bu şekilde köyü cikiyir iki gündür normal mi

Eklentiler

• IMG20220321142420.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba canım ben çok şükür hamileyim inşallah sağlıkla ilerler, ve bir şey söyliyim mi hamile olmadığım aylarla hiç bir şey farketmedi neredeyse farklı olarak şöyle bir şey oldu bende adete 3 gün kala rahmimde keskin bi acı oldu bıçak saplanmış gibi, rahmim aşağı çekiliyor gibi, birkaç saniye sürdü, aynı gün 1 kez daha oldu bu. Sonra bata 2 gün kala, 1 gün kala hiç adet olacak gibi değildim. Bazılarının adet olacak gibi ağrıları oluyormuş bende yoktu şişkinlik de yoktu hani adet olsam rahatlasam dersin şişkinlik olur ya o yoktu. Kasık ağrısı oluyordu ara ara, bir de bat günü göğüs hassasiyetimin çok fazla arttığını farkettim
Bat a kadar test yapmadım hatta bat günü de yapmadım ertesi gün yaptım.. İnsan sabırsızlanıyor ama böylesi gerçekten daha az yıpratıcı inşallah isteyen herkes en kısa zamanda mucizesine kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…