• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon çok koyu değil ama böyle olupta hamile olanlar da var .. zaten varsada daha çok yeni adet bile gecikmedi henüz.. adet geikince birdaha yap. Koyulaşır ozaman.. yani büyük ihtimal var gebelik için tabikide .. ama önce adetim geciksin canim
Bir şey sorabilirmiyim yüzümden sivilce çok çıkmazdı şuan yüzümü sivilce bastı böyle bir belirti olabilirmi saçmalamışta olabilirim :KK48: bata 1 gün kaldı test yapmadım bıktım böyle umut etmek daha güzel

kızlar bu süreçte acaba çıkarmı diye fal baktırıyorum boş boş inandığımdan değilde falsızda kalmam ?? piskolojim çok bozuk

Kızlar benim bugün kahverengi akıntı geldi bir damladan daha az dua edin iki iyiliğin birisi olsun ya gebe olayım yada regli olabileyim. Çünkü ikisinide istedim biliyorsunuz en son ocakta oldum.

Kızlar benim bugün kahverengi akıntı geldi bir damladan daha az dua edin iki iyiliğin birisi olsun ya gebe olayım yada regli olabileyim. Çünkü ikisinide istedim biliyorsunuz en son ocakta oldum.
İnşallah adet olmazsın hamilesindir canım. Sökülme ağrın var mı

İnşallah adet olmazsın hamilesindir canım. Sökülme ağrın var mı
Yok ağrım sancım falan bilmiyorum ki. 23 martta inşallah olurum diye bekliyordum yada olmazsa hamileymişim diye ya bende neyi dikeceğini şaştım valla

Back