• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle temenni ediyorum yemedik yemedik 🤭 bat 26 sı. Senin bat ne zaman?
25 Mart benim de dün kası,bel,sırt ağrısından uyuyamadım ağrı kesici aldım dedim geliyor kırmızılar gelmedi ama anlamadım birde bacağım ağrıyor valla hepsi psikolojikse bizim beyin bizimle oynuyor 😂

Yok kuzum bugün eşim test yaotircakti kadın istedi ya benden HSG esimdende test istedi.. işte o sonuçlar gelince gidicem . Sanırım yarın veya öbür gün belli degil.. sen ne yaptın kuzum
Aynı durumlar değişken bir durum yok canım

Merhaba kızlar ilk defa Kasım ayında gebelik planlamıştım geçen ay ovulasyon günlerini hiç değerlendiremedim ara vermiş oldum, bu ay 26 şubat pik 27 şubat çatlama, 2 günü de değerlendirdik. Bat 13 mart heyecanla bekliyorum.. 8 gün oldu henüz pek belirti yok. Göğüs hassasiyeti hep oluyor zaten. Kasık ağrısı oldu aralıklı ama o da gebelik olmayan aylarda olduğu için hiç birine belirti diyemiyorum malesef 🤦‍♀️ en son 2 ay önceki denememizde bat a kadar test yapmamıştım çok daha az üzülüyor insan, bu ay da öyle yapmayı düşünüyorum 😊 öyle yani bat bekleyenler olarak ben de sizinle beklemek için tekrar buraya döndüm, bat a 6 gün :)
Ya canım nerdeyse aynı durumdayım şuan seninle. Benim de her regl öncesi aynı belirtilerim olur sarı akıntı kasık ağrısı bel ağrısı gögüs hassasiyeti 10 gün önceden başlardı. Bu ay yine bu saydıklarım var ama bir tek gögüs hassasiyetim yok. Ben gögsüm şiştiği zaman anlardım geliyor regl diye. Ama bu ay tık yok. Yumurtlama üzerinden 8 gün geçti🤣 regle de 7 gün var galiba.

Canım bence senin kese için çok erken. Seninle aynı gibiyiz şu an benim beta dün 438 çıktı. Bu değerlerde kese gözükmez. Ben cumartesi günü gitmeyi planlıyordum ama bu tarih bile erken gelmeye başladı bana.
2günde değerler %50 artıyor yarın 850- perşembe 1700 olur

Arkadaşlar merhaba , 17 şubat son adetin ilk günü .sanırım bugun 4+4 oluyor .beta değerim 202 çıktı .iki gün sonra tekrardan gideceğim . Sizinkiler kaç çıkmıştı

Valla dün gece yazarken bi de olumsuz olur diye yazmak istemedim ama hissediyorum bu ay olacağını nedense😍
Canim olsun merak etme üzülmem cunki daha yeni düşük oldu illa arkasına olması şart değil.. olursa olur .. olmazsa daha bir kaç ay yüksek şansım var zaten.. spor yaparak geçiririm yine boş ayı 😊 ama İnshaAllah tabiki vardır geciktim cunki ağrım var akıntım aşırı .. yani İnshaAllah diyelim 🥰

Canım valla kese gözükür ama bebeği göremem büyük ihtimalle o yüzden biraz bekleyip 2 hafta sonra mı gitsem dedim
Eger herhangi bir sorunun yoksa olabilir ama mesela benim tiroitten dolayi doktor gebe kalir kalmaz gel tahlillerini yapmamız gerekir demisti

Canim olsun merak etme üzülmem cunki daha yeni düşük oldu illa arkasına olması şart değil.. olursa olur .. olmazsa daha bir kaç ay yüksek şansım var zaten.. spor yaparak geçiririm yine boş ayı 😊 ama İnshaAllah tabiki vardır geciktim cunki ağrım var akıntım aşırı .. yani İnshaAllah diyelim 🥰
İnşallah bu adet gecikmesi akıntı falan boşa işaret etmez insanin da sınırı bozuluyor hem gebelik olmuyor hem adet gecikiyor. Adetin bile zamanında gelmesi ne kadar iyi bisey aslında. Allahim gönlünde yatanı bu ay nasip etsin insallahh, bak burda da ezan okunuyor içten bi amiin dedim simdi😍

İnşallah bu adet gecikmesi akıntı falan boşa işaret etmez insanin da sınırı bozuluyor hem gebelik olmuyor hem adet gecikiyor. Adetin bile zamanında gelmesi ne kadar iyi bisey aslında. Allahim gönlünde yatanı bu ay nasip etsin insallahh, bak burda da ezan okunuyor içten bi amiin dedim simdi😍
Ufff harikasinnnn güzelimmm benimmm 😍😍😍 Allah razı olsun senden.. Rabbim bütün güzellikleri nasib etsin sana 🤲🏻🤲🏻🤲🏻:KK60::KK74:

14 gun oluyo yumurtlamadan 16 gun sonra adet oluyorum ben 2 gunum var olsaydı çıkardı canım
Canım benim de adetten 4 güm önce 1.20 ydi bugün adet günüm testlerim pozitif ozelde kan vercem belki geç dollenmedir adetten sonra kesin sonuc cikar ben kesmedim ümidimi hayirlisi

Adet olucagın zaman yumurtlama gördün galiba canım o zaman da test yapmış mıydın? Belirtilerin neler ne zaman başladı adet oldugun zamanla belirtilerin aynı mı
Test hep yaptım hiç yumurtlama görmedim.hala yapıyorum ovalusyon iki gündür koyu o da gebelikten sanırım😊belirtilerim 10 gündür var yoğun akıntı var sulu ve beyaz renkte göğüs ağrım 3 4 gündür var halsizlik var bikac kere baş dönmesi oldu kasık batmalari ağrısı var hafif

Canım benim de adetten 4 güm önce 1.20 ydi bugün adet günüm testlerim pozitif ozelde kan vercem belki geç dollenmedir adetten sonra kesin sonuc cikar ben kesmedim ümidimi hayirlisi
Hayırlısı canım inşallah kan testin bu sefer pozitif çıkar. Ben kestim ümidimi.

Back