• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ise geldim şimdi. Oglen eve geçince yapayim. Ay bak heyecan yaptım şimdi. Ins suya tutunca durur. Daha kimseye bisey demedim. Ben içimde tutan biri degilimdir. Heyecandan patlicam simdi🤣🤣
Yok yok dur sen deme kimseye testine varsa sabah da yaparsın ya da diğer gün koyulaşmaya başlarsa inşallah önce kan testi sonra patlat içini millete

Kızlar kan verdim geldim saat 4 gibi çıkıyormuş eve biraz uzak arayıp öğrenmeye calisacam yoksa enabiza baya geç düşüyormus inşallah güzel bı değerdir ve inşallah sağlıkla ilerler.Allahim herkese nasip etsin🤲🏻😊
Hayırlı olsun canım güzel sonuçla gel inşallah yumurtlamadan kaç gün sonra belli oldu

Kızlar günaydın bugun yumurtlamanın 8. Günü test yapsam çıkmaz dimi? Ama belirtiler kayboldu gitti ya hiç bi belirtim yok

Hayırlı olsun canım güzel sonuçla gel inşallah yumurtlamadan kaç gün sonra belli oldu
Canım benim durumum mucize oldu bu ay yumurtlama görmedim testlerde sadece 19 Şubat'ta biraz koyuya yakındı ama yinede silikti ikinci cizgim aldığım sayfa yumurtlama deil dedi normalde her ay görürdüm yumurtlamayı baya üzüldüm bende ama yinede yapmaya devam ettim benim adetim 8 9 Mart'ta olamam gerekiyordu 10 gün gecince çok silik çıktı gebelik testinde bugün kan verdim daha çıkmadı yani mucize gibi yumurtlama görmedim testte diyelimki o 19 Şubattakiydi yumurtlama ama o gün den bugüne çoktan çıkardı bence yumurtlama görmedim ama geç döllenme oldu🤗😂olursa mucize bebek olacak inşallah

Canım benim durumum mucize oldu bu ay yumurtlama görmedim testlerde sadece 19 Şubat'ta biraz koyuya yakındı ama yinede silikti ikinci cizgim aldığım sayfa yumurtlama deil dedi normalde her ay görürdüm yumurtlamayı baya üzüldüm bende ama yinede yapmaya devam ettim benim adetim 8 9 Mart'ta olamam gerekiyordu 10 gün gecince çok silik çıktı gebelik testinde bugün kan verdim daha çıkmadı yani mucize gibi yumurtlama görmedim testte diyelimki o 19 Şubattakiydi yumurtlama ama o gün den bugüne çoktan çıkardı bence yumurtlama görmedim ama geç döllenme oldu🤗😂olursa mucize bebek olacak inşallah
Merak ediyorum sonucunu kacta çıkacak

Adet olucagın zaman yumurtlama gördün galiba canım o zaman da test yapmış mıydın? Belirtilerin neler ne zaman başladı adet oldugun zamanla belirtilerin aynı mı

Bakalım canım bende zaten ilkkez böyle gördüm .. testler iyi değil zaten başka marka alamadım burda netten de çok geç geliyor .. eminim başka marka erken gebelik filan olsa gösterirdi.. doktora gidicegim artık teste gerek kalmadı.. İnshaAllah hayırlı haberi alırım ordan
Evet başka testte yok deneyesin. Az kaldı ama inşallah güzel haber alacaksin🤲🏻❤️

Benim de öyle canım ama her ay bu şekilde artık hamilelik belirtisi olarak görmüyorum
🤔 Hmmm anladım canım.. bende normalde olmaz işte bu yüzden şüphe ediyorum zaten.. geçen ay düşükten öncede böyleydi ama hamile değilken olmuyir nromalde uzun süre gebe olamadigim için iyi biliyorum.. senin bat gectimi ?

Back