• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
25 Mart benim de dün kası,bel,sırt ağrısından uyuyamadım ağrı kesici aldım dedim geliyor kırmızılar gelmedi ama anlamadım birde bacağım ağrıyor valla hepsi psikolojikse bizim beyin bizimle oynuyor 😂
gelmesinler inşallah biz çok hazırız gelmemelerine

Canım son 10 gündür yoğun akıntım var sulu ve beyaz göğüs ağrım 3 gündür var halsizlik yorgunluk 12 gündür adet gecikmem vardı darısı isteyenlere İnşaallah sağlıkla ilerler daha önce kayiplarim oldu
Hayırlı olsun Rabbim bir daha yaşatmasın . Hangi günleri değerlendirdin yardımcı olur musun ltf

🤔 Hmmm anladım canım.. bende normalde olmaz işte bu yüzden şüphe ediyorum zaten.. geçen ay düşükten öncede böyleydi ama hamile değilken olmuyir nromalde uzun süre gebe olamadigim için iyi biliyorum.. senin bat gectimi ?
Benim bat tarihim 23 canım 1,5 yıldır olmuyor bugün ovulasyon testi yaptım acaba gebelik varmı diye bı bakabilir misin ara ara oluyor akıntım iki göğüsum de dolgulu hafif ağrım var onu dışında başka da birşey yok hiç bu ay vücudunu dinlemedim

Eklentiler

• IMG_20220321_143350.jpg
    IMG_20220321_143350.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 58
Arkadaşlar adete iki gün var ovulasyon testi vardi elimde yaptim bu şekilde köyü cikiyir iki gündür normal mi

Eklentiler

• IMG20220321142420.jpg
    IMG20220321142420.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 67
Ya canım nerdeyse aynı durumdayım şuan seninle. Benim de her regl öncesi aynı belirtilerim olur sarı akıntı kasık ağrısı bel ağrısı gögüs hassasiyeti 10 gün önceden başlardı. Bu ay yine bu saydıklarım var ama bir tek gögüs hassasiyetim yok. Ben gögsüm şiştiği zaman anlardım geliyor regl diye. Ama bu ay tık yok. Yumurtlama üzerinden 8 gün geçti🤣 regle de 7 gün var galiba.
Merhaba canım ben çok şükür hamileyim inşallah sağlıkla ilerler, ve bir şey söyliyim mi hamile olmadığım aylarla hiç bir şey farketmedi neredeyse 🙃 farklı olarak şöyle bir şey oldu bende adete 3 gün kala rahmimde keskin bi acı oldu bıçak saplanmış gibi, rahmim aşağı çekiliyor gibi, birkaç saniye sürdü, aynı gün 1 kez daha oldu bu. Sonra bata 2 gün kala, 1 gün kala hiç adet olacak gibi değildim. Bazılarının adet olacak gibi ağrıları oluyormuş bende yoktu şişkinlik de yoktu hani adet olsam rahatlasam dersin şişkinlik olur ya o yoktu. Kasık ağrısı oluyordu ara ara, bir de bat günü göğüs hassasiyetimin çok fazla arttığını farkettim
Bat a kadar test yapmadım hatta bat günü de yapmadım ertesi gün yaptım.. İnsan sabırsızlanıyor ama böylesi gerçekten daha az yıpratıcı😊 inşallah isteyen herkes en kısa zamanda mucizesine kavuşur ❤️

Back