- Konu Sahibi Papatyamelo
- #17.941
Hayırlısı neyse o olsun inşHayırlısı canım inşallah kan testin bu sefer pozitif çıkar. Ben kestim ümidimi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı neyse o olsun inşHayırlısı canım inşallah kan testin bu sefer pozitif çıkar. Ben kestim ümidimi.
Bana ettiğin dualarin daha güzelleri senin olsun insallah canım benimUfff harikasinnnn güzelimmm benimmm Allah razı olsun senden.. Rabbim bütün güzellikleri nasib etsin sana
gelmesinler inşallah biz çok hazırız gelmemelerine25 Mart benim de dün kası,bel,sırt ağrısından uyuyamadım ağrı kesici aldım dedim geliyor kırmızılar gelmedi ama anlamadım birde bacağım ağrıyor valla hepsi psikolojikse bizim beyin bizimle oynuyor
530 cikti cuma günü kese için gelmemi söylediCanım bence senin kese için çok erken. Seninle aynı gibiyiz şu an benim beta dün 438 çıktı. Bu değerlerde kese gözükmez. Ben cumartesi günü gitmeyi planlıyordum ama bu tarih bile erken gelmeye
Hayırlı olsun Rabbim bir daha yaşatmasın . Hangi günleri değerlendirdin yardımcı olur musun ltfCanım son 10 gündür yoğun akıntım var sulu ve beyaz göğüs ağrım 3 gündür var halsizlik yorgunluk 12 gündür adet gecikmem vardı darısı isteyenlere İnşaallah sağlıkla ilerler daha önce kayiplarim oldu
Canim cikti sonucum 530 doktor cuma günü kese görmek için gel dedi ama haftaya çarşamba gideceğim inşallahCikar çıkmaz yaz bize de
Benim de oncekinde görülmemişti
Kac gun gecti battan
Ayy ne güzel bir çift çizgi hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alKizlarrr testim koyulaşmis düne göre birazdan sağlık ocağında kan vermeye gideceğiz
Benim bat tarihim 23 canım 1,5 yıldır olmuyor bugün ovulasyon testi yaptım acaba gebelik varmı diye bı bakabilir misin ara ara oluyor akıntım iki göğüsum de dolgulu hafif ağrım var onu dışında başka da birşey yok hiç bu ay vücudunu dinlemedimHmmm anladım canım.. bende normalde olmaz işte bu yüzden şüphe ediyorum zaten.. geçen ay düşükten öncede böyleydi ama hamile değilken olmuyir nromalde uzun süre gebe olamadigim için iyi biliyorum.. senin bat gectimi ?
Teşekkür ederim canım darısı sizlere 5 subattan beri bir gün aralıklarla bazen iki gün ara vererek en zon 7 marta kadar değerlendirdik canım en son ilişki 7 marttiHayırlı olsun Rabbim bir daha yaşatmasın . Hangi günleri değerlendirdin yardımcı olur musun ltf
Teşekkür ederim canım Darısı size olsun inşallah sağlıklaAyy ne güzel bir çift çizgi hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al
Masallahhh harika haberCanim cikti sonucum 530 doktor cuma günü kese görmek için gel dedi ama haftaya çarşamba gideceğim inşallah
Cok teşekkür ederimMasallahhh harika haber
Saglikla büyüsün insallahh
Belirti varmiydi bat öncesiCok teşekkür ederim
Bende bekliyorum valla geç döllenme olabilir mi acaba diye.evet canım 4 Mart yazacaktım yanlış olmuş. Bende bugün tekrar bir test yapsam mı diyorum ama bilemiyorum da. 2 gün daha beklesem mi acaba?
maşallah inş sağlıkla büyüsün bize belirtilerinden bahseder misin ??Cok teşekkür ederim
Merhaba canım ben çok şükür hamileyim inşallah sağlıkla ilerler, ve bir şey söyliyim mi hamile olmadığım aylarla hiç bir şey farketmedi neredeyse farklı olarak şöyle bir şey oldu bende adete 3 gün kala rahmimde keskin bi acı oldu bıçak saplanmış gibi, rahmim aşağı çekiliyor gibi, birkaç saniye sürdü, aynı gün 1 kez daha oldu bu. Sonra bata 2 gün kala, 1 gün kala hiç adet olacak gibi değildim. Bazılarının adet olacak gibi ağrıları oluyormuş bende yoktu şişkinlik de yoktu hani adet olsam rahatlasam dersin şişkinlik olur ya o yoktu. Kasık ağrısı oluyordu ara ara, bir de bat günü göğüs hassasiyetimin çok fazla arttığını farkettimYa canım nerdeyse aynı durumdayım şuan seninle. Benim de her regl öncesi aynı belirtilerim olur sarı akıntı kasık ağrısı bel ağrısı gögüs hassasiyeti 10 gün önceden başlardı. Bu ay yine bu saydıklarım var ama bir tek gögüs hassasiyetim yok. Ben gögsüm şiştiği zaman anlardım geliyor regl diye. Ama bu ay tık yok. Yumurtlama üzerinden 8 gün geçti regle de 7 gün var galiba.
Biz önceden resmî negatif yapıp bakıyorduk öyle bakın bide öyle daha güzel belli oluyor. Resimin renk ayarlarıyla bi oynayın bakalımTestin fotoğrafına zoom yapıp ekran görüntüsü aldım. Burda gören var mi.
Belirti varmiydi bat
Bende ilk kasik agrisi olarak belirti gösterdi ve karnım sürekli acıkıyordumaşallah inş sağlıkla büyüsün bize belirtilerinden bahseder misin ??