• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20220321_143350.jpg
    IMG_20220321_143350.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 50
Benim bat tarihim 23 canım 1,5 yıldır olmuyor bugün ovulasyon testi yaptım acaba gebelik varmı diye bı bakabilir misin ara ara oluyor akıntım iki göğüsum de dolgulu hafif ağrım var onu dışında başka da birşey yok hiç bu ay vücudunu dinlemedim
Ovulasyon çok koyu değil ama böyle olupta hamile olanlar da var .. zaten varsada daha çok yeni adet bile gecikmedi henüz.. adet geikince birdaha yap. Koyulaşır ozaman.. yani büyük ihtimal var gebelik için tabikide .. ama önce adetim geciksin canim

Ovulasyon çok koyu değil ama böyle olupta hamile olanlar da var .. zaten varsada daha çok yeni adet bile gecikmedi henüz.. adet geikince birdaha yap. Koyulaşır ozaman.. yani büyük ihtimal var gebelik için tabikide .. ama önce adetim geciksin canim
Ağzından bal damlıyor inşallah vardır inşallah 🤲🏻🤲🏻 Rabbim hayırlısını kolaylıkla bize nasip etsin inşallah birde sıvı alımına fln dikkat etmeden yaptım inşallah vardır inşallah bu ay hepimizin yüzü güler

Back