- 3 Ocak 2021
- 3.371
- 1.042
- 83
- 35
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #17.961
Kızlar test sonucum daha çıkmadı kaset test yaptım normal ve hiç çizgi belirmesibu olabilirmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk idrarla yapmadıysan çok normalKızlar test sonucum daha çıkmadı kaset test yaptım normal ve hiç çizgi belirmesibu olabilirmi?
Benim de âdete 3 gün var bende yaptım benim testim de böyle çıktıArkadaşlar adete iki gün var ovulasyon testi vardi elimde yaptim bu şekilde köyü cikiyir iki gündür normal mi
Yapmadım az önce yaptm ve sıvı alımına da dikkat etmedim idrar baya açıktı rengi yaa bilmiyorum olsa cikmazmiydiİlk idrarla yapmadıysan çok normal
İkimizin koyuluklari aynı gibi geldiArkadaşlar adete iki gün var ovulasyon testi vardi elimde yaptim bu şekilde köyü cikiyir iki gündür normal mi
Ovulasyon çok koyu değil ama böyle olupta hamile olanlar da var .. zaten varsada daha çok yeni adet bile gecikmedi henüz.. adet geikince birdaha yap. Koyulaşır ozaman.. yani büyük ihtimal var gebelik için tabikide .. ama önce adetim geciksin canimBenim bat tarihim 23 canım 1,5 yıldır olmuyor bugün ovulasyon testi yaptım acaba gebelik varmı diye bı bakabilir misin ara ara oluyor akıntım iki göğüsum de dolgulu hafif ağrım var onu dışında başka da birşey yok hiç bu ay vücudunu dinlemedim
Peki adet tarihiniz ne zamnİkimizin koyuluklari aynı gibi geldi
Benim ki sanki daha kotu gibiBenim de âdete 3 gün var bende yaptım benim testim de böyle çıktı
Faydasını gördün mü canım gebelik oldu mu?petekköy var canım bu ay onu kullandım ben
Adete yakın koyu çıkınca hamilelik olabilir ama bu silikBenim de âdete 3 gün var bende yaptım benim testim de böyle çıktı
Ağzından bal damlıyor inşallah vardır inşallah Rabbim hayırlısını kolaylıkla bize nasip etsin inşallah birde sıvı alımına fln dikkat etmeden yaptım inşallah vardır inşallah bu ay hepimizin yüzü gülerOvulasyon çok koyu değil ama böyle olupta hamile olanlar da var .. zaten varsada daha çok yeni adet bile gecikmedi henüz.. adet geikince birdaha yap. Koyulaşır ozaman.. yani büyük ihtimal var gebelik için tabikide .. ama önce adetim geciksin canim
İlk zamanlar çıkmaz benceYapmadım az önce yaptm ve sıvı alımına da dikkat etmedim idrar baya açıktı rengi yaa bilmiyorum olsa cikmazmiydi
Sıvı alımına dikkat etmeden yaptım canımAdete yakın koyu çıkınca hamilelik olabilir ama bu silik
Doğrudur canım ben bir de sıvı alımına dikkat etmeden yaptımBenim ki sanki daha kotu gibi
Sıvı alımına dikkat ederek yap bir de canım. Ben de bugun yapıcam bata 7 gün var çok erken ama çok sabırsızım ya belim ağrıyorSıvı alımına dikkat etmeden yaptım canım
Sabah zaten yapmışsın ya kuzum çıkmış silik. Boşu boşuna 2.ye niye yapıyorsun hem de ilk idrarla değil. Kan testinin sonucu çıkmadı mı dahaYapmadım az önce yaptm ve sıvı alımına da dikkat etmedim idrar baya açıktı rengi yaa bilmiyorum olsa cikmazmiydi
Bilmiyorum moralim bozulduİlk zamanlar çıkmaz bence
Yarın yapmayı düşünüyorum canım hayırlısı olsun inşallah hepimiz de gebelik vardırSıvı alımına dikkat ederek yap bir de canım. Ben de bugun yapıcam bata 7 gün var çok erken ama çok sabırsızım ya belim ağrıyor
Yok yarın çıkacak sanırım enabiza dusmemisSabah zaten yapmışsın ya kuzum çıkmış silik. Boşu boşuna 2.ye niye yapıyorsun hem de ilk idrarla değil. Kan testinin sonucu çıkmadı mı daha
Aynı gün E nabıza düşmez sağlık ocağındakiLer,arayıp öğrenmeniz lazımYok yarın çıkacak sanırım enabiza dusmemis