• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testin fotoğrafına zoom yapıp ekran görüntüsü aldım. Burda gören var mi. 😵‍💫

Eklentiler

• Screenshot_20220321-100627_Gallery.jpg
    Screenshot_20220321-100627_Gallery.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 86
Kozlar adetime 6 gun var. Bu sabah test yapacagimi soylemistim ve yaptim. Fener ile bakınca sanki var gibi. Yoksa göz yanilmasi mi. Bu foto testten 7 8 dk içinde çekildi.
Testin kuruduktan sonra bi suya tut bakalım çizgin duracak mı? Ben de burdan göremedim ama zaten daha regline çok var

Canım hayali çizgiler de ne bileyim bana hamile değilken bi kere bile denk gelmedi o yüzden bilemiyorum ki. İnşallah bebisin seninledir sağlıklı şekilde. Güzel haberlerini bekliyorum allahin izniyle
Bu arada da bu gece rüyamda da cinsiyet öğrenmeye gidiyordum erkek diyordu doktor 😊
Bakalım canım bende zaten ilkkez böyle gördüm .. testler iyi değil zaten başka marka alamadım burda netten de çok geç geliyor .. eminim başka marka erken gebelik filan olsa gösterirdi.. doktora gidicegim artık teste gerek kalmadı.. İnshaAllah hayırlı haberi alırım ordan

Kızlar şu yanak kızarması nedir. Ben şehir değiştirdim anneme geldik. Ondan falan diye düşünmüştüm ama görünce dikkatimi çekti. Hamilelikle ne alakası varmış? Benimde sol yanağım daha fazla sağ biraz daha az kızarık oluyor her sabah :KK66:
"Hamilelikte sıkça yaşanan sıcak basmasına, gebelik sırasında progesteron ve östrojen hormonlarında yaşanan ani düşme ve yükselmeler neden olabilmektedir. Aynı zamanda anne adaylarının gebelik dönemlerinde yaşadığı kaygı ve stres gibi duygu durum değişiklikleri de sıcak basmasının nedeni olabilir"
internette böyle bir yazıya rastladım ama sebebini hiç bilmiyorum bende.
progesterondaki artış sebebiyle olabilir fakat ille ki gebelikten mi artar bilmiyorum.
bende de yumurtalamadan 5 gün sonra yanaklarda ve göğsümde yanma olmuştu. ilginç geldiği için araştırdım. ama kesin bişey denemez tabi

Testin kuruduktan sonra bi suya tut bakalım çizgin duracak mı? Ben de burdan göremedim ama zaten daha regline çok var
Ise geldim şimdi. Oglen eve geçince yapayim. Ay bak heyecan yaptım şimdi. Ins suya tutunca durur. Daha kimseye bisey demedim. Ben içimde tutan biri degilimdir. Heyecandan patlicam simdi🤣🤣

Kizlar kan testi verdim ve muane oldum fakat doktor keseyi göremediğini söyledi sat 17 şubat suan gözükmesi gerekmez miydi kan testini bekleyeceğiz 😔

İdrar testlerim 9 marttan itibaren çift cizgiydi ve son yaptığım testte baya bir koyuydu şaşırdım 😒

Back