- 30 Ocak 2022
- 43
- 16
- 8
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #17.721
14 gün oluyosa doğrudur yoktur kuzum hayırlısı olsun demek ki daha kısmet değil inan hiç beklemediğin anda olucaktıt14 gun oluyo yumurtlamadan 16 gun sonra adet oluyorum ben 2 gunum var olsaydı çıkardı canım
Bir şey göremedim canım bata kaç gün varÇizgiyi görcem diye kör oldum var mı yok mu bilmiyorum çok istediğimden mi bi gölge görüyorum bilemiyorum
3 gün var canımBir şey göremedim canım bata kaç gün var
Biraz daha bekle istersen. Belirtilerin var mı? Bir de yumurtlama takip ediyor musun üzerinden 12 gün mü geçti3 gün var canım
Ovulasyonda en koyu gördüğüm günden tam 12 gün geçti olsa çıkar mıydı erken mi davrandım acabaBiraz daha bekle istersen. Belirtilerin var mı? Bir de yumurtlama takip ediyor musun üzerinden 12 gün mü geçti
Kişiden kişiye değişebilir ama 10. Gün bile çıkıyor diye biliyorumOvulasyonda en koyu gördüğüm günden tam 12 gün geçti olsa çıkar mıydı erken mi davrandım acaba
Bence erken canım kaset teste varsa 14 15 gunlerde görülmeye başlanıyor ama belkide olmaz ya bu gebelik işleri tuhaf benim adetim 11 gündür gecikiyor iki gündür çok çok silik çizgi çıkıyor mana veremedim akintimda çok yarın kan verecemOvulasyonda en koyu gördüğüm günden tam 12 gün geçti olsa çıkar mıydı erken mi davrandım acaba
Burdan bir şey göremedim ben de maalesefÇizgiyi görcem diye kör oldum var mı yok mu bilmiyorum çok istediğimden mi bi gölge görüyorum bilemiyorum
7 kasım birliktelik 17 kasım erken gebelik testiyle öğrendiğim tarihtiKişiden kişiye değişebilir ama 10. Gün bile çıkıyor diye biliyorum
İnşallah vardır canım belki geç döllenme olmuştur seninBence erken canım kaset teste varsa 14 15 gunlerde görülmeye başlanıyor ama belkide olmaz ya bu gebelik işleri tuhaf benim adetim 11 gündür gecikiyor iki gündür çok çok silik çizgi çıkıyor mana veremedim akintimda çok yarın kan verecem
Dimi doğru biliyormuşum. Benim yumurtlamadan 1 gün önce ve çatlama günü birliktelik oldu. Zaten yumurtlama 1 gün sürdü. Çatlamayı mı baz alayım7 kasım birliktelik 17 kasım erken gebelik testiyle öğrendiğim tarihti
12si ilişki 13yumurtlama ilişki olamadı malesef 14 çatlama ilişkiDimi doğru biliyormuşum. Benim yumurtlamadan 1 gün önce ve çatlama günü birliktelik oldu. Zaten yumurtlama 1 gün sürdü. Çatlamayı mı baz alayım
Peki kaset testte ne zaman çıkmıştı7 kasım birliktelik 17 kasım erken gebelik testiyle öğrendiğim tarihti
Hayırlısı canım 3 senedir bu anı bekliyodum artık çabalamaktan çırpınmaktan çok yoruldum14 gün oluyosa doğrudur yoktur kuzum hayırlısı olsun demek ki daha kısmet değil inan hiç beklemediğin anda olucaktıt
17 kasım erken gebelikti 20 kasım da normal kaset testti bat 24 kasımdı ama ben o ay bence spermin canlı kalmasıyla hamile kaldım. Adetlerim düzenliydi 10 kasım yumurtlama görünüyordu. Ama içerde neler oluyor bilemediğimiz içinPeki kaset testte ne zaman çıkmıştı
İnan ben de ne oldu o ay bilmiyorum ben ilişki tarihinde yumurtladığımı düşünmüyorum çünkü gebelik ihtimali vermediğim bi tarihti neredeyse 3-4 gün vardı ama her şey olabilir işteDimi doğru biliyormuşum. Benim yumurtlamadan 1 gün önce ve çatlama günü birliktelik oldu. Zaten yumurtlama 1 gün sürdü. Çatlamayı mı baz alayım
İnşallah öyledir ama pek umudum yokİnşallah vardır canım belki geç döllenme olmuştur senin
Kan testin negatif çıktı biliyorum.. ama 1i bırak 0 lardan dönenler var.. işte bu stresse girilmesin diye doktorlarda adet gecikmesinden sonra test yapın diyorlar.. şimdi kimyasal mi oluyor diye üzülüyorsun.. biraz rahatla vücudunu bir kendine bırak belki sağlıklı bir gebelik çıkar 1 hafta sonra ne malumBugunku testte ilkte çıkmadı zaten aglayıp geçtim yataga sonradan kalktım baktım tekrar hafif bi koyuluk vardı kurumadır diye korkuyorum daha koyu olmasını beklerken hiç çizgi çıkmadı başta üstteki test dün yaptıgım. Alttaki de bugun sabah yaptıgım
Spermler canlı kaldıysa yumurtlama tarihinde ilişki olmadıysa tutmuş işte. Ben de çatlamaya kadar 1+1 yapıyordum ay az önce biraz oynadım evin içinde kasıklarımda zorlanma hissettim içinde bir şeyler dönüyor sankiİnan ben de ne oldu o ay bilmiyorum ben ilişki tarihinde yumurtladığımı düşünmüyorum çünkü gebelik ihtimali vermediğim bi tarihti neredeyse 3-4 gün vardı ama her şey olabilir işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?