• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar, kizlar benim de aynı bugün adet olmam gerekiyor du olmadım iki günlerdir erken gebelik testi yapıyorum hep cizgi var ve iki gün önce epeyce kontrol cizgisine yakın renkte çıktı gittim kan testi verdim 5.21 çıktı. Dün ve bugün ovilosyon testim koyu çıktı, stresten ölucem 😭 lütfen yardımcı olun 2asilama 1tup bebek tedavisi gördüm ve bu doğal yolla oldu sadece vitamin ve q10 sizce hamilemiyimdir
Bence gebelik var tekrar kan verin değer yükselmiştir Rabbim tamamına erdirsin

Evet almalısın. Hamilelik öncesi 6 ay ve doğum sonrası 3 ay daha kullandım ben. Tabi doktorunu dinle sen o daha iyi bilir. Benim doktorum böyle önermişti.
İlk hamileligimde ben adete 2 gün kala öğrenmiştim. Kasik ağrısı batmalar ise adet olmam gereken gunde başladı. Aha dedm galiba adet olcam. Belki kimyasal gebelik diye üzülüyordum ama hiçbiri olmadı.

Bu arada dipnot: adet sancisinin aynisi, hamilelik belirtisidir net😊 hatta normal doğum yapmış biri olarak adet sancısının 373726392 katı doğum sancisidir ama sanci tip olarak aynı sanci. Bu yüzden adet belirtisi gibi sancılanma kasik ağrısı cekiyorsaniz hamilelik belirtisi de olabilir.
Daha regl olmama 15 gün varken ağrısını çekmeye başladığım gün mü olmadı, midemin bulandığı kasıklarımın belimin ağrıdığı başımın döndüğü ay mı olmadı ohoooo bu ay hamile olmamam imkansız diyordum :KK45: her ay psikolojik olarak bütün hamilelik belirtilerini gösteriyorum ben ama tık yok. Zaten asla hamilelik haberini duyamayacakmışım gibi imkansız geliyor bana. Bu yüzden artık kendimde belirti aramıyorum.

Bende aynıyım canım inşallah bebişlerdir

O ağrıdan sonra bende yerlesme kanamasi oldu. Yani insallah yerlesmeydi🙈

Ayy hadi inşallah 😍😍
İnşallah kızlar hani ilk defa bu kadar ağrıdı diyebilirim. Psikolojik değildir değil mi bu ağrılar 🤣 yoksa epey iyi işliyor bende kafada durumlar😂 partalina_ partalina_ nassılsın canım ayrı düştük be ya son durumlar nedir?

Bekleyelim bakalım sancılarda gebelik belirtisi sonuçta birazda olumlu olun yavvv😂
Yok kuzucum kendimi tanıyorum kendi kendimi kandırmaya da gerek yok😘
Sana hiç bir şey diyemem bu iş çok psikoloji yıpratıyor birde sıkıntılar oldu diyorsun bunların sürüşte gelmesi kolay değil bence doğru düşünmüşsün kafanı dinle rekat olmayı bekle ve daha sonra dene eğer benimde bat günü regli olmazsa yine ve negatif devam ederse bir ay ara vereceğim bir sonraki ay devam edeceğim sağlıklı gebelik açısından beslenme düzenlemesi falan düşünüyorum tabi şuan erken bekleyip göreceğim.insan en güzel kendisi bilirmiş kendini o nedenle kafa. Relax olsun herşey güzel olur 🌸 benim çiçek arkadaşım 🌸
Canım işlerimizin yoğunluğundan eşimle birbirimize vakit bile ayıramadık yorulduk yıprandık artık biraz yoğunluğu azaltıp kendimize vakit ayırmak istiyoruz sıkıntı dediğim bu manevi anlamda kafamız yoruldu iyice. İnşallah senin için de en güzeli en hayırlı zamanda olur eğer şimdi bebiş yoksa💐
Canım çok geçmiş olsun. Allah korumuş 🥰 inşallah bebiş vardır da denemeye filan gerek kalmaz hakkımızda hayırlısı olsun 🥳😘
Canım benim çok teşekkürler🌸 bebiş yok eminim kendimden, yavaş yavaş geliyor sanırım regl hayırlısı amaan😄

Kızlar selam yumurtlamanın 7. Günü bugün adete 8 gün kaldı tahminimce. Çatlamadan beri bel ve kasık ağrısı çok yaşadım 2 gün önce hafifledi ara ara adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıdı ama adetim uzayınca zaten hep böyle oluyordu düzensiz adet görüyorum. Sarı akıntım oluyordu yine oluyo ama şeffaf akıntım da oluyor bel ağrım devam ediyor dün gece kasıklarım çok ağrıdı adet olcam dedim olmadım bugün ağrımıyor. Her adet öncesi gögüslerim şişerdi ama bu sefer şişmedi acaba bu sefer çift çizgiyi görücek miyim🙏🏻
Yok kuzucum kendimi tanıyorum kendi kendimi kandırmaya da gerek yok😘

Canım işlerimizin yoğunluğundan eşimle birbirimize vakit bile ayıramadık yorulduk yıprandık artık biraz yoğunluğu azaltıp kendimize vakit ayırmak istiyoruz sıkıntı dediğim bu manevi anlamda kafamız yoruldu iyice. İnşallah senin için de en güzeli en hayırlı zamanda olur eğer şimdi bebiş yoksa💐

Canım benim çok teşekkürler🌸 bebiş yok eminim kendimden, yavaş yavaş geliyor sanırım regl hayırlısı amaan😄
İnşallah kızlar hani ilk defa bu kadar ağrıdı diyebilirim. Psikolojik değildir değil mi bu ağrılar 🤣 yoksa epey iyi işliyor bende kafada durumlar😂 partalina_ partalina_ nassılsın canım ayrı düştük be ya son durumlar nedir?
Daha regl olmama 15 gün varken ağrısını çekmeye başladığım gün mü olmadı, midemin bulandığı kasıklarımın belimin ağrıdığı başımın döndüğü ay mı olmadı ohoooo bu ay hamile olmamam imkansız diyordum :KK45: her ay psikolojik olarak bütün hamilelik belirtilerini gösteriyorum ben ama tık yok. Zaten asla hamilelik haberini duyamayacakmışım gibi imkansız geliyor bana. Bu yüzden artık kendimde belirti aramıyorum.
İnşallah pozitif çıkar canım ❤️❤️❤️

Kızlar selam yumurtlamanın 7. Günü bugün adete 8 gün kaldı tahminimce. Çatlamadan beri bel ve kasık ağrısı çok yaşadım 2 gün önce hafifledi ara ara adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıdı ama adetim uzayınca zaten hep böyle oluyordu düzensiz adet görüyorum. Sarı akıntım oluyordu yine oluyo ama şeffaf akıntım da oluyor bel ağrım devam ediyor dün gece kasıklarım çok ağrıdı adet olcam dedim olmadım bugün ağrımıyor. Her adet öncesi gögüslerim şişerdi ama bu sefer şişmedi acaba bu sefer çift çizgiyi görücek miyim🙏🏻
Canım İnan şuan birebir aynılarını yaşıyorum akıntı dışında. Ben de merakla bekliyorum tuvalete çıkma sayım arttı psikolojik mi üşütme mi bilmiyorum ama önceki 2 gebeliğimde de ilk belirtilerimdendi tuvalet olayı

Canım İnan şuan birebir aynılarını yaşıyorum akıntı dışında. Ben de merakla bekliyorum tuvalete çıkma sayım arttı psikolojik mi üşütme mi bilmiyorum ama önceki 2 gebeliğimde de ilk belirtilerimdendi tuvalet olayı
Ben de dün çok tuvalete çıktım ama üşüttüm galiba

Bilmiyorum artık akışına bıraktım ya adetim uzayınca da böyle oluyor keşke adet öncesi yaşadıklarımı hissetmesem bir tek gögüs şişmesi yok

Back