- Konu Sahibi Papatyamelo
- #17.761
Belirtiler neydiBelirtiler psikolojik olabilir mi ki dedim ama test hemen çıktı canım beklesem kuruma çizgisi falan dicem bugünkülerde de çıkar diye ümitlenmiştim çıkmayınca çok üzüldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirtiler neydiBelirtiler psikolojik olabilir mi ki dedim ama test hemen çıktı canım beklesem kuruma çizgisi falan dicem bugünkülerde de çıkar diye ümitlenmiştim çıkmayınca çok üzüldüm
En iyisi aynenDünkü daha belirgin canım. Malesef moralim çabuk bozuluyor eşim anladı üsteleyince gizleyemedim de tutturdu gel kan testi yapalım diye gidip yapayım da kesinlik olsun en azından
Hadi bakalım takipteyim seni insallah guzel haberler verirsin bizeDua edin bana
Tabii canım, güzel düşünmek, heyecanlanmak, beklemek gün saymak çok güzel duygular aslında.. isteyelim ve olsun inşallahİnşallah kuzum inşallah Allah duysun sesini ben cesaretimi toplamışken oluversin Çok umudum yok ama olumsuz da düşünmek istemiyorum. Ben güzel düşüneyim gerisi gelir elbet
Erken gebelik testi mi yaptığın?İnşallah vardır canım belki geç döllenme olmuştur senin
Oda birsey mii gebelik için denemeler yaptik hamile sandim bir sürü belirti fos çıktı deneme yapmadığımız ay daha fazla belirti gösterdim hatta reglim gecikti anam yapmadan mi oldu dedim yani o derece oda boş cikti saka gibiBen bi keresinde kendimi hamile sandığım için tum belirtileri gösterip üstüne 10 gün adetim gecikti. Ama sonuç negatif. Vucut psikolojik olarak hissettiklerimize kulak veriyor bence
Genelde bu tarz sorulara bu forumda benim yorumum hep ayni olmuştur.Kızlar selam 2-3 gündür sol yanağım kırmızı ve alt karnımda adet öncesi şişkinlik ve sertlik var bu şişkinlik ve sertlik adet olmaya mı işaret hamile arkadaşlar sizin de adet öncesi alt karın şişkinliğiniz oldu mu
Yanakta kırmızılık olayi nedir peki. Bunu hic duymamistim bakKızlar selam 2-3 gündür sol yanağım kırmızı ve alt karnımda adet öncesi şişkinlik ve sertlik var bu şişkinlik ve sertlik adet olmaya mı işaret hamile arkadaşlar sizin de adet öncesi alt karın şişkinliğiniz oldu mu
bu iyiydi hadi sen açılışı yap ben de salı peşinden geliyorumKızlar bugun guzel güldük eglendik ama tamam Ben yarin test yapacagim artik yarın sabah itibarıyla adete 6 gün kalmış oluyor. Boşuna mı adet gecikmesinden 6 gün önce testine para verdim ben, yapiyorum bu sefer gecen yazdığımda kabul çok erkendi ama yarın sabah ne olacaksa olsun artık
Tamam bekliyorum bu ay hepimizin ayi olsun. Buradaki herkes güzel haberlerle kapatsın mart ayınıbu iyiydi hadi sen açılışı yap ben de salı peşinden geliyorum
Ya bir şey soracağım idrar yollarımı hiç antibiyotik kullanacak kadar üşütmedim yani nedir detayı bilmiyorum ama Kasık ağrım bugün çok yoğun vajinanın hemen üst kısmı neredeyse ve tuvalete de sık çıkıyorum enfeksiyon mu oldu acaba?Tamam bekliyorum bu ay hepimizin ayi olsun. Buradaki herkes güzel haberlerle kapatsın mart ayını
Yanakta kırmızılık olayi nedir peki. Bunu hic duymamistim bak
Tamam bekliyorum bu ay hepimizin ayi olsun. Buradaki herkes güzel haberlerle kapatsın mar
Kız bilmiyorum valla dün burda muhabbeti dönüyordu heidi gibi geziyoruz diye PapatyameloYanakta kırmızılık olayi nedir peki. Bunu hic duymamistim bak
Maşallah canım topigin ugurlu gelmis sana bende her ay katılıyorum bu ay katilmayacagim dedim ama dayanamadim yine benim bat 28 Rabbim isteyen herkese nasip etsinHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
�
�
Doğru diyosun canım benim tüm belirtilerim var bi tek gögüs şişmesi yok bu ay çok garipGenelde bu tarz sorulara bu forumda benim yorumum hep ayni olmuştur.
Adet belirtileri = hamilelik belirtileri olabilir birbirine benzerdir hatta aynıdır. Ha ama sonucunda adet de görebilirsiniz hamile de kalabilirsiniz. Hem ilk hamileligimde yaşadığım tecrube hem doktorumun söyledikleri. Bana guvenebilirsiniz. Hatta hamileliğin ortalarında dahi zaman zaman böyle belirtiler yaşayıp ve hamile olduğunuzu unutup acaba adet mi olcam diyebilirsiniz. Ve hatta benim doğuma 1 hafta kala sancim başlamıştı ama nasıl? Evet bildiniz adet sancisi gibi geldi. Tabi daha şiddetlisi. Doğum anına hiç girmiyorum bile özetle adet olcak gibi belirtiniz varsa uzulmeyin sakin. Galiba adet olcam diye boşa kendinizi strese sokmayın. Hamile de olabilirsiniz. Ve inş bebeginiz sizinledir
Bende 5 aydır uğraşıyorum çocuk için ama nasip olmadı henüz adetime 1 hafta kala bir damla kan gelmiş ama sadece bir damla ve kendimi bildim bileli hiç ara kanamam veya böyle bişe yaşamadım Ve adetime 10 gün kala göğüslerimde çok şişlik oldu ve kasık ağrım var adetime 3 gün kaldı test yapsam çıkar mı adet sancısı gibi ara ara sancım oluyor ( bu arada yeni üyeyim herkese merhaba :) )Genelde bu tarz sorulara bu forumda benim yorumum hep ayni olmuştur.
Adet belirtileri = hamilelik belirtileri olabilir birbirine benzerdir hatta aynıdır. Ha ama sonucunda adet de görebilirsiniz hamile de kalabilirsiniz. Hem ilk hamileligimde yaşadığım tecrube hem doktorumun söyledikleri. Bana guvenebilirsiniz. Hatta hamileliğin ortalarında dahi zaman zaman böyle belirtiler yaşayıp ve hamile olduğunuzu unutup acaba adet mi olcam diyebilirsiniz. Ve hatta benim doğuma 1 hafta kala sancim başlamıştı ama nasıl? Evet bildiniz adet sancisi gibi geldi. Tabi daha şiddetlisi. Doğum anına hiç girmiyorum bile özetle adet olcak gibi belirtiniz varsa uzulmeyin sakin. Galiba adet olcam diye boşa kendinizi strese sokmayın. Hamile de olabilirsiniz. Ve inş bebeginiz sizinledir
Amiinn ALLAH razı olsun canım eklicem birazdan listeye düzenleme yapıcamMaşallah canım topigin ugurlu gelmis sana bende her ay katılıyorum bu ay katilmayacagim dedim ama dayanamadim yine benim bat 28 Rabbim isteyen herkese nasip etsin
29-30 gunde bir olur. Gec dollenme tam olarak nasil oluyo bebek haftasi yada bebegin dogum gunu belirleme gunu neye gore hesplanirGeç dollenme olabilir. Adet dongunuz kaç günde bir normalde.