- 19 Ekim 2020
- 1.398
- 924
- 73
- 28
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #17.741
Akıntınız nasıl akıntıMerhaba kızlar. Ben ovulasyon testi yapmadım bu ay. Mart 1de regl oldum 11. Gün ilişkiye başladım bu güne kadar aralıksız devam ettik. 3 gündür sol kasığım ağrıyor ve göğüslerim acıyor, bunlar yumurtlama belirtileri sanırım akıntım da her zamanki gibi fazla değil. Belirtilere göre yeni mi başladı yumurtlama ? Bu güne kadar boşa mı yaptık. Bu günden sonra hala ilişkiye devam etmeli miyim? Bilen biri lütfeenn cevap yazabilir mi
Haklısın canm dayanamadım test yaptım umutlanmasaydım kan testine gitmezdim keşke kaset testi de yapmasaymısımKan testin negatif çıktı biliyorum.. ama 1i bırak 0 lardan dönenler var.. işte bu stresse girilmesin diye doktorlarda adet gecikmesinden sonra test yapın diyorlar.. şimdi kimyasal mi oluyor diye üzülüyorsun.. biraz rahatla vücudunu bir kendine bırak belki sağlıklı bir gebelik çıkar 1 hafta sonra ne malum
En iyisi akıllı akıllı oturup beklemekSpermler canlı kaldıysa yumurtlama tarihinde ilişki olmadıysa tutmuş işte. Ben de çatlamaya kadar 1+1 yapıyordum ay az önce biraz oynadım evin içinde kasıklarımda zorlanma hissettim içinde bir şeyler dönüyor sanki
Üzülme canım daha adet olmadın Rabbim hakkında hayırlısını nasib etsinHaklısın canm dayanamadım test yaptım umutlanmasaydım kan testine gitmezdim keşke kaset testi de yapmasaymısım
Amiin canım cümlemizinÜzülme canım daha adet olmadın Rabbim hakkında hayırlısını nasib etsin
Katılıyorum. Doğumdan sonra asla demistim. Büyük konustugumu o an farkettim ama gene de ihtimal vermiyodumO son 2 saat dediginiz de bende 5 6 saattiAllah veriyo kuvvetini demekkl kibyine bebis dusunebiliyoruz
Ben bi keresinde kendimi hamile sandığım için tum belirtileri gösterip üstüne 10 gün adetim gecikti.Daha regl olmama 15 gün varken ağrısını çekmeye başladığım gün mü olmadı, midemin bulandığı kasıklarımın belimin ağrıdığı başımın döndüğü ay mı olmadı ohoooo bu ay hamile olmamam imkansız diyordumher ay psikolojik olarak bütün hamilelik belirtilerini gösteriyorum ben ama tık yok. Zaten asla hamilelik haberini duyamayacakmışım gibi imkansız geliyor bana. Bu yüzden artık kendimde belirti aramıyorum.
Geç dollenme olabilir. Adet dongunuz kaç günde bir normalde.Merhaba kizlar adetim onumuzdeki sali gunu 1 hafta olacak gecikeli dun test yaptim negatif adetten 1 hafta kala hamile kalnlar oldumu ne zaman belli olur teste bu durumu yasayan oldumu hayalet cizgi bile goremedim
2 aydır akıntım yok sadece peçeteye geliyorAkıntınız nasıl akıntı
Ben stabilim canım yınırtlama bekliyorumİnşallah kızlar hani ilk defa bu kadar ağrıdı diyebilirim. Psikolojik değildir değil mi bu ağrılaryoksa epey iyi işliyor bende kafada durumlar partalina_ nassılsın canım ayrı düştük be ya son durumlar nedir?
Güzel haberler verelim inşallah birbirimize ben önden gideyim sen arkamdan gel Aralık anneleri topiğineBen stabilim canım yınırtlama bekliyorumbi de aenden güzel haberler tabiii
Canım benim 11 gündür gecikmem var daha dün ve bugün aynı siliklikte ckti ama çok çok silik güvenemiyorum teste yarın kan vericem belirtilerim çok inşallah sağlıklı gebeyimdir sen erken gebelik mi yaptın bide nezaman yaptın ben geçen hafta pazar yaptığımda hiç çıkmadı dün ve bugün aynı çıkınca üzüldüm acaba yokmu dedim çünkü koyulaşma yoktu dunkiyle bugün ki aynı siliklikteydiMerhaba kizlar adetim onumuzdeki sali gunu 1 hafta olacak gecikeli dun test yaptim negatif adetten 1 hafta kala hamile kalnlar oldumu ne zaman belli olur teste bu durumu yasayan oldumu hayalet cizgi bile goremedim
Ayyy inşallah.. test yaptın mı yapıcan mı? Kaçırdım mı yoksa???Güzel haberler verelim inşallah birbirimize ben önden gideyim sen arkamdan gel Aralık anneleri topiğine
Şimdi şöyle oluyor artı med almıştım normal kaset test yaptım tabi ki çıkmadıAyyy inşallah.. test yaptın mı yapıcan mı? Kaçırdım mı yoksa???
Ay lütfen yarın gelsin test yaa.. görelim şu çift çizgiyi de salı günü bi bayram yapalım şöyleŞimdi şöyle oluyor artı med almıştım normal kaset test yaptım tabi ki çıkmadıdün sabahtı sanırım. Sipariş verdim erken gebelik yarına gelirse salı sabah yaparım nasipse az çok çıkar bir şeyler heralde
İnşallah kuzum inşallah Allah duysun sesini ben cesaretimi toplamışken oluversinAy lütfen yarın gelsin test yaa.. görelim şu çift çizgiyi de salı günü bi bayram yapalım şöyle
O bana ilk denediğim ay oldu. Regl 10 gün geçti, biz de diyoruz heyttt be ilk denemede yaptıkBen bi keresinde kendimi hamile sandığım için tum belirtileri gösterip üstüne 10 gün adetim gecikti.Ama sonuç negatif. Vucut psikolojik olarak hissettiklerimize kulak veriyor bence
Bir daha yap yarin sabah hemen umutsuzlanmaSabahki testimde çıkmadı ben koyulaşmasını beklerken. Sevincim kursağımda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?