• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar. Ben ovulasyon testi yapmadım bu ay. Mart 1de regl oldum 11. Gün ilişkiye başladım bu güne kadar aralıksız devam ettik. 3 gündür sol kasığım ağrıyor ve göğüslerim acıyor, bunlar yumurtlama belirtileri sanırım akıntım da her zamanki gibi fazla değil. Belirtilere göre yeni mi başladı yumurtlama ? Bu güne kadar boşa mı yaptık. Bu günden sonra hala ilişkiye devam etmeli miyim? Bilen biri lütfeenn cevap yazabilir mi 🥺
Akıntınız nasıl akıntı

Kan testin negatif çıktı biliyorum.. ama 1i bırak 0 lardan dönenler var.. işte bu stresse girilmesin diye doktorlarda adet gecikmesinden sonra test yapın diyorlar.. şimdi kimyasal mi oluyor diye üzülüyorsun.. biraz rahatla vücudunu bir kendine bırak belki sağlıklı bir gebelik çıkar 1 hafta sonra ne malum
Haklısın canm dayanamadım test yaptım umutlanmasaydım kan testine gitmezdim keşke kaset testi de yapmasaymısım

Spermler canlı kaldıysa yumurtlama tarihinde ilişki olmadıysa tutmuş işte. Ben de çatlamaya kadar 1+1 yapıyordum ay az önce biraz oynadım evin içinde kasıklarımda zorlanma hissettim içinde bir şeyler dönüyor sanki 😂😂😂
En iyisi akıllı akıllı oturup beklemek 🤭

Üzülme canım daha adet olmadın Rabbim hakkında hayırlısını nasib etsin 🤲🏻🥰
Amiin canım cümlemizin 🤲 olucam ama zamanında veya geç. Doktorum da çok heveslendirmişti bu ay ya gecikmen olucak yada hamile kalıcaksın dedi. Gecikme yasayacakmışım gibi

Merhaba kızlar ben 5 sene üzerine tekrar buralara geldim :) tipiğinizi gördüm yazayım dedim. Bat 18 Mart ama daha gelen olmadı. İdrar testi negatif ama beklemedeyim. Adet düzensizliği olan biriyim bakalım ne olacak. Bebiş istiyorum :)

Merhaba kizlar adetim onumuzdeki sali gunu 1 hafta olacak gecikeli dun test yaptim negatif adetten 1 hafta kala hamile kalnlar oldumu ne zaman belli olur teste bu durumu yasayan oldumu hayalet cizgi bile goremedim 😞

Daha regl olmama 15 gün varken ağrısını çekmeye başladığım gün mü olmadı, midemin bulandığı kasıklarımın belimin ağrıdığı başımın döndüğü ay mı olmadı ohoooo bu ay hamile olmamam imkansız diyordum :KK45: her ay psikolojik olarak bütün hamilelik belirtilerini gösteriyorum ben ama tık yok. Zaten asla hamilelik haberini duyamayacakmışım gibi imkansız geliyor bana. Bu yüzden artık kendimde belirti aramıyorum.
Ben bi keresinde kendimi hamile sandığım için tum belirtileri gösterip üstüne 10 gün adetim gecikti.😁 Ama sonuç negatif. Vucut psikolojik olarak hissettiklerimize kulak veriyor bence 😊

Merhaba kizlar adetim onumuzdeki sali gunu 1 hafta olacak gecikeli dun test yaptim negatif adetten 1 hafta kala hamile kalnlar oldumu ne zaman belli olur teste bu durumu yasayan oldumu hayalet cizgi bile goremedim 😞
Geç dollenme olabilir. Adet dongunuz kaç günde bir normalde.

Canım benim 11 gündür gecikmem var daha dün ve bugün aynı siliklikte ckti ama çok çok silik güvenemiyorum teste yarın kan vericem belirtilerim çok inşallah sağlıklı gebeyimdir sen erken gebelik mi yaptın bide nezaman yaptın ben geçen hafta pazar yaptığımda hiç çıkmadı dün ve bugün aynı çıkınca üzüldüm acaba yokmu dedim çünkü koyulaşma yoktu dunkiyle bugün ki aynı siliklikteydi😔

Ayyy inşallah.. test yaptın mı yapıcan mı? Kaçırdım mı yoksa???
Şimdi şöyle oluyor artı med almıştım normal kaset test yaptım tabi ki çıkmadı 😂 dün sabahtı sanırım. Sipariş verdim erken gebelik yarına gelirse salı sabah yaparım nasipse az çok çıkar bir şeyler heralde

Şimdi şöyle oluyor artı med almıştım normal kaset test yaptım tabi ki çıkmadı 😂 dün sabahtı sanırım. Sipariş verdim erken gebelik yarına gelirse salı sabah yaparım nasipse az çok çıkar bir şeyler heralde
Ay lütfen yarın gelsin test yaa.. görelim şu çift çizgiyi de salı günü bi bayram yapalım şöyle 💃🏻💃🏻

Ay lütfen yarın gelsin test yaa.. görelim şu çift çizgiyi de salı günü bi bayram yapalım şöyle 💃🏻💃🏻
İnşallah kuzum inşallah Allah duysun sesini ben cesaretimi toplamışken oluversin 🙏🏻 Çok umudum yok ama olumsuz da düşünmek istemiyorum. Ben güzel düşüneyim gerisi gelir elbet

Ben bi keresinde kendimi hamile sandığım için tum belirtileri gösterip üstüne 10 gün adetim gecikti.😁 Ama sonuç negatif. Vucut psikolojik olarak hissettiklerimize kulak veriyor bence 😊
O bana ilk denediğim ay oldu. Regl 10 gün geçti, biz de diyoruz heyttt be ilk denemede yaptık 😂 kullandığım psikolojik ilaçları bırakmıştım ondan gecikmiş

Back