- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.722
- 333
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #17.701
Benim memiklerde hiç hareket yok gayet hissizler. Zihnimiz bize oyunlar oynamıyorsa şayet yaşadıklarımız normal değilBilmiyorum artık akışına bıraktım ya adetim uzayınca da böyle oluyor keşke adet öncesi yaşadıklarımı hissetmesem bir tek gögüs şişmesi yok
İnşallah canım biz de 5 aydır istiyoruz insallah bu ay nasip olurGerçi ben gece tuvalete çıkma sayımdan da çok şüphelenmiştim. Rabbim bana bir kız evlat nasip etti sağlıklı inşallah ona da sağlıklı bir kardeş nasip eder
Ovulasyon testiyle mi belirliyorsun yumurtlama günlerini yoksa anlıyor musun? Benim de kaç gündür kasık ağrım var ve göğüslerim acıyor regl olmama 12 gün varKızlar selam yumurtlamanın 7. Günü bugün adete 8 gün kaldı tahminimce. Çatlamadan beri bel ve kasık ağrısı çok yaşadım 2 gün önce hafifledi ara ara adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıdı ama adetim uzayınca zaten hep böyle oluyordu düzensiz adet görüyorum. Sarı akıntım oluyordu yine oluyo ama şeffaf akıntım da oluyor bel ağrım devam ediyor dün gece kasıklarım çok ağrıdı adet olcam dedim olmadım bugün ağrımıyor. Her adet öncesi gögüslerim şişerdi ama bu sefer şişmedi acaba bu sefer çift çizgiyi görücek miyim
Ovulasyon testiyle canımOvulasyon testiyle mi belirliyorsun yumurtlama günlerini yoksa anlıyor musun? Benim de kaç gündür kasık ağrım var ve göğüslerim acıyor regl olmama 12 gün var
12gün varsa yumurtlama gününde olabilirsin canım akıntın var mı?Ovulasyon testiyle mi belirliyorsun yumurtlama günlerini yoksa anlıyor musun? Benim de kaç gündür kasık ağrım var ve göğüslerim acıyor regl olmama 12 gün var
O oyunlar bana 6 aydır oynanıyorBenim memiklerde hiç hareket yok gayet hissizler. Zihnimiz bize oyunlar oynamıyorsa şayet yaşadıklarımız normal değil
Benim normalde bu günlerde akıntım oluyor hatta regl oldum sanıp tuvalete koşuyorum ama 2 aydır hiç akıntım yok normal mi bu12gün varsa yumurtlama gününde olabilirsin canım akıntın var mı?
Normal. Bazı aylar yumurtlama olunca akıntı olmuyor veya yumurtlama olmadığı için akıntı yoktur. Hamile kalmak istiyorsan ovulasyon testi öneririm canım en sağlıklısı böyle hiçbir şey anlayamazsınBenim normalde bu günlerde akıntım oluyor hatta regl oldum sanıp tuvalete koşuyorum ama 2 aydır hiç akıntım yok normal mi bu
Malesef negatif canım
Benim planlı olarak ilk denemem bu ay inşallah süreç uzamadan hepimiz için hemen biter. Belki de üşüttüm idrar yollarımı ondan bu ağrılarO oyunlar bana 6 aydır oynanıyorbenim yaşadıklarımı gerçekten hamile olan bile yaşamıyordur tamamen psikolojik. İnşallah hamilesinizdir, ben saldım artık
Negatif malesef hayallerimiz kursağımızda kaldıÇıktı mı sonuç hadi güzel haberlerle gel
Değer ne çıktı?Negatif malesef hayallerimiz kursağımızda kaldı
Herşeyi denedim ama ben mi tutturamıyorum anlamıyorum ki. Bu ay geçti artık diğer ay bi daha deniyim ovulasyon testiniNormal. Bazı aylar yumurtlama olunca akıntı olmuyor veya yumurtlama olmadığı için akıntı yoktur. Hamile kalmak istiyorsan ovulasyon testi öneririm canım en sağlıklısı böyle hiçbir şey anlayamazsın
1.20 yani yokDeğer ne çıktı?
Herhangi bir sorunun yoksa, adetlerin düzenliyse kesinlikle testi dene ilk denemede tutturursun büyük ihtimal. Düzenli ilişki olunca da tutar aslında gün aşırı falanHerşeyi denedim ama ben mi tutturamıyorum anlamıyorum ki. Bu ay geçti artık diğer ay bi daha deniyim ovulasyon testini
Adetine kaç gün var canım? Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti1.20 yani yok
Bir sorunum yok ovulasyon testini de denedim daha önce. Ben zaten ilişki için yumurtlamayı beklemiyorum garantiye alıp regl başlangıcından sonraki 11. gün başlıyorum ilişkiye 15 gün boyunca her gün devam ediyorum, hata yapıyorum belki de sperm kalitesi açısındanHerhangi bir sorunun yoksa, adetlerin düzenliyse kesinlikle testi dene ilk denemede tutturursun büyük ihtimal. Düzenli ilişki olunca da tutar aslında gün aşırı falan
14 gun oluyo yumurtlamadan 16 gun sonra adet oluyorum ben 2 gunum var olsaydı çıkardı canımAdetine kaç gün var canım? Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?