• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İkinizede diyorum sakin kalmak çok önemli stres yaptığınız an hormon artıyor bu iyi olmaz bunu istemeyiz ya kanla takip edin 2güne bir yada aynı marka test ile çünkü algı miktarlar farkı farklı şimdi sakin oluyoruz ve güzel bir an düşünüp anda kalıyoruz sonra kan İle mi takip yapmayı seçiyorsunuz yoksa aynı marka testleri diye karar veriyorsunuz. Burda şu önemli sakin olmak.şahsi fikrim bn olsan kan takibi yapardım Tr deyken öyle yapıyordum çünkü en ufak sapma bile biliniyor

Senin dün vardı bugün gözükmedi mi canım
Bugunku testte ilkte çıkmadı zaten aglayıp geçtim yataga sonradan kalktım baktım tekrar hafif bi koyuluk vardı kurumadır diye korkuyorum daha koyu olmasını beklerken hiç çizgi çıkmadı başta üstteki test dün yaptıgım. Alttaki de bugun sabah yaptıgım

Eklentiler

• IMG_20220320_105338.jpg
    IMG_20220320_105338.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 54
İkinizede diyorum sakin kalmak çok önemli stres yaptığınız an hormon artıyor bu iyi olmaz bunu istemeyiz ya kanla takip edin 2güne bir yada aynı marka test ile çünkü algı miktarlar farkı farklı şimdi sakin oluyoruz ve güzel bir an düşünüp anda kalıyoruz sonra kan İle mi takip yapmayı seçiyorsunuz yoksa aynı marka testleri diye karar veriyorsunuz. Burda şu önemli sakin olmak.şahsi fikrim bn olsan kan takibi yapardım Tr deyken öyle yapıyordum çünkü en ufak sapma bile biliniyor
Gidiyorum ben inşallah güzel sonuclarla gelirim 🤲

Bugunku testte ilkte çıkmadı zaten aglayıp geçtim yataga sonradan kalktım baktım tekrar hafif bi koyuluk vardı kurumadır diye korkuyorum daha koyu olmasını beklerken hiç çizgi çıkmadı başta üstteki test dün yaptıgım. Alttaki de bugun sabah yaptıgım
Birincisi testin net algılayacağı kadar yüksek bir hcg olmayabilir ya da benim giderek soluklaştığında kimyasal olmuştu ama sizin olmaz inşallah

Bugün acayip şekilde kasık ve bel ağrım var kahvaltıdan sonra başladı yatağa yatırdı beni. İnşallah bebektendir inşallah 🙏🏻

Birincisi testin net algılayacağı kadar yüksek bir hcg olmayabilir ya da benim giderek soluklaştığında kimyasal olmuştu ama sizin olmaz inşallah
İnşallah canım bugün kasıklarımda ağrı var umarım adet ağrısı değildir ama 1 hafta var daha adete benim adet ağrılarım adet günü başlar normalde

Merhabalar, kizlar benim de aynı bugün adet olmam gerekiyor du olmadım iki günlerdir erken gebelik testi yapıyorum hep cizgi var ve iki gün önce epeyce kontrol cizgisine yakın renkte çıktı gittim kan testi verdim 5.21 çıktı. Dün ve bugün ovilosyon testim koyu çıktı, stresten ölucem 😭 lütfen yardımcı olun 2asilama 1tup bebek tedavisi gördüm ve bu doğal yolla oldu sadece vitamin ve q10 sizce hamilemiyimdir
2 günde bir kan verip devam et canım hiç umutsuz olma takip etmeye devam et

İnsalllah öyle değildir bende kimyasala çevirmesinden korkuyorum daha önce yasadım cunku

Back