Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence gebelik var tekrar kan verin değer yükselmiştir Rabbim tamamına erdirsin

Daha regl olmama 15 gün varken ağrısını çekmeye başladığım gün mü olmadı, midemin bulandığı kasıklarımın belimin ağrıdığı başımın döndüğü ay mı olmadı ohoooo bu ay hamile olmamam imkansız diyordum her ay psikolojik olarak bütün hamilelik belirtilerini gösteriyorum ben ama tık yok. Zaten asla hamilelik haberini duyamayacakmışım gibi imkansız geliyor bana. Bu yüzden artık kendimde belirti aramıyorum.

Bende aynıyım canım inşallah bebişlerdir

O ağrıdan sonra bende yerlesme kanamasi oldu. Yani insallah yerlesmeydi

Ayy hadi inşallah
İnşallah kızlar hani ilk defa bu kadar ağrıdı diyebilirim. Psikolojik değildir değil mi bu ağrılar yoksa epey iyi işliyor bende kafada durumlar partalina_ nassılsın canım ayrı düştük be ya son durumlar nedir?

Bekleyelim bakalım sancılarda gebelik belirtisi sonuçta birazda olumlu olun yavvv
Yok kuzucum kendimi tanıyorum kendi kendimi kandırmaya da gerek yok
Canım işlerimizin yoğunluğundan eşimle birbirimize vakit bile ayıramadık yorulduk yıprandık artık biraz yoğunluğu azaltıp kendimize vakit ayırmak istiyoruz sıkıntı dediğim bu manevi anlamda kafamız yoruldu iyice. İnşallah senin için de en güzeli en hayırlı zamanda olur eğer şimdi bebiş yoksa
Canım çok geçmiş olsun. Allah korumuş inşallah bebiş vardır da denemeye filan gerek kalmaz hakkımızda hayırlısı olsun
Canım benim çok teşekkürler bebiş yok eminim kendimden, yavaş yavaş geliyor sanırım regl hayırlısı amaan

Kızlar selam yumurtlamanın 7. Günü bugün adete 8 gün kaldı tahminimce. Çatlamadan beri bel ve kasık ağrısı çok yaşadım 2 gün önce hafifledi ara ara adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıdı ama adetim uzayınca zaten hep böyle oluyordu düzensiz adet görüyorum. Sarı akıntım oluyordu yine oluyo ama şeffaf akıntım da oluyor bel ağrım devam ediyor dün gece kasıklarım çok ağrıdı adet olcam dedim olmadım bugün ağrımıyor. Her adet öncesi gögüslerim şişerdi ama bu sefer şişmedi acaba bu sefer çift çizgiyi görücek miyim
İnşallah pozitif çıkar canım

Canım İnan şuan birebir aynılarını yaşıyorum akıntı dışında. Ben de merakla bekliyorum tuvalete çıkma sayım arttı psikolojik mi üşütme mi bilmiyorum ama önceki 2 gebeliğimde de ilk belirtilerimdendi tuvalet olayı

Ben de dün çok tuvalete çıktım ama üşüttüm galiba

Bilmiyorum artık akışına bıraktım ya adetim uzayınca da böyle oluyor keşke adet öncesi yaşadıklarımı hissetmesem bir tek gögüs şişmesi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…