Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düne göre koyulaşması gerekmez miydi canım. Bir de ilk yaptıgımda çizgiyi görmedim ben ondan sonradan resim çekeyim dedm öyle gördüm inşallah senin dediğin gibidir
Diyelim ki değerin 20 lerde belki şimdi anca 30 falan olmalı. Abartı koyulaşmaması çok normal

Günaydın kızlar bende sabah tekrar test yaptm dün ki gibi çıktı yani koyulaşma yok yani hemen hemen dünkü gibi çıktı sizce aynı çıkması kötü mü yani biraz koyulasmasi gerekmezmiydi??
1gunde bariz bi koyulasma olmuyo canim erken donemde merak etme.

Canım çok geçmiş olsun. Allah korumuş inşallah bebiş vardır da denemeye filan gerek kalmaz hakkımızda hayırlısı olsun

Senin önceki hamileliğinde oldu mu böyle göğüs kasık ağrısı falan? Bir de benim folik asit bitecek daha hamile kalamadım bitince tekrar alacak mıyım
Evet almalısın. Hamilelik öncesi 6 ay ve doğum sonrası 3 ay daha kullandım ben. Tabi doktorunu dinle sen o daha iyi bilir. Benim doktorum böyle önermişti.
İlk hamileligimde ben adete 2 gün kala öğrenmiştim. Kasik ağrısı batmalar ise adet olmam gereken gunde başladı. Aha dedm galiba adet olcam. Belki kimyasal gebelik diye üzülüyordum ama hiçbiri olmadı.

Bu arada dipnot: adet sancisinin aynisi, hamilelik belirtisidir net hatta normal doğum yapmış biri olarak adet sancısının 373726392 katı doğum sancisidir ama sanci tip olarak aynı sanci. Bu yüzden adet belirtisi gibi sancılanma kasik ağrısı cekiyorsaniz hamilelik belirtisi de olabilir.

Merhabalar, kizlar benim de aynı bugün adet olmam gerekiyor du olmadım iki günlerdir erken gebelik testi yapıyorum hep cizgi var ve iki gün önce epeyce kontrol cizgisine yakın renkte çıktı gittim kan testi verdim 5.21 çıktı. Dün ve bugün ovilosyon testim koyu çıktı, stresten ölucem lütfen yardımcı olun 2asilama 1tup bebek tedavisi gördüm ve bu doğal yolla oldu sadece vitamin ve q10 sizce hamilemiyimdir

Kizlar ben yazdım ama birdaha sorsam sizxe yumurtlama varmi ya

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-20-12-35-29-318_com.android.chrome.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 42
Bu arada dipnot: adet sancisinin aynisi, hamilelik belirtisidir net hatta normal doğum yapmış biri olarak adet sancısının 373726392 katı doğum sancisidir ama sanci tip olarak aynı sanci.
23 saat doğumu suren bi bahtsiz bedevi olarak kac kati olduguna dair yorumunuza çok güldüm

Idrar testleri cok belirleyici degil oyle can sıkmaya gerek yok. 3 4 dun gecince fark oluyo anca onu bile iki testin yapilma kosullari etkiler. Kandan takip en dogrusu canim telas ediyosan kanla.takip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…