- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.722
- 333
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #17.621
Diyelim ki değerin 20 lerde belki şimdi anca 30 falan olmalı. Abartı koyulaşmaması çok normalDüne göre koyulaşması gerekmez miydi canım. Bir de ilk yaptıgımda çizgiyi görmedim ben ondan sonradan resim çekeyim dedm öyle gördüm inşallah senin dediğin gibidir
Yumurtlama oluyor demek ama eğer geçtiyse yumurtlama gebelik demekKizlar dünkü usteki altaki bugun yaptım sizce ne demek ?
1gunde bariz bi koyulasma olmuyo canim erken donemde merak etme.Günaydın kızlar bende sabah tekrar test yaptm dün ki gibi çıktı yani koyulaşma yok yani hemen hemen dünkü gibi çıktısizce aynı çıkması kötü mü yani biraz koyulasmasi gerekmezmiydi??
Yok canım kac defa yaptim hep aziicikti suan yumurtlamami buYumurtlama oluyor demek ama eğer geçtiyse yumurtlama gebelik demek
Şimdi dunki bugune göre daha koyu.. sanırım yumurtlama olmuş çatlama başlamışYok canım kac defa yaptim hep aziicikti suan yumurtlamami bu
Dimi degerlendirxim zaten nebilim ya offŞimdi dunki bugune göre daha koyu.. sanırım yumurtlama olmuş çatlama başlamış
Sakin ol bacım.. stress yok tamam işte degerlendirmissin.. bugünde değerlendir bence garanti olsunDimi degerlendirxim zaten nebilim ya off
İste yumurtlama varmi merak ettim dunki testeSakin ol bacım.. stress yok tamam işte degerlendirmissin.. bugünde değerlendir bence garanti olsun
Canım çok geçmiş olsun. Allah korumuşHepinizden allah razı olsun canlarım, eşim de ben de iyiyiz arabaya da bişey olmadı zaten. Yandaki hödüğün dikkatsizliği kazaya sebep olacaktı. Valla leke de anlamadım bi geldi bi gelmedi şimdi tekrar gelmiş bikaç damla ama koyu kahve ya muhtemelen sabaha ya da 21inde sökülecek işte normal zamanında. Bu ay zaten hiç beklentim yoktu biliyosunuz olursa aşırı şaşırırdım. Sonraki zamanlarda da ovülasyon testi kullanmicam avokado falan sıkıldım ya en fazla incir yerim onu da sevdiğim içinnisan ayında dener miyim bilemiyorum bu aralar biraz sıkıntılarımız oldu bi miktar yıprandım hele şu regl bi bitsin de bakarız, bebiş düşüncesi olursa müstakbele yazarım kuzum H Hello Kity
İnşallah yaOlabilir canım.. beyaz veya şeffaf akıntı kokusuz kaşıntısız olma kaydı ile gebelik belirtilerinden dir..
İnsalllah öyledir canım en azından dunku kadar olsaydı böyle karamsarlıga dusmezdim dünkü daha koyuDiyelim ki değerin 20 lerde belki şimdi anca 30 falan olmalı. Abartı koyulaşmaması çok normal
Yerleşme kanamasından 3 4gün sonra çıkarmış testlerde öyle diyo okuduğum heryerde ama neyse yine olmadı demekkiYerleşme kanaması gelmiş olduğunda testlerinde pozitif olması gerekiyor gebelik kana idrara çoktan geçmiş oluyor
Evet almalısın. Hamilelik öncesi 6 ay ve doğum sonrası 3 ay daha kullandım ben. Tabi doktorunu dinle sen o daha iyi bilir. Benim doktorum böyle önermişti.Senin önceki hamileliğinde oldu mu böyle göğüs kasık ağrısı falan? Bir de benim folik asit bitecek daha hamile kalamadım bitince tekrar alacak mıyım
Öyle mi canım bilmiyorum aynı çıkınca üzüldüm çok silik çizgi dünkü ile aynı çıktı ama ovalusyon dünde bugün de koyu yumurtlama deildir dimi ya adetim geceli 11 gün oldu1gunde bariz bi koyulasma olmuyo canim erken donemde merak etme.
Merhabalar, kizlar benim de aynı bugün adet olmam gerekiyor du olmadım iki günlerdir erken gebelik testi yapıyorum hep cizgi var ve iki gün önce epeyce kontrol cizgisine yakın renkte çıktı gittim kan testi verdim 5.21 çıktı. Dün ve bugün ovilosyon testim koyu çıktı, stresten ölucemÖyle mi canım bilmiyorum aynı çıkınca üzüldüm çok silik çizgi dünkü ile aynı çıktı ama ovalusyon dünde bugün de koyu yumurtlama deildir dimi ya adetim geceli 11 gün oldugebelik belirtilerimde var
Buda kac gundur yaptim sonuncusu dunkiyiydi o ikili olanda usteki dün alttaki bugünKizlar ben yazdım ama birdaha sorsam sizxe yumurtlama varmi ya
23 saat doğumu suren bi bahtsiz bedevi olarak kac kati olduguna dair yorumunuza çok güldümBu arada dipnot: adet sancisinin aynisi, hamilelik belirtisidir nethatta normal doğum yapmış biri olarak adet sancısının 373726392 katı doğum sancisidir ama sanci tip olarak aynı sanci.
Idrar testleri cok belirleyici degil oyle can sıkmaya gerek yok. 3 4 dun gecince fark oluyo anca onu bile iki testin yapilma kosullari etkiler. Kandan takip en dogrusu canim telas ediyosan kanla.takip etÖyle mi canım bilmiyorum aynı çıkınca üzüldüm çok silik çizgi dünkü ile aynı çıktı ama ovalusyon dünde bugün de koyu yumurtlama deildir dimi ya adetim geceli 11 gün oldugebelik belirtilerimde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?