- 3 Ocak 2021
- 3.371
- 1.042
- 83
- 35
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #17.641
Canım ben daha kan vermedim iki gündür ih testim koyu dün ve bugün yaptığım erken gebelik testi çok çok silik ikisi aynı siliklikte çıktı bütün gebelik belirtileri de var yoğun akıntı kasik batması göğüs ağrısı olsa koyulasirdi dünden dedim ama bilemedim yarın kan testi yapacam inşallah gebeyizdirMerhabalar, kizlar benim de aynı bugün adet olmam gerekiyor du olmadım iki günlerdir erken gebelik testi yapıyorum hep cizgi var ve iki gün önce epeyce kontrol cizgisine yakın renkte çıktı gittim kan testi verdim 5.21 çıktı. Dün ve bugün ovilosyon testim koyu çıktı, stresten ölucemlütfen yardımcı olun 2asilama 1tup bebek tedavisi gördüm ve bu doğal yolla oldu sadece vitamin ve q10 sizce hamilemiyimdir
5 degeri yeni hamilelik diye kabul ediliyor buyuk ihtimalle hamilesin. 2gunde bi kan vererek artisi takip edebilirsin.Merhabalar, kizlar benim de aynı bugün adet olmam gerekiyor du olmadım iki günlerdir erken gebelik testi yapıyorum hep cizgi var ve iki gün önce epeyce kontrol cizgisine yakın renkte çıktı gittim kan testi verdim 5.21 çıktı. Dün ve bugün ovilosyon testim koyu çıktı, stresten ölucemlütfen yardımcı olun 2asilama 1tup bebek tedavisi gördüm ve bu doğal yolla oldu sadece vitamin ve q10 sizce hamilemiyimdir
Canım yaşadığımız şehre yeni taşındık ne nerde bilmiyorum ama yarın kesin kan testi yaptiracam ins sağlıkli bir şekilde hamileyimdirIdrar testleri cok belirleyici degil oyle can sıkmaya gerek yok. 3 4 dun gecince fark oluyo anca onu bile iki testin yapilma kosullari etkiler. Kandan takip en dogrusu canim telas ediyosan kanla.takip et
İnşallah canım ,bence sende hamilesin haber veririm yarın kan vericem tekrarCanım ben daha kan vermedim iki gündür ih testim koyu dün ve bugün yaptığım erken gebelik testi çok çok silik ikisi aynı siliklikte çıktı bütün gebelik belirtileri de var yoğun akıntı kasik batması göğüs ağrısı olsa koyulasirdi dünden dedim ama bilemedim yarın kan testi yapacam inşallah gebeyizdir
İnşallah, umut oldunuz çok teşekkür ederim.5 degeri yeni hamilelik diye kabul ediliyor buyuk ihtimalle hamilesin. 2gunde bi kan vererek artisi takip edebilirsin.
Gerçekten mi test markanızı değiştirin bence farklı marka İle yaptınız muYa ben şu an şoktayım sabah çizginin koyulaşmasını beklerken çizgi bile yok ya bu kadar mıydı sevincimne hayallerle yaptım tekrardan çok kötüyüm
İkisi de aynı marka üstteki dünkü test alttaki bugun sabah yaptıgım test. daha koyu çıkmasını beklerdim. Çıkan çizgi de sonradan çıktı kafam allak bullakGerçekten mi test markanızı değiştirin bence farklı marka İle yaptınız mu
Bende verecem yarın mutlaka yaz etiketle beniİnşallah canım ,bence sende hamilesin haber veririm yarın kan vericem tekrar
Testlerini dün bugün sırasıyla atsana hcg algıları farklıdır ki bir tanesi hassas days olan laboquik ise algısı az days ye göre onu çok iyi biliyorum diğer testini bilmiyorum yorum yapamam ama çok daha az demekkiKızlar çok başınızı ağrıttım biliyorum bu sabah 1 tane daha yaptım hiç bir şey çıkmadı evde başka bir marka daha yaptım onda da incecik dünkünden saha az görünen bir çizgi var. Bu arada dün ve bugün yaptığım 3 testin markaları birbirinden farklı. Dün comfort days bugün pyro clinice ve laboquick. Laboquick te çok ince bir çizgi var
Ama sanki daha kalın ve belirgin bn öyle gördüm endişe etme sakın bu yaramaz sana yarın sabah değil ertesi sabah tekrar yap bakalım olur muİkisi de aynı marka üstteki dünkü test alttaki bugun sabah yaptıgım test. daha koyu çıkmasını beklerdim. Çıkan çizgi de sonradan çıktı kafam allak bullak
Canım dünkünü burada paylaşmıştım zaten bugünkünde hiç birşey yok sinirlenip attımTestlerini dün bugün sırasıyla atsana hcg algıları farklıdır ki bir tanesi hassas days olan laboquik ise algısı az days ye göre onu çok iyi biliyorum diğer testini bilmiyorum yorum yapamam ama çok daha az demekki
Ozaman dediğim gibi days ile laboquik arasında algı farkı çok aynı gün aynı anda yapsan belli olurdu ama daha önce Türkiye deyken denemiştim biliyorum bu arada diğer markayı bilmiyorumCanım dünkünü burada paylaşmıştım zaten bugünkünde hiç birşey yok sinirlenip attım
Dünkü daha belirgin canım. Malesef moralim çabuk bozuluyor eşim anladı üsteleyince gizleyemedim de tutturdu gel kan testi yapalım diye gidip yapayım da kesinlik olsun en azındanAma sanki daha kalın ve belirgin bn öyle gördüm endişe etme sakın bu yaramaz sana yarın sabah değil ertesi sabah tekrar yap bakalım olur mu
O zaman hala umut var ben hangisine inanıcam şimdi comfort days mi laboquick miOzaman dediğim gibi days ile laboquik arasında algı farkı çok aynı gün aynı anda yapsan belli olurdu ama daha önce Türkiye deyken denemiştim biliyorum bu arada diğer markayı bilmiyorum
En güzeli hadi hmn git beklemeDünkü daha belirgin canım. Malesef moralim çabuk bozuluyor eşim anladı üsteleyince gizleyemedim de tutturdu gel kan testi yapalım diye gidip yapayım da kesinlik olsun en azından
Aynı durumdayız senle canımCanım dünkünü burada paylaşmıştım zaten bugünkünde hiç birşey yok sinirlenip attım
Farketmez algı miktarı farklı sadece moralini bozma sadece birine karar ver o markayla takip etki kafan karışmasın yada en temizi iki güne bir kan ver artışı takip et en kesin olanıO zaman hala umut var ben hangisine inanıcam şimdi comfort days mi laboquick mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?