• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen güzel düşün yine de bir şeyler var ki çıkıyor silik de olsa. Ben de dün kendi gazıma gelip yaptım artı med marka normal kaset test tertemizdi 😂 bile bile lades. Şimdi erken gebelik şipariş verdim bakalım. Geçen gebeliğimde ilişkiden 10 gün sonra erken gebelik testinde çok silikle öğrenmiştim ben de
Moraller bozuldu canım acaba kan mı versem bugünkülerde silik çıksaydı hiç aklımın ucunda yoktu bata kadar kan vermek ama bu sabah böyle olunca kafam karıştı.

Kızlar çok başınızı ağrıttım biliyorum bu sabah 1 tane daha yaptım hiç bir şey çıkmadı evde başka bir marka daha yaptım onda da incecik dünkünden saha az görünen bir çizgi var. Bu arada dün ve bugün yaptığım 3 testin markaları birbirinden farklı. Dün comfort days bugün pyro clinice ve laboquick. Laboquick te çok ince bir çizgi var
Canım her testin HCG algılama değeri farklı.. Sen aynı test ile devam edeceksin ki farkı göresin.. Bunların hepsi aynı değeri ölçmezki

Moraller bozuldu canım acaba kan mı versem bugünkülerde silik çıksaydı hiç aklımın ucunda yoktu bata kadar kan vermek ama bu sabah böyle olunca kafam karıştı.
Bence en az çarşambaya kadar bekle ama sen bilirsin yine de bat 28 göründüğü için böyle diyorum

Kızlar sonucuna baktım 1.20 ama bu battan 4 gün önce yarın hastalanmam gerekiyor ama ben test yaptım ve sonuç böyle sizce yükseldi mi

Eklentiler

• 16477607462945029344239533095532.jpg
    16477607462945029344239533095532.jpg
    118,2 KB · Görüntüleme: 63
Günaydın kızlar bende sabah tekrar test yaptm dün ki gibi çıktı yani koyulaşma yok yani hemen hemen dünkü gibi çıktı 😔sizce aynı çıkması kötü mü yani biraz koyulasmasi gerekmezmiydi??

Günaydın kızlar bende sabah tekrar test yaptm dün ki gibi çıktı yani koyulaşma yok yani hemen hemen dünkü gibi çıktı 😔sizce aynı çıkması kötü mü yani biraz koyulasmasi gerekmezmiydi??
2 günde koyulaşır bence 1 gün etki etmez teste

Ben farklı olsun ki bu hatalı veriyorsa diğerinde göreyim diye düşündüm
Canim olur mu kandaki değerine göre idrara yansır.. hem adetine bir hafta var... Aslında hep diyorum erkenden bakmayın testlere poziitif görünce erkenden seviniyor insan evet ama kimyasal olma ihtimali de var regle gelicek belki tabiki İnshaAllah öyle birşey olmazda.. Ama doktorlar bile adet geçtikten hafta sonra yapın diyorlar kesin gebelik mi anlamak için.. cunki erken olunca değer lerle kafayı yiyor insan indimi çıktımı diye

Canim olur mu kandaki değerine göre idrara yansır.. hem adetine bir hafta var... Aslında hep diyorum erkenden bakmayın testlere poziitif görünce erkenden seviniyor insan evet ama kimyasal olma ihtimali de var regle gelicek belki tabiki İnshaAllah öyle birşey olmazda.. Ama doktorlar bile adet geçtikten hafta sonra yapın diyorlar kesin gebelik mi anlamak için.. cunki erken olunca değer lerle kafayı yiyor insan indimi çıktımı diye
Bu benim kulağıma küpe olsun asla erken test yapmıcam bundan sonra insanın burnundan geliyor valla😭😭😭

Bu benim kulağıma küpe olsun asla erken test yapmıcam bundan sonra insanın burnundan geliyor valla😭😭😭
Evet canım malesef bende günümün geçmesini bekleyip yaptım işte azda olsa silik çıktı .. artık yapmıyorum doktora gideceğim bu hafta gecikmenin 8.gunu 🥴 heycan dorukta..

Ama hiç üzme kendini yorma boşuna olmasa çizgi göremezsin var kesin İnshaAllah sağlıklı dir onun için dua edelim.. akıntın varmı beyaz ?

Back