- 9 Eylül 2007
- 549
- 359
- 648
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #17.601
Evet canım yoğun akıntım var kasık ağrım var ama psikolojik mi acaba diyorumEvet canım malesef bende günümün geçmesini bekleyip yaptım işte azda olsa silik çıktı .. artık yapmıyorum doktora gideceğim bu hafta gecikmenin 8.gunuheycan dorukta..
Ama hiç üzme kendini yorma boşuna olmasa çizgi göremezsin var kesin İnshaAllah sağlıklı dir onun için dua edelim.. akıntın varmı beyaz ?
Daha 3 gün var aynı marka test mi? Bu testte bariz belli hani zorlamaya falan gerek kalmadan net görünüyorSabahki testimde çıkmadı ben koyulaşmasını beklerken. Sevincim kursağımda kaldı
Bak benim de hiç akıntım yok neredeyse ben de bundan ümitleniyorum ama kendimi de kaptırmak istemiyorumEvet canım yoğun akıntım var kasık ağrım var ama psikolojik mi acaba diyorum
Ay hadi inş yaa yarın sabah tekrar yapayimmi daha koyu olurmuOzaman yükselmiştir hadi isnhaAllah
Aynı test canım. 2 gunum var. Sabahki testimde daha koyu çıkmasını beklerken sonuc hayal kırıklıgıDaha 3 gün var aynı marka test mi? Bu testte bariz belli hani zorlamaya falan gerek kalmadan net görünüyor
Var daha bekle canım belli olmaz belki testte sıkıntı vardır bilemezsin. Belirtilerin var mı?Aynı test canım. 2 gunum var. Sabahki testimde daha koyu çıkmasını beklerken sonuc hayal kırıklıgı
Bu net negatif… Bir dahaki aya inşEki Görüntüle 3029928 Erken gebelik testi yaptım ama var mı yok mu anlayamadım hafif bi çizgi gördüm gibi ama bilemedimsizce var mı yok mu
İstersen yap.. ama bence kan da verAy hadi inş yaa yarın sabah tekrar yapayimmi daha koyu olurmu
Nooo impossible testtemi piskolojik kizZ hahahahEvet canım yoğun akıntım var kasık ağrım var ama psikolojik mi acaba diyorum
Belirtiler psikolojik olabilir mi ki dedim ama test hemen çıktı canım beklesem kuruma çizgisi falan dicem bugünkülerde de çıkar diye ümitlenmiştim çıkmayınca çok üzüldümNooo impossible testtemi piskolojik kizZ hahahah
Yapıyım yaa bide b akşam bi acile gidiyim çok umutlandım suan ilki gibi heyecanlı isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah RabbımY
İstersen yap.. ama bence kan da ver
Nooo impossible testtemi piskolojik kizZ hahahah
Bir kaç gün geçsin kan ver bence testi bira
Eşimde kan verelim diyor yazık adam sevinmişti. Şimdi yine baktım hiç birşey yok dünkü ler hala orda duruyor. Onlarda da kaybolma falan yok.Nooo impossible testtemi piskolojik kizZ hahahah
Bir kaç gün geçsin kan ver bence testi birak
Belimin ortası agrıyor kuyruk sokmu denilen yer. Arada sırada adet agrısı yokluyor beni öyle işte bu da testlerim yukardaki dün gün içinde yaptıgım aşagdaki de bugun sabah yaptıgım. İlkte görmedim çizgiyi sonra çıkmşVar daha bekle canım belli olmaz belki testte sıkıntı vardır bilemezsin. Belirtilerin var mı?
Bu testlere göre pozitif zaten ve çok yeniBelimin ortası agrıyor kuyruk sokmu denilen yer. Arada sırada adet agrısı yokluyor beni öyle işte bu da testlerim yukardaki dün gün içinde yaptıgım aşagdaki de bugun sabah yaptıgım. İlkte görmedim çizgiyi sonra çıkmş
Bencede kan ver ve erkenden morelini bozma canım .. hiçbir faydası yok çünkü.. stresse sokma vücudunu bebiş etikilenirA
Eşimde kan verelim diyor yazık adam sevinmişti. Şimdi yine baktım hiç birşey yok dünkü ler hala orda duruyor. Onlarda da kaybolma falan yok.
Bu testlere göre pozitif zaten ve çok yeni
Bende de bu sabah yumurta akıntısı gibi akıntı geldi yumurtlamadığımı biliyorum gebelik olabilir mi bata 5 gün varEvet canım malesef bende günümün geçmesini bekleyip yaptım işte azda olsa silik çıktı .. artık yapmıyorum doktora gideceğim bu hafta gecikmenin 8.gunuheycan dorukta..
Ama hiç üzme kendini yorma boşuna olmasa çizgi göremezsin var kesin İnshaAllah sağlıklı dir onun için dua edelim.. akıntın varmı beyaz ?
Olabilir canım.. beyaz veya şeffaf akıntı kokusuz kaşıntısız olma kaydı ile gebelik belirtilerinden dir..Bende de bu sabah yumurta akıntısı gibi akıntı geldi yumurtlamadığımı biliyorum gebelik olabilir mi bata 5 gün var
2kere kan verdim zaten gitmez olur muyum. Hem bat gunu hem.2gun sonrasinda verdim. Dra gitmedim o da persembe insallajNeden hala kan testine gitmiyorsun? Maşallah ne sabırlısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?