• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım malesef bende günümün geçmesini bekleyip yaptım işte azda olsa silik çıktı .. artık yapmıyorum doktora gideceğim bu hafta gecikmenin 8.gunu 🥴 heycan dorukta..

Ama hiç üzme kendini yorma boşuna olmasa çizgi göremezsin var kesin İnshaAllah sağlıklı dir onun için dua edelim.. akıntın varmı beyaz ?
Evet canım yoğun akıntım var kasık ağrım var ama psikolojik mi acaba diyorum

Daha 3 gün var aynı marka test mi? Bu testte bariz belli hani zorlamaya falan gerek kalmadan net görünüyor
Aynı test canım. 2 gunum var. Sabahki testimde daha koyu çıkmasını beklerken sonuc hayal kırıklıgı

Var daha bekle canım belli olmaz belki testte sıkıntı vardır bilemezsin. Belirtilerin var mı?
Belimin ortası agrıyor kuyruk sokmu denilen yer. Arada sırada adet agrısı yokluyor beni öyle işte bu da testlerim yukardaki dün gün içinde yaptıgım aşagdaki de bugun sabah yaptıgım. İlkte görmedim çizgiyi sonra çıkmş

Eklentiler

• IMG_20220320_105338.jpg
    IMG_20220320_105338.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 90
Belimin ortası agrıyor kuyruk sokmu denilen yer. Arada sırada adet agrısı yokluyor beni öyle işte bu da testlerim yukardaki dün gün içinde yaptıgım aşagdaki de bugun sabah yaptıgım. İlkte görmedim çizgiyi sonra çıkmş
Bu testlere göre pozitif zaten ve çok yeni ☺️

A

Eşimde kan verelim diyor yazık adam sevinmişti. Şimdi yine baktım hiç birşey yok dünkü ler hala orda duruyor. Onlarda da kaybolma falan yok.
Bencede kan ver ve erkenden morelini bozma canım .. hiçbir faydası yok çünkü.. stresse sokma vücudunu bebiş etikilenir

Bu testlere göre pozitif zaten ve çok yeni ☺️
🙏🙏 Düne göre koyulaşması gerekmez miydi canım. Bir de ilk yaptıgımda çizgiyi görmedim ben ondan sonradan resim çekeyim dedm öyle gördüm inşallah senin dediğin gibidir

Evet canım malesef bende günümün geçmesini bekleyip yaptım işte azda olsa silik çıktı .. artık yapmıyorum doktora gideceğim bu hafta gecikmenin 8.gunu 🥴 heycan dorukta..

Ama hiç üzme kendini yorma boşuna olmasa çizgi göremezsin var kesin İnshaAllah sağlıklı dir onun için dua edelim.. akıntın varmı beyaz ?
Bende de bu sabah yumurta akıntısı gibi akıntı geldi yumurtlamadığımı biliyorum gebelik olabilir mi bata 5 gün var

Back