- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.901
Şimdi yanlış anlaşılma olmasındaNerede okudunuz bunu. Doğru muymus bu. Ben de yapayım. Hic duymamıştım
Benim gibi bir sabırsız dahaKızlar selam. Yarın sabah yani adetime 9 gün kala test yapsam mı. Sabirsizlaniyorum çok. Biliyorum çok erken. 9 gun kala hayali de olsa çizgi çıkar mı dersiniz. Böyle deneyip de hayali çizgiyi yakalayan oldu mu. Yoksa 6 gun kalaya kadar bekleyim mı
Evet evet şu mübarek günde dileyelim rabbim versin bol haznesinden inşallah güzel sonuçlar alırıziyi düşünelim iyi olsun bence
geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakıyoruz
Evet canım .. ben testlerde çıkmadı ne kanda nede bu aptal kaset testlerde adetim gelmedi deli gibi beyaz akıntım olunca doktora gittim ağrı var akıntı var.. doktor bakalım dedi kese göründü hissetmiştim zaten normalde çıkacak mı diye bakardım ekrana ilk kez kafamı çevirdim bakamadım cunki biliyordumnnnm.. doktor güldü filan işte daha küçük gebelik gibi dedi daha bebiş yoktu ama sonra gelişmeyince düştu malesef.. yine aynısı olurmu diye düşünmüyor değilim vallahaCanım geçen ay direk keseyimi gördün nasıl oldu merak ettim
Yok hemen üzülme.. tek atmış olursunYok degerlendiremedimolmaz mı acaba
Sonuca bakicaz artıkYok hemen üzülme.. tek atmış olursun
İnşALLAH canım evet 7 marttı heyecanlı bekleyiş başlasınnHmmmm ozaman senin bat 7 martti sen 10 gün sonra gitmiş oldun ve kese göründü.. ozaman haftaya kadarda benim 10 günü geçmiş olacak .. bende haftaya Perşembe gitsem anca oluyor belki çıkar doktorda cikmasada kan aldırır ayyyy hadi isnhaAllah
Hayır canım olur mu yumurtlama dan sonra hatta şöyle yumurtlama dan önce ve sonra bu günlerin içinde çatlamada var zaten.. ama en önemlisi yumurtlamadan sonraki günler canım.. tan catladigi gün degrlendirdiysen bişey olmaz merak etme ..Sonuca bakicaz artıkben yumurta catladiktan sonra ki 3 gün önemli diye biliyorum yanıldım yani
Yok şuan bir sıkıntı Dr la görüştüm bildiğiniz kediyse sıkıntı olmaz dedi. Bende daha ortada bebe yok düşmüşüm nelerin peşineCanim vallaha pek anlamam ben ama birşey olmaz herhalde kediler temizdir gerçi.. nasılsın bir sorun yoktur İnshaAllah
İnşallah yaa ağzından bal damliyo resmenHayır canım olur mu yumurtlama dan sonra hatta şöyle yumurtlama dan önce ve sonra bu günlerin içinde çatlamada var zaten.. ama en önemlisi yumurtlamadan sonraki günler canım.. tan catladigi gün degrlendirdiysen bişey olmaz merak etme ..
Bide şöyle düşünüyorum ne kadar guvenebilirim ki ovulasyon testine diyorum. Gerçi hastaneye gittim 2 ay yumurta takibi yaptırdım çatlatma iğnesi filan olmadı bide böyle denemek istedimİnşallah yaa ağzından bal damliyo resmeninşallah olur ilk defa deniyorum ovulasyonla
Hahaha ayyyy canım kıyamam niye canim olsunnnnn .. dikkatli olmak iyi bişey soncutaYok şuan bir sıkıntı Dr la görüştüm bildiğiniz kediyse sıkıntı olmaz dedi. Bende daha ortada bebe yok düşmüşüm nelerin peşine
İnshaAllah canım hiç merka etme.. catlamada önce nezaman ilişki oldu en son..? Yani son ilişkiden öncesi nezamandiİnşallah yaa ağzından bal damliyo resmeninşallah olur ilk defa deniyorum ovulasyonla
Yok canım genelde çok güvenilir inan. Sen birde yumurtlama olunca kendine dikkat et akintina filan ağrın oluyor mu diye.. kendini tanımış olursun.. genelde yumurtlama başlarken uzayan yumurta akı akıntısı oluyormuşBide şöyle düşünüyorum ne kadar guvenebilirim ki ovulasyon testine diyorum. Gerçi hastaneye gittim 2 ay yumurta takibi yaptırdım çatlatma iğnesi filan olmadı bide böyle denemek istedim
Amin Allah hepimizi beklediklerimize kavustursun insallah. Siz de rn yakin zamanda guzel haberi alacaksiniz içimden geciyo suanKıyamam ya anlatımın o kadar çok hissettirdiki o duyguyu biliyorum çünkü yaşadım her an ya bir şey olursa korkusu.benim bu sürekli test yaparak beklemelerimin sebebi de kimyasal korkusu çünkü ilk gebelikte bilemedim o kadar kısa sürdüki sevincim iyice yükselmişti betam sonra düştü 2-3 gün sürdü sevincim o gün bu gündür testler var hayatımda önce öğreneyim kimyasal oluyorsa bile daha çok mutlu olabileyimdiye ve o ağrılar önce bir şey olduğunu anlıyoruz sonra bir şeyler ters giderse de oluyor … siz yazınca bir an bunlar aklıma geldi içim titredi.gebe olduğunuzu biliyorum dilerim sağlıkla ilerler güzel sonuçlar duyarsınız
Catladiktan sonra oldu dün yaniİnshaAllah canım hiç merka etme.. catlamada önce nezaman ilişki oldu en son..? Yani son ilişkiden öncesi nezamandi
Yok canım genelde çok güvenilir inan. Sen birde yumurtlama olunca kendine dikkat et akintina filan ağrın oluyor mu diye.. kendini tanımış olursun.. genelde yumurtlama başlarken uzayan yumurta akı akıntısı oluyor
Amin siz bunu derken bile içim titredi benim inşallah şu mübarek günde rabbim Sıhhattli hayırlı evlatlar verir hepimizeAmin Allah hepimizi beklediklerimize kavustursun insallah. Siz de rn yakin zamanda guzel haberi alacaksiniz içimden geciyo suan
İnşallah bir şey olmaz doktor öyle dediyse korkma canım onlar bilirler neyin olup neyin olamayacağını içini ferah tut unut gitsinYok şuan bir sıkıntı Dr la görüştüm bildiğiniz kediyse sıkıntı olmaz dedi. Bende daha ortada bebe yok düşmüşüm nelerin peşine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?