- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #16.861
Olucak olucaaakk bir kaç güne süpriizz dicek belirgin çift çizgilerYok bu henüz tutulmamış haliydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olucak olucaaakk bir kaç güne süpriizz dicek belirgin çift çizgilerYok bu henüz tutulmamış haliydi
He yavvv.. amaaan.. akıntım çok var ama baya sulu sulu.. hafif ağrım da oldu.. hele bugün bir batma oldu rahminde kesik birsekilde yani acı girdi baya geçti ama..Gelse şu pembelik yaaa gözümüz yollarda valla
Ayyyyy İnshaAllah canım çok isterim.. esime şöyle belirgin bir çift çizgi hediye etmek istiyorum yaaa... Sen gorebildin mi çizgi ?Olucak olucaaakk bir kaç güne süpriizz dicek belirgin çift çizgiler
Evet canım çatlamış.. değerlendiirdiysen İnshaAllah tutarKizar yumurtam catlamismi tecrübesi olanlar bakarsaniz sevinirim
Benimde yaniyordu geçen ay düşük yaparken bile yandı hormonlar hemen düzelmiyor... yani Belirtilerin arasında var gebe heidiiii seniiiiKızlar hepinize bişey sormak istiyorum. 2 akşamdır ve bugünde dahil yanaklarım avuç içleri yanaklarım ve ağzımın içi yanıyor.Heidi gibi geziyorum ortalıkta Göğüslerim içten içten sızlıyor. Bunlar belirti olabilir mi bat 28 mart daha belirtiye de erken gibi ama bilemedim.
Silik bir şekilde gördüm canımAyyyyy İnshaAllah canım çok isterim.. esime şöyle belirgin bir çift çizgi hediye etmek istiyorum yaaa... Sen gorebildin mi çizgi ?
Var canım ben de gördümFotoda tam belli olmuyor ama bı klbakarmisiniz bana mı öyle geliyo acaba
Birde ilginç olan bunu suya tuttum daha sonra resimdeki gibi kaldı silinmedi ama çoğaldı madida.. digerleri çok belli etti hele şu 14 martSilik bir şekilde gördüm canım
Bekle bakalım canım yine keseyi görüp gelirsinBirde ilginç olan bunu suya tuttum daha sonra resimdeki gibi kaldı silinmedi ama çoğaldı madida.. digerleri çok belli etti hele şu 14 mart Eki Görüntüle 3028544
Valla işte bu belirtiler güzel benimde bugün baya bir içim bulandı yemeği zor yaptım çok su içmemiştim heralde ondan dedim birazsa başım ağrıyordu.zorla yemeği yapıyorum anam bir ağrı girdi elimi uzatıp bir şey alamıyorum uzanma hareti yapınca batıyor kasılıyor anlamadım valla neyse artık dedimHe yavvv.. amaaan.. akıntım çok var ama baya sulu sulu.. hafif ağrım da oldu.. hele bugün bir batma oldu rahminde kesik birsekilde yani acı girdi baya geçti ama..
Hangi ilçe canımKızlar iyi akşamlar herkese, İstanbul Anadolu yakasında iyi bir doktor öneriniz var mı? Biraz araştırıyorum ama hala bulamadım
Testler sana küsmüş kuzum.. küstürmicen bak, 10gün önceden başlican test yapmaya şaka bi yana ben görüyorum gölgeli bir çizgi ama bu hain test heralde kese görünene kadar kırmızılaşmicak desene kan vermeyi ne zaman düşünüyorsun kuzum??Ohh MashaAllah canım Benim.. çok sevindim isnhaAllah kalp atışlarını da duyarsın
Bu gidiş le bende geçen ay gibi direkt keseyi gorecem sanirim.. testler bana müjde vermek istemeyyyoooo ... Eki Görüntüle 3028535
Yada geçen ay söylediğin gibi cinsiyeti öğrenip gelriimBekle bakalım canım yine keseyi görüp gelirsin
Merhaba hoşgeldiiln canım İnshaAllah en kısa zamanda sende bize müjde verirsin..
Merhaba hoşbuldum canım inşallah hayırlısıyla bı an önce olur isteyen herkesinMerhaba hoşgeldiiln canım İnshaAllah en kısa zamanda sende bize müjde verirsin..
Canım Kadıköy, Maltepe, Ataşehir civarı olabilirHangi ilçe canım
Elimde son test var birdaha da almicam.. bu yüzden Pazartesi bu son testi yapicam isnhaAllah .. ondan bir iki gün sonra da dotkora gidicem İnshaAllah .. Aten hsg sonuçlarıni göstericem o ara o da benden kan isteyebilir duruma göre.. kese görürse istemez ama ozamana kadar çıkarmı ki kese. ?Testler sana küsmüş kuzum.. küstürmicen bak, 10gün önceden başlican test yapmaya şaka bi yana ben görüyorum gölgeli bir çizgi ama bu hain test heralde kese görünene kadar kırmızılaşmicak desene kan vermeyi ne zaman düşünüyorsun kuzum??
Canım ya dün gördüm catladigini değerlendirdim ama bakalim nolucakEvet canım çatlamış.. değerlendiirdiysen İnshaAllah tutar
Yaahu suya tutunca ne oluyor ki ben kaçırdım kuruma çizgisini tutmuyor muyduk suya???Yok bu henüz tutulmamış haliydi
Canım geçen ay direk keseyimi gördün nasıl oldu merak ettimOhh MashaAllah canım Benim.. çok sevindim isnhaAllah kalp atışlarını da duyarsın
Bu gidiş le bende geçen ay gibi direkt keseyi gorecem sanirim.. testler bana müjde vermek istemeyyyoooo ... Eki Görüntüle 3028535 Eki Görüntüle 3028536