- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.881
Yumurtlama görünce de değerlendirdin mi .. eğer öyle yaptıysan şansın yüksek İnshaAllah.. hiç belli olmaz bu işler vaallaha olacağı varsa ne yapmasan bile olurCanım ya dün gördüm catladigini değerlendirdim ama bakalim nolucak
Ayy cok heyecanlı canım, insallah pazartesi güzel bi çift çizgi görürüz da gönlüne su serpilir güle oynaya gidersin doktora daElimde son test var birdaha da almicam.. bu yüzden Pazartesi bu son testi yapicam isnhaAllah .. ondan bir iki gün sonra da dotkora gidicem İnshaAllah .. Aten hsg sonuçlarıni göstericem o ara o da benden kan isteyebilir duruma göre.. kese görürse istemez ama ozamana kadar çıkarmı ki kese. ?
KızPapatyamelo canım senin kaçıncı haftaydi bugün gidince kese göründü ya ?
Yok degerlendiremedimYumurtlama görünce de değerlendirdin mi .. eğer öyle yaptıysan şansın yüksek İnshaAllah.. hiç belli olmaz bu işler vaallaha olacağı varsa ne yapmasan bile olur
Evet işte ben bu gölgeleri gördükçe acaba kuruma mi diye suya tuttum onu yapinca kaybolmadiği gibi dahada belirgin olduYaahu suya tutunca ne oluyor ki ben kaçırdımkuruma çizgisini tutmuyor muyduk suya???
İnshaAllah kuzummmAyy cok heyecanlı canım, insallah pazartesi güzel bi çift çizgi görürüz da gönlüne su serpilir güle oynaya gidersin doktora da
Benim hesaplamama göre 5+3 canım ama doktor şu kadar haftalık demediElimde son test var birdaha da almicam.. bu yüzden Pazartesi bu son testi yapicam isnhaAllah .. ondan bir iki gün sonra da dotkora gidicem İnshaAllah .. Aten hsg sonuçlarıni göstericem o ara o da benden kan isteyebilir duruma göre.. kese görürse istemez ama ozamana kadar çıkarmı ki kese. ?
KızPapatyamelo canım senin kaçıncı haftaydi bugün gidince kese göründü ya ?
Ay hadi inşallah ellerimi kolonyalamaktan gına geldi avuçlarımın içine döndü bugün yangınlarBenimde yaniyordu geçen ay düşük yaparken bile yandı hormonlar hemen düzelmiyor... yani Belirtilerin arasında var gebe heidiiii seniiiiEki Görüntüle 3028542
Merhaba Maltepe de oturuyorum merkez caminin altında Ayşegül hanım var ben çok memnun kalmıştım kuzenimde aynı şekilde onun önerisiyle gitmiştim hattaKızlar iyi akşamlar herkese, İstanbul Anadolu yakasında iyi bir doktor öneriniz var mı? Biraz araştırıyorum ama hala bulamadım
Aboov ne diyorsuuun.. bu bilgi bize niye daha önce gelmediEvet işte ben bu gölgeleri gördükçe acaba kuruma mi diye suya tuttum onu yapinca kaybolmadiği gibi dahada belirgin oldu.. bir araştırma yaptım bir kimyacı yazmış demiş su olayı testleri pozitiflesirmez negativ negativ kalır ancak HCG varsa çıkar cizgi dedi.. yani ben suya tuttum ondan oldu diye bişey yok bu durumda gerçekten HCG ölçmus demektir
Özel muayenehane mi peki canım? Ben aslında hastane olsun istiyorum ama dediğin doktora da bakayım soyadı nedir peki?Merhaba Maltepe de oturuyorum merkez caminin altında Ayşegül hanım var ben çok memnun kalmıştım kuzenimde aynı şekilde onun önerisiyle gitmiştim hatta
Canım benim kırmızılar geldi şimdi. Listeye kırmızı olarak alabilirsin. Bu ayda olmadı.Evet hanımlar napıyorsunuz durumlarınız nedirrr varmı bebiş haberlerinizz
Özel Maltepe Tıp merkezi canım Ayşegül Ünal olması lazımÖzel muayenehane mi peki canım? Ben aslında hastane olsun istiyorum ama dediğin doktora da bakayım soyadı nedir peki?
Sabiiir bacimmmm napakk mecburrrr oyalanmak lazımAy hadi inşallah ellerimi kolonyalamaktan gına geldi avuçlarımın içine döndü bugün yangınlarama daha 10 gün var yaaaaa
Ya ben tavsiye etmiyorum bugün aynı kaldı test mesela.. varsa vardır gününden önce test yapma model bozucu oluyor.. beklemek daha iyi nasılsa er yada geç çıkar ortaya sipaaaaaaAboov ne diyorsuuun.. bu bilgi bize niye daha önce gelmedisu bişeylerin miktarını arttırıyor demek ki teste de daha 20 gün var benim
canım bunu söylemiştin dimi, bunda görünmüyoe mesela. daha erken demekki değerler yükselmedi.. dur bakalım umut varKızlar sabahki testim clear blue değil onda ki gibi çizgi çıkmadı ama yinede bakarsanız ve bir şey eğer görüyorsanız söylerseniz sevinirim
Nerede okudunuz bunu. Doğru muymus bu. Ben de yapayım. Hic duymamıştımEvet işte ben bu gölgeleri gördükçe acaba kuruma mi diye suya tuttum onu yapinca kaybolmadiği gibi dahada belirgin oldu.. bir araştırma yaptım bir kimyacı yazmış demiş su olayı testleri pozitiflesirmez negativ negativ kalır ancak HCG varsa çıkar cizgi dedi.. yani ben suya tuttum ondan oldu diye bişey yok bu durumda gerçekten HCG ölçmus demektir
Benim hesaplamama göre 5+3 canım ama doktor şu kadar haftalık demedi
Eveet asıl sorun değer yükselecekmi önceki yumurtamda da böle oldu bak meğer rahmim inceymiş içim dışım nar oldu yitiyorum habire bakalım yükselecekmi bırakacakmı nasipte ne varsa artıkcanım bunu söylemiştin dimi, bunda görünmüyoe mesela. daha erken demekki değerler yükselmedi.. dur bakalım umut var
iyi düşünelim iyi olsun benceEveet asıl sorun değer yükselecekmi önceki yumurtamda da böle oldu bak meğer rahmim inceymiş içim dışım nar oldu yitiyorum habire bakalım yükselecekmi bırakacakmı nasipte ne varsa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?