Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy cok heyecanlı canım, insallah pazartesi güzel bi çift çizgi görürüz da gönlüne su serpilir güle oynaya gidersin doktora da

Yaahu suya tutunca ne oluyor ki ben kaçırdım kuruma çizgisini tutmuyor muyduk suya???
Evet işte ben bu gölgeleri gördükçe acaba kuruma mi diye suya tuttum onu yapinca kaybolmadiği gibi dahada belirgin oldu .. bir araştırma yaptım bir kimyacı yazmış demiş su olayı testleri pozitiflesirmez negativ negativ kalır ancak HCG varsa çıkar cizgi dedi.. yani ben suya tuttum ondan oldu diye bişey yok bu durumda gerçekten HCG ölçmus demektir

Kızlar selam. Yarın sabah yani adetime 9 gün kala test yapsam mı. Sabirsizlaniyorum çok. Biliyorum çok erken. 9 gun kala hayali de olsa çizgi çıkar mı dersiniz. Böyle deneyip de hayali çizgiyi yakalayan oldu mu. Yoksa 6 gun kalaya kadar bekleyim mı

Benim hesaplamama göre 5+3 canım ama doktor şu kadar haftalık demedi

Kızlar iyi akşamlar herkese, İstanbul Anadolu yakasında iyi bir doktor öneriniz var mı? Biraz araştırıyorum ama hala bulamadım
Merhaba Maltepe de oturuyorum merkez caminin altında Ayşegül hanım var ben çok memnun kalmıştım kuzenimde aynı şekilde onun önerisiyle gitmiştim hatta

Aboov ne diyorsuuun.. bu bilgi bize niye daha önce gelmedi su bişeylerin miktarını arttırıyor demek ki teste de daha 20 gün var benim

Aboov ne diyorsuuun.. bu bilgi bize niye daha önce gelmedi su bişeylerin miktarını arttırıyor demek ki teste de daha 20 gün var benim
Ya ben tavsiye etmiyorum bugün aynı kaldı test mesela.. varsa vardır gününden önce test yapma model bozucu oluyor.. beklemek daha iyi nasılsa er yada geç çıkar ortaya sipaaaaaa
Elmaaaaaaaa

Ahhaha hatırlıyormusun kuzum sana böyle yazmıştım.. ve bir kaç gün sonra ortaya çıkmıştı kese yine aynı olurmuki

Kızlar sabahki testim clear blue değil onda ki gibi çizgi çıkmadı ama yinede bakarsanız ve bir şey eğer görüyorsanız söylerseniz sevinirim
canım bunu söylemiştin dimi, bunda görünmüyoe mesela. daha erken demekki değerler yükselmedi.. dur bakalım umut var

Nerede okudunuz bunu. Doğru muymus bu. Ben de yapayım. Hic duymamıştım

Benim hesaplamama göre 5+3 canım ama doktor şu kadar haftalık demedi
Hmmmm ozaman senin bat 7 martti sen 10 gün sonra gitmiş oldun ve kese göründü.. ozaman haftaya kadarda benim 10 günü geçmiş olacak .. bende haftaya Perşembe gitsem anca oluyor belki çıkar doktorda cikmasada kan aldırır ayyyy hadi isnhaAllah

canım bunu söylemiştin dimi, bunda görünmüyoe mesela. daha erken demekki değerler yükselmedi.. dur bakalım umut var
Eveet asıl sorun değer yükselecekmi önceki yumurtamda da böle oldu bak meğer rahmim inceymiş içim dışım nar oldu yitiyorum habire bakalım yükselecekmi bırakacakmı nasipte ne varsa artık

Eveet asıl sorun değer yükselecekmi önceki yumurtamda da böle oldu bak meğer rahmim inceymiş içim dışım nar oldu yitiyorum habire bakalım yükselecekmi bırakacakmı nasipte ne varsa artık
iyi düşünelim iyi olsun bence
geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…