• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnm bu durum reglden 1gun once olurdu tamam derdim yarin regl olcam demek ki. Bu sefer reglden cok.once baslayinca aha dedim burda bisiler dönüyo 😂 ev sicak cunku bnm.icim titriyo
Bende çok üşüyorum evet ev soğuk gerçi ama ustumuz sicak kalıyor ben yinede battaniye altına girmek istiryom.. ayaklarım çok üşüyor kaç kat çorap giysem bile

Yumurtlamanın üzerinden tam 10 gün geçti canım ovulasyon testiyle takip ettim iki defa yumurtladım ben ilk yumurtlamaya göre adetim 2 gün geçti ikinciye 4 gün var işte
Yumurtlama sonrası 14 günde adet olunur diye bişey yok kuzucum eğer ona göre hesapladıysan her kadının döngüsü farklıdır, bikaç gün daha bekle derim geç döllenme vs de olabilir

Valla hayırlısı diyorum varsa çıkar aynen canım sadece idrar kafamı karıştırdı sormak istedim bakalım ne olacak
Erken baktırmışsın ya test çok hassas test ise olur yani betan düşüktür negatif denilir haliyle ama ilerki günlerde artar birde laboratuvar dan laboratuvara değişiyor bu değer sende de baya bir olay olmuş geçmiş olsun yanlış olmuş yanlış test yapılmış sen yeniden ver yakın zamanda güzelce çıkar inşallah içini ferah tut 🌸

Kızlar ovulasyon takibini nasıl yapiyosunuz? Takvim ile mi yoksa ovulasyon testi ile mi. Benim adetim yüzde 90 düzenli. Max 2 gün gecikir. Ovulasyon teste gerek duymadım. Yumurtlama öncesi 2 gun, yumurtlama günü ve sonrasi 2 gün gün aşırı yani 2 günde 1 ilişki yasadik. Herhalde yeterlidir ya. Ya yumurtlama günüm takvime göre gitmiyorsa ve çok alakasız bi günse. Of bilemedm şimdi ya. Keşke test yapsaydim. 1 ay daha boşa çıkmaz umarım. Yas oldu 34. İkinci bebeye geç kaldık epey 🥲
Canim benim genelde tavsiyem su.. ovulasyon testleri güzel bence.. ama uğraşamam dersen adet bitince her iki günde bir ilişki hatta arada üç günde birde olur mutlaka denk gelir zaten kafa rahat oluyor öyle

Bu arada bende 33 Bende ilk bebe de yok yaaa 😅

Allah korusun ya peki biz hamileyiz diyelim bilmeden ilişkiye giriliyor o zaman nolucak
tabiki Allah korusun ben o yüzden sizi nazikçe uyarmak istedim bazen iyi niyetimiz Allah esirgesin başka şeylere sebebiyet verebilir diye 😉 o yüzden arkadaiımıza hemen kan versin testlerle uğraşmasın dedim. Normalde hamileliğin ilk aylarında doktorlar cinsel birlikteliğe yasak koymuyor ama bazı kadınlarda düşük tehlikesi oluyor o zaman yasak işte

Senin nasıldı kuzum peki üstteki yazıları okudum da sen de sonradan öğrenmişsin yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin gebeliğini
kuzu benim o kadar geç ki sanırım adetime 4-5 gün önce hamile kalmışım. çünkü bat günü kan verdim 1.2 çıktı 4 gün sonra verdim 27 çıktı

Yav kulak mı bıraktım çın çın çın ama yok tık yok sende nerdesin arkadaş senin durumunda bir arkadaş var seni tarif ede ede bir hal oldum yoksun
ay sorma kuzu hesabıma bi türlü erişim yapamadım niye ben de anlamadım. Neyse burdayım seni yalnız bırakır mıyım 😘 yazdım o arkadaşa da ben de senin dediklerini tekrarladım dikkatli olması açısından

Nerdeyse aynı belirtileri yaşıyormuşuz🤪 bir de benim adet öncesi bi 10 gün önce sarı akıntım başlar ve gögüslerim şişmeye başlar ama bel ağrım 1-2 gün önce kendini belli eder. Bu ay çatlamadan itibaren bel ağrım oldu hala devam ediyor gögüslerim şişmedi daha ama sarı akıntım oluyor😔 yumurtlama üzerinden 4 gün geçti daha bakalım 11 güne adet olmam gerek
göğüs şişmesi acıması bende çok geç başladı

Bir tek mide yanması. Önceden kimyasal geçirdiğim için 28 mart gibi yaparım test, sende?
Bende belirti yok gibi onceki gun kasik ve bel ağrısı yaşamıştım gun boyu kesin bebis diye düşündüm ama sonra oda kalmadi
25 mart yaparım test kırmızılar gelmezse

Erken baktırmışsın ya test çok hassas test ise olur yani betan düşüktür negatif denilir haliyle ama ilerki günlerde artar birde laboratuvar dan laboratuvara değişiyor bu değer sende de baya bir olay olmuş geçmiş olsun yanlış olmuş yanlış test yapılmış sen yeniden ver yakın zamanda güzelce çıkar inşallah içini ferah tut 🌸
İnşallah öyledir canım hevesim kırıldı ama Rabbim büyük bekleyip görelim bakalım çok takmamaya çalışıyorum

Back