• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nerede okudunuz bunu. Doğru muymus bu. Ben de yapayım. Hic duymamıştım 🤔😁
Şimdi yanlış anlaşılma olmasında 🤣

Suya tutma olayı burda kızlardan duymuştum kuruma çizgisi mi değil mi diye.. ben sadece şunu araştırdım ben testlerin üzerine su boca edince biraz daha belirgin oldular bende acaba su mu yaptı yoksa test HCG algıladı da suyla filan daha mı iyi gözüktü dedim.. araştırdım ingilzice bir yazı okudumm.. kimyacı şunu açıklamış yani su birşey degsitirmez test uzerinde .. pozitifse pozitiftir negatif se negatiftir testi idrardan önce suya batirinca testin c çizgisi bile çıkmayabilir.. idrardan sonrası ise bsiey değiştirmez sonuç ne ise aynı kalır çizgi varsa HCG var demektir HCG de suda olma demeye getirmiş.. yani kosme suya tutun demiyor sadece açıklama yapmış kimyacı olarak.... Cordessa Cordessa şaşırma.hemen bak oku burayı 🤣🤣😅

Son düzenleme:
Kızlar selam. Yarın sabah yani adetime 9 gün kala test yapsam mı. Sabirsizlaniyorum çok. Biliyorum çok erken. 9 gun kala hayali de olsa çizgi çıkar mı dersiniz. Böyle deneyip de hayali çizgiyi yakalayan oldu mu. Yoksa 6 gun kalaya kadar bekleyim mı 😵‍💫
Benim gibi bir sabırsız daha 😅 sabırlı ol canım bat a ne kadar az süre kalırsa okadar iyi test için hem daha kesin sonuç alırsın hemde çıkmazsa umutsuzluğa kapılıp reglini beklemek zor gelir.

Canım geçen ay direk keseyimi gördün nasıl oldu merak ettim😀
Evet canım .. ben testlerde çıkmadı ne kanda nede bu aptal kaset testlerde adetim gelmedi deli gibi beyaz akıntım olunca doktora gittim ağrı var akıntı var.. doktor bakalım dedi kese göründü hissetmiştim zaten normalde çıkacak mı diye bakardım ekrana ilk kez kafamı çevirdim bakamadım cunki biliyordumnnnm.. doktor güldü filan işte daha küçük gebelik gibi dedi daha bebiş yoktu ama sonra gelişmeyince düştu malesef.. yine aynısı olurmu diye düşünmüyor değilim vallaha

🤔 Hmmmm ozaman senin bat 7 martti sen 10 gün sonra gitmiş oldun ve kese göründü.. ozaman haftaya kadarda benim 10 günü geçmiş olacak .. bende haftaya Perşembe gitsem anca oluyor belki çıkar doktorda cikmasada kan aldırır ayyyy hadi isnhaAllah
İnşALLAH canım evet 7 marttı heyecanlı bekleyiş başlasınn 😅🥰💙

Sonuca bakicaz artık😔 ben yumurta catladiktan sonra ki 3 gün önemli diye biliyorum yanıldım yani
Hayır canım olur mu yumurtlama dan sonra hatta şöyle yumurtlama dan önce ve sonra bu günlerin içinde çatlamada var zaten.. ama en önemlisi yumurtlamadan sonraki günler canım.. tan catladigi gün degrlendirdiysen bişey olmaz merak etme ..

Hayır canım olur mu yumurtlama dan sonra hatta şöyle yumurtlama dan önce ve sonra bu günlerin içinde çatlamada var zaten.. ama en önemlisi yumurtlamadan sonraki günler canım.. tan catladigi gün degrlendirdiysen bişey olmaz merak etme ..
İnşallah yaa ağzından bal damliyo resmen 🤗 inşallah olur ilk defa deniyorum ovulasyonla ☺️

İnşallah yaa ağzından bal damliyo resmen 🤗 inşallah olur ilk defa deniyorum ovulasyonla ☺️
Bide şöyle düşünüyorum ne kadar guvenebilirim ki ovulasyon testine diyorum. Gerçi hastaneye gittim 2 ay yumurta takibi yaptırdım çatlatma iğnesi filan olmadı bide böyle denemek istedim

Bide şöyle düşünüyorum ne kadar guvenebilirim ki ovulasyon testine diyorum. Gerçi hastaneye gittim 2 ay yumurta takibi yaptırdım çatlatma iğnesi filan olmadı bide böyle denemek istedim
Yok canım genelde çok güvenilir inan. Sen birde yumurtlama olunca kendine dikkat et akintina filan ağrın oluyor mu diye.. kendini tanımış olursun.. genelde yumurtlama başlarken uzayan yumurta akı akıntısı oluyormuş

Kıyamam ya anlatımın o kadar çok hissettirdiki o duyguyu biliyorum çünkü yaşadım her an ya bir şey olursa korkusu.benim bu sürekli test yaparak beklemelerimin sebebi de kimyasal korkusu çünkü ilk gebelikte bilemedim o kadar kısa sürdüki sevincim iyice yükselmişti betam sonra düştü 2-3 gün sürdü sevincim o gün bu gündür testler var hayatımda önce öğreneyim kimyasal oluyorsa bile daha çok mutlu olabileyimdiye ve o ağrılar önce bir şey olduğunu anlıyoruz sonra bir şeyler ters giderse de oluyor … siz yazınca bir an bunlar aklıma geldi içim titredi.gebe olduğunuzu biliyorum dilerim sağlıkla ilerler güzel sonuçlar duyarsınız 🌸🤲🌟
Amin Allah hepimizi beklediklerimize kavustursun insallah. Siz de rn yakin zamanda guzel haberi alacaksiniz içimden geciyo suan 🥰

Amin Allah hepimizi beklediklerimize kavustursun insallah. Siz de rn yakin zamanda guzel haberi alacaksiniz içimden geciyo suan 🥰
Amin siz bunu derken bile içim titredi benim inşallah şu mübarek günde rabbim Sıhhattli hayırlı evlatlar verir hepimize🤲🌟

Yok şuan bir sıkıntı Dr la görüştüm bildiğiniz kediyse sıkıntı olmaz dedi. Bende daha ortada bebe yok düşmüşüm nelerin peşine 😂
İnşallah bir şey olmaz doktor öyle dediyse korkma canım onlar bilirler neyin olup neyin olamayacağını içini ferah tut unut gitsin

Back