Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim gibi bir sabırsız daha sabırlı ol canım bat a ne kadar az süre kalırsa okadar iyi test için hem daha kesin sonuç alırsın hemde çıkmazsa umutsuzluğa kapılıp reglini beklemek zor gelir.
Of doğru diyon şimdi hic çizgi çıkmazsa erken mi yoksa negatif miydi diye daha cok stres olurum. Böyle en azından umut var ama max 6 gün kalaya kadar bekleyebilirim. 6 gün kalanın sabahı kimse beni tutamaz

Ay keşke şöyle mucizevi bir şey olsa gebelik öğrensek

Yaaa çok ilginç olmuşbenimde adetim bir haftadır gecikiyor geçen pazar kaset test yaptım negatif di çok akıntım var bütün gebelik belirtileri var bende daha önce bir boş gebelik 3 kimyasal gebelik yaşadım az çok anlıyorum ama bide işin ilginç tarafı bu ay yumurtlama görmedim hani aynı koyulukta deil ama yakın çıkmıştı aldığım sitede bu yumurtlama olabilir ama iki üç saat sonra tekrarla koyulaşma olursa yumurtlama dediler tam tersi koyuya yakın çıkan test üç saat sonra tekrar yapınca siliklesti ozaman yumurtlama deil dediler yani yumurtlama testte görmedim.Ha sonra baya araştırdım yumurtlama görmeden de gebe kalan olmuş yani ovalusyon testinde görmeden...durumum bu ay çok tuhaf elimde testte yok yarın erken gebelik testi almıştım o gelecek varsa artikcikar yoksa da adeti beklerim ilk kez bu kadar gecikti

Kızlar ovulasyon takibini nasıl yapiyosunuz? Takvim ile mi yoksa ovulasyon testi ile mi. Benim adetim yüzde 90 düzenli. Max 2 gün gecikir. Ovulasyon teste gerek duymadım. Yumurtlama öncesi 2 gun, yumurtlama günü ve sonrasi 2 gün gün aşırı yani 2 günde 1 ilişki yasadik. Herhalde yeterlidir ya. Ya yumurtlama günüm takvime göre gitmiyorsa ve çok alakasız bi günse. Of bilemedm şimdi ya. Keşke test yapsaydim. 1 ay daha boşa çıkmaz umarım. Yas oldu 34. İkinci bebeye geç kaldık epey

Eveet asıl sorun değer yükselecekmi önceki yumurtamda da böle oldu bak meğer rahmim inceymiş içim dışım nar oldu yitiyorum habire bakalım yükselecekmi bırakacakmı nasipte ne varsa artık
Nar düşük tehlikesi yapıyor diye biliyorum dikkat edin bence fazla tuketmeyin

Kızlar bir yardımcı olun yaa adetime 6 gün kala test yaptım silik çıktı 2 test daha yaptım yine silik ama çok silik çıktı bugün de 4 gün kala kan testi verdim negatif çıktı eve gelince test yaptım tekrar silik çıktı bugün yaptığım testi ekliyorum ben anlamadım bana yardımcı olun böyle bir şey olabilir mi doktor erken vermiş olabilirsin dedi

Eklentiler

• C3F7A91C-82AD-4DE2-B680-E5DCFADE0DCC.jpeg
    103,6 KB · Görüntüleme: 91
Canım biraz sabret bat gününde yap test ya da bata 1-2 gün kala, 6 gün çok çok erken yumurtlama tarihine de bağlı tabi ama çok erken

Yumurtlamanın üzerinden tam 10 gün geçti canım ovulasyon testiyle takip ettim iki defa yumurtladım ben ilk yumurtlamaya göre adetim 2 gün geçti ikinciye 4 gün var işte
Canım biraz sabret bat gününde yap test ya da bata 1-2 gün kala, 6 gün çok çok erken yumurtlama tarihine de bağlı tabi ama çok erken

Kanda negatif ise idrarda pozitif çıkması pek olası değil. Test hangi marka. Son kullanma tarihi geçmiş olabilir mi. Bir de hem kan hem idrar için erken olmuş olabilir geç yumurtlama ya da dollenme olmuş olabilir. Hepsi ihtimal dahilinde ama kan testi negatif ise idrarda pozitif çıkması , eger kan testi hatali degilse , idrar testin hatalı olduğunu gösterir.

4 testte mi hatalı hepsi farklı markalar prodoctor, days comfort, bir Gebenin Günlüğü kaset test diğerini adını unuttum bununla ilgili size bir görsel atmak istiyorum buraya yazan bir arkadaşımız bir kaç yıl önce böyle bir ihtimal olabilir mi bunun gibi onlarca okudum tabi nasip peki neden idrarda sürekli pozitif çıkar silikte olsa

Eklentiler

• D4270830-DC79-4C06-A9A0-306E6EFE2805.png
    393,2 KB · Görüntüleme: 84
  • DE2E29D7-9C4B-4AF1-B38F-3B743089D448.png
    194,3 KB · Görüntüleme: 81
Ahhh ısırıcam onun elma yanaklarını saklambaç oynatmadan gelecekleri yok.. bugün yarın çıkacak ortaya sıpa

Ya birde bugün benden kan aldırlar red vermişler kanı az aldıkları için tekrar alındı o ara etiket sıkıntı oldu beta yerine hemogram çıkarmışlar falan derken beta dedik öyle yaptılar ama bilemedim hatalı olmaz diye düşünüyorum bende görev gereği elazığdayız buradaki ilçenin devlet hastenesinde yaptırdım bekleyip göreceğiz artık

Erken gittiysen mesela 5 hcg altında kaldıysa direk negatif der ama sen bilirsin ki pozitif günler sonra yükselince belli olur hcg iki güne bir yükselir dikkat et 4 yada 6 gün sonra git tekrar kan ver çıkar

Erken gittiysen mesela 5 hcg altında kaldıysa direk negatif der ama sen bilirsin ki pozitif günler sonra yükselince belli olur hcg iki güne bir yükselir dikkat et 4 yada 6 gün sonra git tekrar kan ver çıkar
Valla hayırlısı diyorum varsa çıkar aynen canım sadece idrar kafamı karıştırdı sormak istedim bakalım ne olacak

Ayy canım isnhaAllah vardır yaaa... Haber ver bana olurmu etieketle mutlaka ..

Sen ne bakiyon onlara belki o da yumurtldin illa tam.koyi olması gerekmez mi pik yapmamıştır şart mı hic belli olmaz o işler

Ayy canım isnhaAllah vardır yaaa... Haber ver bana olurmu etieketle mutlaka ..

Sen ne bakiyon onlara belki o da yumurtldin illa tam.koyi olması gerekmez mi pik yapmamıştır şart mı hic belli olmaz o işler
Ay inşallah canım ilk kez geciktim bu ay gebelik yoksa da doktora gidip de boş yere ilaç almam beklerim adetimi ama gebelik belirtim varins oyleyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…