- 28 Ekim 2021
- 322
- 170
- 23
- 25
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.661
Sabah test yapacaktım bir baktım ki regli olmuşum.. ;(Olumsuz düşünmüyoruzbende de göğüs ağrıları başladı ama bende ümitlenmek istemiyorum nötr oluyoruz olursa çoook seviniyoruz olmazsa önümüzdeki aya bakıyoruz
Demek ki minik yavrunun gelme zamanı bu ay değilmiş. Şimdi adetten sonra yeni aydan yeni umutlar yeni dualar ve yeni çalışmalarlaSabah test yapacaktım bir baktım ki regli olmuşum.. ;(
Benim de oyle olmustu. Erken yakaladiklarim ayni gibiydi. Ama 4gun sonra olan kipkirmizi cikti.cok bariz fark olmayabiliyor 2gundeKızlar merhabalar 15 inde regl olmam lazım ,olmadım. Test yaptım silik bı çizgi var ama 2 gün arayla koyulasmiyor gibi sizde bakar mısınız? İlki bugün yaptığım, 2. Si 2 gün önce yaptigim
Hamileyken yaptırmıştım 2016 da diş de geçirmiş olabilir bu yaBişey olacağını sanmam sürekli gördüğün bir kediyse ama enfeksiyon kapmaması için güzel dezenfekte et. Beni bi kere ısırdı, parmak balon gibi şişti ama ben kediyi tanımadığım için hastaneye gittim tetanoz aşısı yapmışlardı. Bi de 10 yıl içinde tetanoz aşısı yaptırdıysan gerek yok diyorlar zaten. Senin çocuk var mıydı unuttum ama gebelikte yapılıyor ya o yüzden söyliyim dedim
Ya o kadar iyi geldi ki bu mesajın valla Allah razı olsun, Benim 3 kimyasal gebeliğim var bundan önce geçirdiğim.. Yine aynısı oluyor diye o kadar üzüldüm ki sabahBenim de oyle olmustu. Erken yakaladiklarim ayni gibiydi. Ama 4gun sonra olan kipkirmizi cikti.cok bariz fark olmayabiliyor 2gunde
Kuduz acisindan degil de hamilelik acisindan sıkıntı olabilir. Hamilelikte geçirmenin riskli.oldugu bi virus vardi. Saglikli kedilerden de geçebiliyor bu. Dra danismakta fayda varKızlar yanımda kolonya vardı hemen sıktım bi 10 dk sonra falan yıkadım sabunlu suyla. Öğrencileri de tırmalayan bir kedi. bu şapşik beni ilk defa tırmaladı hep de beslerim . zanlının tipi şu şekilde
Atsana kuzum bi bakalımTest yaptım yine.Dünkü testin hemen hemen aynısı çıktı :/
Merhaba. Buradan beta değerini takip etmek çok zor. Çünkü testi yaptığın saat idrarı kaç saat tuttuğun sıvı alıp almadığın bile önemli. O nedenle kan tahlili yaptırırsan çok daha net sonuç alırsın diye düşünüyorum.Kızlar merhabalar 15 inde regl olmam lazım ,olmadım. Test yaptım silik bı çizgi var ama 2 gün arayla koyulasmiyor gibi sizde bakar mısınız? İlki bugün yaptığım, 2. Si 2 gün önce yaptigim
Ya defalarca kan takip etmekten hastanelere taşınmaktan çok yoruldum, test biraz koyulaşırsa yaptırayım diye düşünüyordum.. Aslına bakarsan bu söylediğin bütün unsurlara da dikkat ediyorum ve ilk idrarla yaptım iki testi deMerhaba. Buradan beta değerini takip etmek çok zor. Çünkü testi yaptığın saat idrarı kaç saat tuttuğun sıvı alıp almadığın bile önemli. O nedenle kan tahlili yaptırırsan çok daha net sonuç alırsın diye düşünüyorum.
Taksoplazma o dışkıdan geçiyor ama bu kısmını ben de bilmiyorum açıkçasıKuduz acisindan degil de hamilelik acisindan sıkıntı olabilir. Hamilelikte geçirmenin riskli.oldugu bi virus vardi. Saglikli kedilerden de geçebiliyor bu. Dra danismakta fayda var
İçine ferah tut her şey yolundadır inşallah. Aslında seni çok iyi anlıyorum. Bende senin gibi bir kimyasal gebelik birde 10 haftalık kürtaj geçirdim. Test yaptırmaya durumu takip etmeye bile korkuyor insan. Rabbim bir daha yaşatmasın şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bu sağlıklı sıhhatli huzurlu bir gebelik olsun inşallah.Ya defalarca kan takip etmekten hastanelere taşınmaktan çok yoruldum, test biraz koyulaşırsa yaptırayım diye düşünüyordum.. Aslına bakarsan bu söylediğin bütün unsurlara da dikkat ediyorum ve ilk idrarla yaptım iki testi de
Bnm kendi testlerimden anladigim şu. Ilk 5dakikada cift cizgi cikiyosa gebelik var. Koyulasmasi 5dakkadan sonra oluyo benimkilerde. Ama ilk 5dakkada silik de olsa cikiyo. Ayrica idrara hcg hormonu aynı düzeyde gecmeyebilir dedi bnm ebe arkadasim. Kan gibi onemli degil. Kan takibi yaparak saglikli mi gelisiyo bak istersenYa o kadar iyi geldi ki bu mesajın valla Allah razı olsun, Benim 3 kimyasal gebeliğim var bundan önce geçirdiğim.. Yine aynısı oluyor diye o kadar üzüldüm ki sabah
İnşallah canım Allah razı olsun, bizim gibi bu korkuları bu sorunları yaşayan herkesin rabbim kucağını doldurdun inşallahhhİçine ferah tut her şey yolundadır inşallah. Aslında seni çok iyi anlıyorum. Bende senin gibi bir kimyasal gebelik birde 10 haftalık kürtaj geçirdim. Test yaptırmaya durumu takip etmeye bile korkuyor insan. Rabbim bir daha yaşatmasın şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bu sağlıklı sıhhatli huzurlu bir gebelik olsun inşallah.
Cumartesiye kadar bekleyelim öyle kan yaptıralım diye karar vermiştik eşimle, henüz 2 gün regl gecikmem var, o zamana kadar 4 gün gecikmiş olur ve eğer herşey yolundaysa çok güzel artmış olur diye konuşmuştuk, artık bekleyebilir miyim bilmiyorumBnm kendi testlerimden anladigim şu. Ilk 5dakikada cift cizgi cikiyosa gebelik var. Koyulasmasi 5dakkadan sonra oluyo benimkilerde. Ama ilk 5dakkada silik de olsa cikiyo. Ayrica idrara hcg hormonu aynı düzeyde gecmeyebilir dedi bnm ebe arkadasim. Kan gibi onemli degil. Kan takibi yaparak saglikli mi gelisiyo bak istersen
Öyle ama bı saat sonra değiştiSidmi bu suya tutmuş hâlimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?