Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhabalar 15 inde regl olmam lazım ,olmadım. Test yaptım silik bı çizgi var ama 2 gün arayla koyulasmiyor gibi sizde bakar mısınız? İlki bugün yaptığım, 2. Si 2 gün önce yaptigim
Benim de oyle olmustu. Erken yakaladiklarim ayni gibiydi. Ama 4gun sonra olan kipkirmizi cikti.cok bariz fark olmayabiliyor 2gunde

Hamileyken yaptırmıştım 2016 da diş de geçirmiş olabilir bu ya

Benim de oyle olmustu. Erken yakaladiklarim ayni gibiydi. Ama 4gun sonra olan kipkirmizi cikti.cok bariz fark olmayabiliyor 2gunde
Ya o kadar iyi geldi ki bu mesajın valla Allah razı olsun, Benim 3 kimyasal gebeliğim var bundan önce geçirdiğim.. Yine aynısı oluyor diye o kadar üzüldüm ki sabah

Kuduz acisindan degil de hamilelik acisindan sıkıntı olabilir. Hamilelikte geçirmenin riskli.oldugu bi virus vardi. Saglikli kedilerden de geçebiliyor bu. Dra danismakta fayda var

Kızlar merhabalar 15 inde regl olmam lazım ,olmadım. Test yaptım silik bı çizgi var ama 2 gün arayla koyulasmiyor gibi sizde bakar mısınız? İlki bugün yaptığım, 2. Si 2 gün önce yaptigim
Merhaba. Buradan beta değerini takip etmek çok zor. Çünkü testi yaptığın saat idrarı kaç saat tuttuğun sıvı alıp almadığın bile önemli. O nedenle kan tahlili yaptırırsan çok daha net sonuç alırsın diye düşünüyorum.

Ya defalarca kan takip etmekten hastanelere taşınmaktan çok yoruldum, test biraz koyulaşırsa yaptırayım diye düşünüyordum.. Aslına bakarsan bu söylediğin bütün unsurlara da dikkat ediyorum ve ilk idrarla yaptım iki testi de

Kuduz acisindan degil de hamilelik acisindan sıkıntı olabilir. Hamilelikte geçirmenin riskli.oldugu bi virus vardi. Saglikli kedilerden de geçebiliyor bu. Dra danismakta fayda var
Taksoplazma o dışkıdan geçiyor ama bu kısmını ben de bilmiyorum açıkçası

Merhaba kizlar yeniyim buralarda bende bebek düşünüyorum 2 ay çatlatma iğnesi kullandım olmadı bu ay ovulasyon testiyle deniyorum bakalım hayırlısı olsun

İçine ferah tut her şey yolundadır inşallah. Aslında seni çok iyi anlıyorum. Bende senin gibi bir kimyasal gebelik birde 10 haftalık kürtaj geçirdim. Test yaptırmaya durumu takip etmeye bile korkuyor insan. Rabbim bir daha yaşatmasın şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bu sağlıklı sıhhatli huzurlu bir gebelik olsun inşallah.

Ya o kadar iyi geldi ki bu mesajın valla Allah razı olsun, Benim 3 kimyasal gebeliğim var bundan önce geçirdiğim.. Yine aynısı oluyor diye o kadar üzüldüm ki sabah
Bnm kendi testlerimden anladigim şu. Ilk 5dakikada cift cizgi cikiyosa gebelik var. Koyulasmasi 5dakkadan sonra oluyo benimkilerde. Ama ilk 5dakkada silik de olsa cikiyo. Ayrica idrara hcg hormonu aynı düzeyde gecmeyebilir dedi bnm ebe arkadasim. Kan gibi onemli degil. Kan takibi yaparak saglikli mi gelisiyo bak istersen

İnşallah canım Allah razı olsun, bizim gibi bu korkuları bu sorunları yaşayan herkesin rabbim kucağını doldurdun inşallahhh

Kızlar hepinize bişey sormak istiyorum. 2 akşamdır ve bugünde dahil yanaklarım avuç içleri yanaklarım ve ağzımın içi yanıyor.Heidi gibi geziyorum ortalıkta Göğüslerim içten içten sızlıyor. Bunlar belirti olabilir mi bat 28 mart daha belirtiye de erken gibi ama bilemedim.

Cumartesiye kadar bekleyelim öyle kan yaptıralım diye karar vermiştik eşimle, henüz 2 gün regl gecikmem var, o zamana kadar 4 gün gecikmiş olur ve eğer herşey yolundaysa çok güzel artmış olur diye konuşmuştuk, artık bekleyebilir miyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…