• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar birde ne diyeceğim testin benim olduğunu elim bilmiyor gösterdim telefondan oda gördü yazılanları da başkasının gibi okuyorum gülüyor hoşuna gidiyor ne güzel diyor ay kıyamam ya hanginizin haberi olsa burada benimle seviniyor iyice netleşsin de ona o zaman gösterim çünkü yazık oda kör oldu sürekli test bakmaktan yoruldu kıyamam inşallah güzelce çıkarda tam gösteririm
Ya ben bayılıyorum sürprizli bebiş haberlerine bence güzel bir sürpriz düşün bu bekleme süresinde💗ben oğlumda kapının yanına bebek ayakkabısı koymuştum misafirimiz var demiştim kim komşu çocuğumu demişti. Odanın kapısı ada beta sonucunu asmıştum baya yarım saat kendine gelemediydi😁ikinci düşük olan bebişimde de buzdolabındaki oğlum ben babası fotomuza benim üstüme kalpli yapışkanlı kağıtla ben de burdayım babacım yazmıştım. Kendiliğinden görmesi için baya bekledim ama oda güzel sürpriz olmuştu. Maalesef sonu güzel bitmedi. Şimdi yine ümitliyim inşallah güzel haberi yine en güzel şekilde vermek istiyorum💗

Bnm bu durum reglden 1gun once olurdu tamam derdim yarin regl olcam demek ki. Bu sefer reglden cok.once baslayinca aha dedim burda bisiler dönüyo 😂 ev sicak cunku bnm.icim titriyo
Kıyamam ya anlatımın o kadar çok hissettirdiki o duyguyu biliyorum çünkü yaşadım her an ya bir şey olursa korkusu.benim bu sürekli test yaparak beklemelerimin sebebi de kimyasal korkusu çünkü ilk gebelikte bilemedim o kadar kısa sürdüki sevincim iyice yükselmişti betam sonra düştü 2-3 gün sürdü sevincim o gün bu gündür testler var hayatımda önce öğreneyim kimyasal oluyorsa bile daha çok mutlu olabileyimdiye ve o ağrılar önce bir şey olduğunu anlıyoruz sonra bir şeyler ters giderse de oluyor … siz yazınca bir an bunlar aklıma geldi içim titredi.gebe olduğunuzu biliyorum dilerim sağlıkla ilerler güzel sonuçlar duyarsınız 🌸🤲🌟

Kızlar bana bi şey diyin okul bahçesinde bir kedimiz var severken beni tırmaladı eşşek sıpası bildiğim bir kedi bir şeyi yok ama tırstım bi. @dceke @Random33 hepsonradan hepsonradan @tucimo My_Moonlight06 My_Moonlight06 ya da bilgisi olanlar
Gecmis olsun cnm. Hayvanlarla ilgili hicbi bilgim yok malesef. Kopek isirinca kuduz asisi yaptirmak gerekir. Bunu da herkes bilir, zaten 😬 Kediden bisey olur mu ki, hic bilmiyorum 🤔

Ya ben bayılıyorum sürprizli bebiş haberlerine bence güzel bir sürpriz düşün bu bekleme süresinde💗ben oğlumda kapının yanına bebek ayakkabısı koymuştum misafirimiz var demiştim kim komşu çocuğumu demişti. Odanın kapısı ada beta sonucunu asmıştum baya yarım saat kendine gelemediydi😁ikinci düşük olan bebişimde de buzdolabındaki oğlum ben babası fotomuza benim üstüme kalpli yapışkanlı kağıtla ben de burdayım babacım yazmıştım. Kendiliğinden görmesi için baya bekledim ama oda güzel sürpriz olmuştu. Maalesef sonu güzel bitmedi. Şimdi yine ümitliyim inşallah güzel haberi yine en güzel şekilde vermek istiyorum💗
Yaaa çok güzel şeyler yapmışsınız.benim ilk kimyasalım olduğunda eşim haberi aldığımdada düştüğündrde yanımda yoktu biraz sancılı ve ilk kez başıma gelmesini korkularıyla yaşadım telefonda sonra temmuzda bir kimyasal daha yaşadık.ben ocakta da silik çizgi gördüm çok heveslendik doktora gittik falan doktor gebelik yok senin gebelik olmaz olsada rahim çok ince tutmaz dedi ben yaşadığım şok bana yetti tüp bebek bile önermem dedi düşün 16 ocakta regli oldum en son ögün bugündür regli yok sonra martta yeniden yumurtlama gördüm doktorun folekül yok demesinden 4 gün sonra bu nedenle de Değerlendirdik ama eşim o kadar alıştı ki bu süreçleri benimle yönetmeye çizgi var çizgi yok hatta bazen testleri gösteriyorum sen gördünmü diye başka bir görüş olsun tarafsız oda söylüyor dün ki kendimizin olduğunu anlamadı bile 🤣 bakalım gerisi nasıl gelişecek umarım bu sefer güzel devam eder tüm olasılıklar güzellikten yana olur

Yaaa çok güzel şeyler yapmışsınız.benim ilk kimyasalım olduğunda eşim haberi aldığımdada düştüğündrde yanımda yoktu biraz sancılı ve ilk kez başıma gelmesini korkularıyla yaşadım telefonda sonra temmuzda bir kimyasal daha yaşadık.ben ocakta da silik çizgi gördüm çok heveslendik doktora gittik falan doktor gebelik yok senin gebelik olmaz olsada rahim çok ince tutmaz dedi ben yaşadığım şok bana yetti tüp bebek bile önermem dedi düşün 16 ocakta regli oldum en son ögün bugündür regli yok sonra martta yeniden yumurtlama gördüm doktorun folekül yok demesinden 4 gün sonra bu nedenle de Değerlendirdik ama eşim o kadar alıştı ki bu süreçleri benimle yönetmeye çizgi var çizgi yok hatta bazen testleri gösteriyorum sen gördünmü diye başka bir görüş olsun tarafsız oda söylüyor dün ki kendimizin olduğunu anlamadı bile 🤣 bakalım gerisi nasıl gelişecek umarım bu sefer güzel devam eder tüm olasılıklar güzellikten yana olur
İnşallah çok güzel olur ve duyduğunda da Eşiniz çok sevinir. düşünün siz yine de nasıl söyleyeceğinizi böyle şeyler unutulmuyor💗

İnşallah çok güzel olur ve duyduğunda da Eşiniz çok sevinir. düşünün siz yine de nasıl söyleyeceğinizi böyle şeyler unutulmuyor💗
Evet düşüneceğim saolun aklımdan bu kısım çıkmıştı bile ben buna odaklanayım bence ☺️

Kızlar iğnenin 8.günü vurulduğum günü saymıyorum. Sabahtan beri bacak ağrım var. Sol kasıktan bacağa doğru vuruyor ağrı. Aranızda benzer bir şey yaşayan var mı?

Ben yarın sabah yapacağım ama hiç umudum yok canım. Bakalım zaten varsa yarın kesin çıkar. Çünkü ben bundan önceki 2 gebeliğimide 1 hafta önceden öğrenmiştim testte. Bu sefer çıkmayınca büyük ihtimal yok diyorum.
ben bugün yapmayayım diyorum ama sağım solum da belli olmuyo yaa 😂 bat'a 4 gün var, 4 tane de erken test var elimde.. bilemiyorum napsam 🙈

normalde regl olacağım zaman ağrıyan dizlerim ağrıyor bugün. bence benim de yok yani bu ay..

Back