• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar acil yardım eder misiniz!
Sabah 5 test yaptım bişey yoktu uyudun 8, de uyandım ikinci çizgi vardı ama sonradan çıktı ya bilemiyorum dun akşamda yapmistim negatifti
testi suyun altına tut biraz çizgi giderse kuruma çizgisidir bende de olmuştu bi kaç saat sonra belirgin iki çizgiydi eşim gösterdi sonra birz araştırıp suyun altına tuttum kaybolmuştu :(

Tutum kuzum dayandım valla. Testide akşam giderken eve götürdüm bugün yapmayayım diye :)) Yarın sabahtan patlatacağım bakalım. Sen ne yaptın var mı bir gelişme
Valla tebrik ederim. Ben de bugün son kez test yaptım, negatif. Sıkıldım yapmaktan bir daha hiç test yapmıcam ya. bugün de regl oluyorum sanırım artık.

İnşallah yarın sende pozitifi görürüz

Telefonun ışığı kisik olmasina rağmen gordum cizgiyi ben de😍 ayrica o bahsettigin uyku var yaaa... eger normalde boyle bi alışkanlığın yoksa bebis demek. 2gebeligimde de en buyuk belirtim
Bnde ilk kimyasalımda da böyle uyumuştum çok fenaydı

Valla tebrik ederim. Ben de bugün son kez test yaptım, negatif. Sıkıldım yapmaktan bir daha hiç test yapmıcam ya. bugün de regl oluyorum sanırım artık.

İnşallah yarın sende pozitifi görürüz
Regli olmadan havlu atmak yok canım. Regli olana kadar bebişi bekliyoruz.
Ben yapmadan durdum ama öğleden sonra işim çıktı eşim ile birlikteydim ondan yapamadım :))
Bugünde testi evde bıraktım yapmayayım diye.
Yarına Allah Kerim bakalım.
Kendim kadar buradaki herkesin bebek sahibi olmasını yürekten istiyorum kuzum.

Back