- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.641
Bişey olacağını sanmam sürekli gördüğün bir kediyse ama enfeksiyon kapmaması için güzel dezenfekte et. Beni bi kere ısırdı, parmak balon gibi şişti ama ben kediyi tanımadığım için hastaneye gittim tetanoz aşısı yapmışlardı. Bi de 10 yıl içinde tetanoz aşısı yaptırdıysan gerek yok diyorlar zaten. Senin çocuk var mıydı unuttum ama gebelikte yapılıyor ya o yüzden söyliyim dedimKızlar bana bi şey diyin okul bahçesinde bir kedimiz var severken beni tırmaladı eşşek sıpası bildiğim bir kedi bir şeyi yok ama tırstım bi. @dceke R Random3 @sumuhallebisi @tucimoMy_Moonlight06 ya da bilgisi olanlar
Alintiyi beceremedimKızlar bana bi şey diyin okul bahçesinde bir kedimiz var severken beni tırmaladı eşşek sıpası bildiğim bir kedi bir şeyi yok ama tırstım bi. @dceke R Random3 @sumuhallebisi @tucimoMy_Moonlight06 ya da bilgisi olanlar
Okul bahçesi demişsiniz anladığım kadarıyla dışarda yaşayan bir kedi ev kedisi değil asılı vs değil.disari kedisi olduğu için aç kaldığında çiğ et vs yiyorsa ve bundan dolayı paraziti varsa o zaman sorun olabilir ama bunu pek anlayamazsınız.bir gidin ne olur ne olmaz hastaneye ev kedisi asılı vs değil sonuçta.ama normalde tirmalamayla bulaşan bir sorun pek duymadım dışkısından bulaşır virüs barındırıyorsa bile.tetanoz kısmından çok emin değilim ama virüs kısmı bu şekilde.Kızlar bana bi şey diyin okul bahçesinde bir kedimiz var severken beni tırmaladı eşşek sıpası bildiğim bir kedi bir şeyi yok ama tırstım bi. @dceke R Random3 @sumuhallebisi @tucimoMy_Moonlight06 ya da bilgisi olanlar
Hadi yaaRegl oldum ben kuzum
Tuttum duruyordu bı saat sonra böyle oldutesti suyun altına tut biraz çizgi giderse kuruma çizgisidir bende de olmuştu bi kaç saat sonra belirgin iki çizgiydi eşim gösterdi sonra birz araştırıp suyun altına tuttum kaybolmuştu
testi suyun altına tut biraz çizgi giderse kuruma çizgisidir bende de olmuştu bi kaç saat sonra belirgin iki çizgiydi eşim gösterdi sonra birz araştırıp suyun altına tuttum kaybolmuştu
Olana kadar devam canımHadi yaaönümüzdeki ay devam üzülme sakin
Buda şimdi yaptığımŞimdi bu test daha yaptım tek çizgi ama c çizgisi de silikti 5dakka sonradan koyulasti anlamadım ya
İnşallah canım benimOlana kadar devam canımSenden güzel haber alıcaz inşallah
Belli olmaz mucizeler hiç ummadığımız anda gerçekleşirİnşallah canım benimAma benim pek umudum yok hiç belirti görmüyorum
Doktorlar da öyle emin konuşuyorlar ki, Allah bilir sonuçta mucize gibi bişey. Benim yengemin bi kızı vardı 17 sene sonra yeniden hamile kaldı bebeği olduBenim rahim incelmiş ilaç kullandım doktor çocuk olmaz senin folekül bile yok derken 4 gün sonra yumurtlama gördüm şaka gibi onu değerlendirdim
Sanirim baska biriyle karistirdiniz sizinle hic iletisim kurmadim cunku ben nickimi iki ay once aldm
Bekliyorum o mucizeyi hayırlısı ile gelsinBelli olmaz mucizeler hiç ummadığımız anda gerçekleşir
Bişey olacağını sanmam sürekli gördüğün bir kediyse ama enfeksiyon kapmaması için güzel dezenfekte et. Beni bi kere ısırdı, parmak balon gibi şişti ama ben kediyi tanımadığım için hastaneye gittim tetanoz aşısı yapmışlardı. Bi de 10 yıl içinde tetanoz aşısı yaptırdıysan gerek yok diyorlar zaten. Senin çocuk var mıydı unuttum ama gebelikte yapılıyor ya o yüzden söyliyim dedim
Alintiyi beceremedimcanım bol sabunla yika elini. kan çıktı mi? Bildiğin hasta tipli bir kedi değilse bence sorun olmaz ama içine sinmezse devlet hastaneleri tetanoz ve kuduz aşısı yapıyor böyle durumlarda.
Kızlar yanımda kolonya vardı hemen sıktım bi 10 dk sonra falan yıkadım sabunlu suyla. Öğrencileri de tırmalayan bir kedi. bu şapşik beni ilk defa tırmaladı hep de beslerim . zanlının tipi şu şekildeOkul bahçesi demişsiniz anladığım kadarıyla dışarda yaşayan bir kedi ev kedisi değil asılı vs değil.disari kedisi olduğu için aç kaldığında çiğ et vs yiyorsa ve bundan dolayı paraziti varsa o zaman sorun olabilir ama bunu pek anlayamazsınız.bir gidin ne olur ne olmaz hastaneye ev kedisi asılı vs değil sonuçta.ama normalde tirmalamayla bulaşan bir sorun pek duymadım dışkısından bulaşır virüs barındırıyorsa bile.tetanoz kısmından çok emin değilim ama virüs kısmı bu şekilde.
Hadi inşallahhhBekliyorum o mucizeyi hayırlısı ile gelsin
Cidden farkediyo ama insan. Kasiklarda agri vs reglden yumurtamadan da olabiliyo ama uyku baska biseyBenim de onceki gebeliklwrimde hep gunduz kendimi uyumus bulurdum
Suan resmen o belirtiyi arıyorum.. aksam erken yatmaya başlamışım farketmeden ama gunduz
Normalde 11 12 ye kadar film izleyen ben 9 da uyumaya başlamışım umarim gebeliktendir
Sidmi bu suya tutmuş hâlimiKizlar acil yardım eder misiniz!
Sabah 5 test yaptım bişey yoktu uyudun 8, de uyandım ikinci çizgi vardı ama sonradan çıktı ya bilemiyorum dun akşamda yapmistim negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?