Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bişey olacağını sanmam sürekli gördüğün bir kediyse ama enfeksiyon kapmaması için güzel dezenfekte et. Beni bi kere ısırdı, parmak balon gibi şişti ama ben kediyi tanımadığım için hastaneye gittim tetanoz aşısı yapmışlardı. Bi de 10 yıl içinde tetanoz aşısı yaptırdıysan gerek yok diyorlar zaten. Senin çocuk var mıydı unuttum ama gebelikte yapılıyor ya o yüzden söyliyim dedim

Alintiyi beceremedim canım bol sabunla yika elini. kan çıktı mi? Bildiğin hasta tipli bir kedi değilse bence sorun olmaz ama içine sinmezse devlet hastaneleri tetanoz ve kuduz aşısı yapıyor böyle durumlarda.

Okul bahçesi demişsiniz anladığım kadarıyla dışarda yaşayan bir kedi ev kedisi değil asılı vs değil.disari kedisi olduğu için aç kaldığında çiğ et vs yiyorsa ve bundan dolayı paraziti varsa o zaman sorun olabilir ama bunu pek anlayamazsınız.bir gidin ne olur ne olmaz hastaneye ev kedisi asılı vs değil sonuçta.ama normalde tirmalamayla bulaşan bir sorun pek duymadım dışkısından bulaşır virüs barındırıyorsa bile.tetanoz kısmından çok emin değilim ama virüs kısmı bu şekilde.

Kızlar birkaç gündür yokum kim hamile bakayım nasılsınız? Benim çalışmalar sona erdi göğüs uclarimda sızlama var ama şişlik falan yok bir de kasık bölgesinde hafif ağrı var. Bat a daha 12 gün var

testi suyun altına tut biraz çizgi giderse kuruma çizgisidir bende de olmuştu bi kaç saat sonra belirgin iki çizgiydi eşim gösterdi sonra birz araştırıp suyun altına tuttum kaybolmuştu
Tuttum duruyordu bı saat sonra böyle oldu
testi suyun altına tut biraz çizgi giderse kuruma çizgisidir bende de olmuştu bi kaç saat sonra belirgin iki çizgiydi eşim gösterdi sonra birz araştırıp suyun altına tuttum kaybolmuştu

Eklentiler

• IMG_20220317_095527.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 83
Şimdi bu test daha yaptım tek çizgi ama c çizgisi de silikti 5dakka sonradan koyulasti anlamadım ya

Kzılar günaydın benim gögüs hassasiyetim yumurtlamadan beri devam ediyor bat yarın dün akşam 15 dklık sağ yumurtalığıma acayip sanci girdi geçti. bir daha olmadı acaba regli belirtisi mi gebelik mi sürekli negatif görmekten test yapmakta gelmiyor içimden ((((

Kızlar merhabalar 15 inde regl olmam lazım ,olmadım. Test yaptım silik bı çizgi var ama 2 gün arayla koyulasmiyor gibi sizde bakar mısınız? İlki bugün yaptığım, 2. Si 2 gün önce yaptigim

Eklentiler

• IMG_20220317_063439.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20220315_051518.jpg
    154 KB · Görüntüleme: 80
Benim rahim incelmiş ilaç kullandım doktor çocuk olmaz senin folekül bile yok derken 4 gün sonra yumurtlama gördüm şaka gibi onu değerlendirdim
Doktorlar da öyle emin konuşuyorlar ki, Allah bilir sonuçta mucize gibi bişey. Benim yengemin bi kızı vardı 17 sene sonra yeniden hamile kaldı bebeği oldu

Alintiyi beceremedim canım bol sabunla yika elini. kan çıktı mi? Bildiğin hasta tipli bir kedi değilse bence sorun olmaz ama içine sinmezse devlet hastaneleri tetanoz ve kuduz aşısı yapıyor böyle durumlarda.

Kızlar yanımda kolonya vardı hemen sıktım bi 10 dk sonra falan yıkadım sabunlu suyla. Öğrencileri de tırmalayan bir kedi. bu şapşik beni ilk defa tırmaladı hep de beslerim . zanlının tipi şu şekilde

Eklentiler

• 69A48E28-54B8-49AB-9887-7EDE67DD1741.jpeg
    240 KB · Görüntüleme: 76
Cidden farkediyo ama insan. Kasiklarda agri vs reglden yumurtamadan da olabiliyo ama uyku baska bisey her aksam koltukta uyuya kalip.bir de hic isinamadigimi farkedince aha dedim geliyor gelmekte olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…