Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun dış etkenler de olsa yapmadan durabilmişsin geçen ayki regl döngüme göre bugün olmam gerekiyor. En fazla da 4 gün içinde.

Bir de bende yılda 2 kere falan mevsim geçişinde sanırı rwgl gecikiyor 5 gün falan. İnşallah gecikmez

Ama yarın senden güzel haber duymayı çok istiyorum

Onemli olan ilk ogrendigin deger degil aslinda. 2gun sonra 2kati oraninda artip artmadigi. Bugun verip bi de 2gun sonra verip ilerlemeyi oyle ogrenebilirsin

Onemli olan ilk ogrendigin deger degil aslinda. 2gun sonra 2kati oraninda artip artmadigi. Bugun verip bi de 2gun sonra verip ilerlemeyi oyle ogrenebilirsin
Onun nedeni de daha önce 25 le öğrendim 2 kat artış önce düzgün oldu sonra artmadı mesela, kimyasalların hiç birinde değerim 200 lere çıkmadı, direk yüksekle öğrenip rahatlamaktı amacım başıma gelen bunca şeylerden sonra

Bu testler benle dalda geciyo galiba
Bu i saat önce yaptığım testte de simli silik çizgi çıktı

Psikopat bu belli
Hamileyken yaptırmıştım 2016 da diş de geçirmiş olabilir bu ya
Gerek yok o zaman canım

Ağzın bal yesin benim o ağrı hiç geçmedi hadi inşallah
İnshaAllah canım bendede öyle oldu .. hala bekliyorum takvime göre 5 gün geciktim testlerde net birşey çıkmıyor.. bana göre çok hafif gölge var suya tutunca anca çıkıyor renk.. bende tabi emin olamıyorum

Cidden farkediyo ama insan. Kasiklarda agri vs reglden yumurtamadan da olabiliyo ama uyku baska bisey her aksam koltukta uyuya kalip.bir de hic isinamadigimi farkedince aha dedim geliyor gelmekte olan
Yaa bende hic isinamiyorum surekli ayaklarim buz
Isi pompası acik üzerine şömineyi yakıyoruz yine üşüyorum

Doktorlar da öyle emin konuşuyorlar ki, Allah bilir sonuçta mucize gibi bişey. Benim yengemin bi kızı vardı 17 sene sonra yeniden hamile kaldı bebeği oldu
Bencede ama doktorlarca bu durum böyle değil sanırım

5 gün derken yumurtlama olalı mi 5 gün.. en erken belirtiler arasında yumurta olurken gelen ağrının gitmemesi mesela bunlar olabilir ama sart değil asla
Benim de Yumurtlama tarihinden beri sol kasik agrim hiç geçmedi, bu agri hamilelik belirtisi olabilir mi, bunu mu kast ettiniz arkadaşa? adetime 5 gün kaldı merakla bekliyorum

Ister istemez insan kotu deneyimlerini cagiriyo. Bende de var bi kayip meselq. Sonrasinda oglum oldu mantiken olumluyu düşün di mi ama yok ben de simdi bu bebede ya yine kayip olursa moduna giriyorum ara ara. Yapmamak lazim ama niye kötüsü olsun ki

Yaa bende hic isinamiyorum surekli ayaklarim buz
Isi pompası acik üzerine şömineyi yakıyoruz yine üşüyorum
Bnm bu durum reglden 1gun once olurdu tamam derdim yarin regl olcam demek ki. Bu sefer reglden cok.once baslayinca aha dedim burda bisiler dönüyo ev sicak cunku bnm.icim titriyo

Kesinlikle haklısın, inşallah iyi olsun hepsi sağlıkla doğsun ya, rabbim daha fazla bekletmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…