- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #16.681
Amin kuzum inşallah.İnşallah canım Allah razı olsun, bizim gibi bu korkuları bu sorunları yaşayan herkesin rabbim kucağını doldurdun inşallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzum inşallah.İnşallah canım Allah razı olsun, bizim gibi bu korkuları bu sorunları yaşayan herkesin rabbim kucağını doldurdun inşallahhh
Olsun dış etkenler de olsa yapmadan durabilmişsin geçen ayki regl döngüme göre bugün olmam gerekiyor. En fazla da 4 gün içinde.Regli olmadan havlu atmak yok canım. Regli olana kadar bebişi bekliyoruz.
Ben yapmadan durdum ama öğleden sonra işim çıktı eşim ile birlikteydim ondan yapamadım :))
Bugünde testi evde bıraktım yapmayayım diye.
Yarına Allah Kerim bakalım.
Kendim kadar buradaki herkesin bebek sahibi olmasını yürekten istiyorum kuzum.
Onemli olan ilk ogrendigin deger degil aslinda. 2gun sonra 2kati oraninda artip artmadigi. Bugun verip bi de 2gun sonra verip ilerlemeyi oyle ogrenebilirsinCumartesiye kadar bekleyelim öyle kan yaptıralım diye karar vermiştik eşimle, henüz 2 gün regl gecikmem var, o zamana kadar 4 gün gecikmiş olur ve eğer herşey yolundaysa çok güzel artmış olur diye konuşmuştuk, artık bekleyebilir miyim bilmiyorum
Onun nedeni de daha önce 25 le öğrendim 2 kat artış önce düzgün oldu sonra artmadı mesela, kimyasalların hiç birinde değerim 200 lere çıkmadı, direk yüksekle öğrenip rahatlamaktı amacım başıma gelen bunca şeylerden sonraOnemli olan ilk ogrendigin deger degil aslinda. 2gun sonra 2kati oraninda artip artmadigi. Bugun verip bi de 2gun sonra verip ilerlemeyi oyle ogrenebilirsin
Psikopat bu belliKızlar yanımda kolonya vardı hemen sıktım bi 10 dk sonra falan yıkadım sabunlu suyla. Öğrencileri de tırmalayan bir kedi. bu şapşik beni ilk defa tırmaladı hep de beslerim . zanlının tipi şu şekilde
Gerek yok o zaman canımHamileyken yaptırmıştım 2016 da diş de geçirmiş olabilir bu ya
Fotoda tam belli olmuyor ama bı klbakarmisiniz bana mı öyle geliyo acabaBu testler benle dalda geciyo galiba
Bu i saat önce yaptığım testte de simli silik çizgi çıktı
Ağzın bal yesin benim o ağrı hiç geçmedi hadi inşallah5 gün derken yumurtlama olalı mi 5 gün.. en erken belirtiler arasında yumurta olurken gelen ağrının gitmemesi mesela bunlar olabilir ama sart değil asla
İnshaAllah canım bendede öyle oldu .. hala bekliyorum takvime göre 5 gün geciktim testlerde net birşey çıkmıyor.. bana göre çok hafif gölge var suya tutunca anca çıkıyor renk.. bende tabi emin olamıyorumAğzın bal yesin benim o ağrı hiç geçmedi hadi inşallah
Yaa bende hic isinamiyorum surekli ayaklarim buzCidden farkediyo ama insan. Kasiklarda agri vs reglden yumurtamadan da olabiliyo ama uyku baska bisey her aksam koltukta uyuya kalip.bir de hic isinamadigimi farkedince aha dedim geliyor gelmekte olan
Bencede ama doktorlarca bu durum böyle değil sanırımDoktorlar da öyle emin konuşuyorlar ki, Allah bilir sonuçta mucize gibi bişey. Benim yengemin bi kızı vardı 17 sene sonra yeniden hamile kaldı bebeği oldu
Evet canım güzel yu urtlamışsın çatlamış değerlendirmeyi unutma ahadi rast gelsinKizar yumurtam catlamismi tecrübesi olanlar bakarsaniz sevinirim
Benim de Yumurtlama tarihinden beri sol kasik agrim hiç geçmedi, bu agri hamilelik belirtisi olabilir mi, bunu mu kast ettiniz arkadaşa? adetime 5 gün kaldı merakla bekliyorum5 gün derken yumurtlama olalı mi 5 gün.. en erken belirtiler arasında yumurta olurken gelen ağrının gitmemesi mesela bunlar olabilir ama sart değil asla
Degerlendiriyorum inşallah güzel sonuç alırımEvet canım güzel yu urtlamışsın çatlamış değerlendirmeyi unutma ahadi rast gelsin
Ister istemez insan kotu deneyimlerini cagiriyo. Bende de var bi kayip meselq. Sonrasinda oglum oldu mantiken olumluyu düşün di mi ama yok ben de simdi bu bebede ya yine kayip olursa moduna giriyorum ara ara. Yapmamak lazim ama niye kötüsü olsun kiOnun nedeni de daha önce 25 le öğrendim 2 kat artış önce düzgün oldu sonra artmadı mesela, kimyasalların hiç birinde değerim 200 lere çıkmadı, direk yüksekle öğrenip rahatlamaktı amacım başıma gelen bunca şeylerden sonra
Bnm bu durum reglden 1gun once olurdu tamam derdim yarin regl olcam demek ki. Bu sefer reglden cok.once baslayinca aha dedim burda bisiler dönüyo ev sicak cunku bnm.icim titriyoYaa bende hic isinamiyorum surekli ayaklarim buz
Isi pompası acik üzerine şömineyi yakıyoruz yine üşüyorum
canım çatlatma iğnesi kullanıyormusunTuttum duruyordu bı saat sonra böyle oldu
Kesinlikle haklısın, inşallah iyi olsun hepsi sağlıkla doğsun ya, rabbim daha fazla bekletmesinIster istemez insan kotu deneyimlerini cagiriyo. Bende de var bi kayip meselq. Sonrasinda oglum oldu mantiken olumluyu düşün di mi ama yok ben de simdi bu bebede ya yine kayip olursa moduna giriyorum ara ara. Yapmamak lazim ama niye kötüsü olsun ki
Evet güzel bir sıralama böyle güzel çıkınca genelde güzelde sonuç veriyor umarım dizinde öyle olurDegerlendiriyorum inşallah güzel sonuç alırım
İnşallah canım yaaEvet güzel bir sıralama böyle güzel çıkınca genelde güzelde sonuç veriyor umarım dizinde öyle olur