- 14 Mart 2022
- 131
- 195
- 33
- 25
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.621
testi suyun altına tut biraz çizgi giderse kuruma çizgisidir bende de olmuştu bi kaç saat sonra belirgin iki çizgiydi eşim gösterdi sonra birz araştırıp suyun altına tuttum kaybolmuştuKizlar acil yardım eder misiniz!
Sabah 5 test yaptım bişey yoktu uyudun 8, de uyandım ikinci çizgi vardı ama sonradan çıktı ya bilemiyorum dun akşamda yapmistim negatifti
Regl oldum ben kuzumTest yaptım dün ama negatif hiçbir şey görünmüyor. Yarından sonra clearblue alıp yapacam erken gebelik belki onda çıkar
Günaydın canım. İnşallah bugün keseyi görür gelirsin. Hayırlı haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar,dua edin olurmu bugün doktora gidiyorum tahlil sonuçlarım iyi çıksın keseyi göreyim bugünn bu mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin lütfeenn
İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar,dua edin olurmu bugün doktora gidiyorum tahlil sonuçlarım iyi çıksın keseyi göreyim bugünn bu mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin lütfeenn
inşallah görürsün keseyi :)Günaydın kızlar,dua edin olurmu bugün doktora gidiyorum tahlil sonuçlarım iyi çıksın keseyi göreyim bugünn bu mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin lütfeenn
üzülme canım nasipse diğer aya inşallah vaktini bekliyor annesi :)İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Günaydın canım. İnşallah bugün keseyi görür gelirsin. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
ALLAH razı olsunnİnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Güzel haberlerini bekliyoruz tatlımGünaydın kızlar,dua edin olurmu bugün doktora gidiyorum tahlil sonuçlarım iyi çıksın keseyi göreyim bugünn bu mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin lütfeenn
ALLAH razı olsunnn)
inşallah görürsün keseyi :)
ALLAH razı olsun canımGüzel haberlerini bekliyoruz tatlım
İnşallah cnm kopkoyu olur umarımYa evet idrardan daha kesin sonuc verir yapmak istersin diye dusundum ama yokmus zatenO zaman testlere devam insallah kopkoyu cizgilere doner
Valla tebrik ederim. Ben de bugün son kez test yaptım, negatif. Sıkıldım yapmaktan bir daha hiç test yapmıcam ya. bugün de regl oluyorum sanırım artık.Tutum kuzum dayandım valla. Testide akşam giderken eve götürdüm bugün yapmayayım diye :)) Yarın sabahtan patlatacağım bakalım. Sen ne yaptın var mı bir gelişme
Bnde ilk kimyasalımda da böyle uyumuştum çok fenaydıTelefonun ışığı kisik olmasina rağmen gordum cizgiyi ben deayrica o bahsettigin uyku var yaaa... eger normalde boyle bi alışkanlığın yoksa bebis demek. 2gebeligimde de en buyuk belirtim
Teşekkür ederim
Alıştım artık canım üzülmemeye de alışıyor insan vardır bi hayırüzülme canım nasipse diğer aya inşallah vaktini bekliyor annesi :)
Amin inşallah canm vardırÇizgileri göremeyen ben bile gördüm canım :) Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inşallah vardır.
Regli olmadan havlu atmak yok canım. Regli olana kadar bebişi bekliyoruz.Valla tebrik ederim. Ben de bugün son kez test yaptım, negatif. Sıkıldım yapmaktan bir daha hiç test yapmıcam ya. bugün de regl oluyorum sanırım artık.
İnşallah yarın sende pozitifi görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?