• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Telefonun ışığı kisik olmasina rağmen gordum cizgiyi ben de😍 ayrica o bahsettigin uyku var yaaa... eger normalde boyle bi alışkanlığın yoksa bebis demek. 2gebeligimde de en buyuk belirtim
Benim de onceki gebeliklwrimde hep gunduz kendimi uyumus bulurdum
Suan resmen o belirtiyi arıyorum.. aksam erken yatmaya başlamışım farketmeden ama gunduz
Normalde 11 12 ye kadar film izleyen ben 9 da uyumaya başlamışım umarim gebeliktendir 😁

Kizlar acil yardım eder misiniz!
Sabah 5 test yaptım bişey yoktu uyudun 8, de uyandım ikinci çizgi vardı ama sonradan çıktı ya bilemiyorum dun akşamda yapmistim negatifti

Eklentiler

• 16474945843925224578060030554481.jpg
    16474945843925224578060030554481.jpg
    204,7 KB · Görüntüleme: 78
Kizlar acil yardım eder misiniz!
Sabah 5 test yaptım bişey yoktu uyudun 8, de uyandım ikinci çizgi vardı ama sonradan çıktı ya bilemiyorum dun akşamda yapmistim negatifti
Cnm ,5 dk içinde çıktıysa vardır ama sen ne zamn çıkmış bilmiyirsn bnce birbtane daha test yap tskipnet

Hayırlı Kandiller herkese :)
size bir sorum olacak yardımcı olurs.anız cok sevınırım. Bu ay femara kullandım dün kontrolüm vardı 2 yumurta 18 mm olmuş dedi doktor . Bugün sabah 10:00 da ovitrelle iğnesini vurdur dedi. Dün aksam sol tarafıma ağrı girdi ve dolgunluk oldu. Catladı sandım hemen doktora yazdım hayır catlamaz dedı ama ıkna olmadım . Bugün saatb 11 de iğne vurdurup yarın ve cumartesi ilişki olacak. Sizce iğneden önce catlama ihtimali var mı ?şuan bu arada akıntım falanda yok

Öncelikle sanırım idrara sıkışmaya başladım bir kaç saat önce gittim azıcık yaptım gebelikten şüphelenmesem sistit oldum derdim ama ben gebeliğe yoruyorum inşallah Fotoyla oynadım orijinallerini koydu daha önce oyunamak isteyen olursa benim için sevinirim ben kendim bu kadar oynadım. @tucimo nerdesin bi bak bi bak hadi
Çizgileri göremeyen ben bile gördüm canım :) Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inşallah vardır.

ben tutmadım 😂 yaptım bitane gene negatif 😂 M Mrs Electrical Engineer sen naptın acebaağ
Ben yarın sabah yapacağım ama hiç umudum yok canım. Bakalım zaten varsa yarın kesin çıkar. Çünkü ben bundan önceki 2 gebeliğimide 1 hafta önceden öğrenmiştim testte. Bu sefer çıkmayınca büyük ihtimal yok diyorum.

Back