- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.601
Benim de onceki gebeliklwrimde hep gunduz kendimi uyumus bulurdumTelefonun ışığı kisik olmasina rağmen gordum cizgiyi ben deayrica o bahsettigin uyku var yaaa... eger normalde boyle bi alışkanlığın yoksa bebis demek. 2gebeligimde de en buyuk belirtim
Sanirim baska biriyle karistirdiniz sizinle hic iletisim kurmadim cunku ben nickimi iki ay once aldm
Evet canım özellikle araştırarak seçtik . Ayşe hanıma da gittim ilk gebeliğimde memnun kalmadım. Biraz beni akıntıya soktuAy ben aksaraylıyım özellikle mi seçtiniz Nilüfer hanımı?
Yıkandıktan sonraki hali bu daha belliydi neolur ne olmaz yıkadım boyoe olduKizlar acil yardım eder misiniz!
Sabah 5 test yaptım bişey yoktu uyudun 8, de uyandım ikinci çizgi vardı ama sonradan çıktı ya bilemiyorum dun akşamda yapmistim negatifti
Cnm ,5 dk içinde çıktıysa vardır ama sen ne zamn çıkmış bilmiyirsn bnce birbtane daha test yap tskipnetKizlar acil yardım eder misiniz!
Sabah 5 test yaptım bişey yoktu uyudun 8, de uyandım ikinci çizgi vardı ama sonradan çıktı ya bilemiyorum dun akşamda yapmistim negatifti
5 dakka bekledim yoktu uydumCnm ,5 dk içinde çıktıysa vardır ama sen ne zamn çıkmış bilmiyirsn bnce birbtane daha test yap tskipnet
Cnm varda diyemem yokta kuruma büyük bir ihtimal o zamn adetiniz ne zamn5 dakka bekledim yoktu uydum
Daha önceki testler hiç böyle olmadı ya batta bugun
Çalışıyor canım dün de çalışıyorlardı bizim burdaSağlık ocakları bugün calisiyomu acaba
Tutum kuzum dayandım valla. Testide akşam giderken eve götürdüm bugün yapmayayım diye :)) Yarın sabahtan patlatacağım bakalım. Sen ne yaptın var mı bir gelişme
Çizgileri göremeyen ben bile gördüm canım :) Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inşallah vardır.Öncelikle sanırım idrara sıkışmaya başladım bir kaç saat önce gittim azıcık yaptım gebelikten şüphelenmesem sistit oldum derdim ama ben gebeliğe yoruyorum inşallah Fotoyla oynadım orijinallerini koydu daha önce oyunamak isteyen olursa benim için sevinirim ben kendim bu kadar oynadım. @tucimo nerdesin bi bak bi bak hadi
Ben doktor kontrolüyle gittim bu sefer doktorun söylediği tarihlere uygulamadaki yumurtlama tarihleri, kasıkta hissettiğim sancılar, akıntı hepsi uyumluydu. Bakalım inşallah bu sefer olmuşturAma o keskin batmalar yok şimdiYumurtladım mı onu da bilmiyorum şans bakalım
Ben yarın sabah yapacağım ama hiç umudum yok canım. Bakalım zaten varsa yarın kesin çıkar. Çünkü ben bundan önceki 2 gebeliğimide 1 hafta önceden öğrenmiştim testte. Bu sefer çıkmayınca büyük ihtimal yok diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?