• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim gecti sanırım ovulasyon yapmadigim için bilmiyorum adet günümü ama 35. Gün oluyor.
Şubat 11se daha geçmedi 5 gün var senin adetine benim ki daha berbat ben en son ocakta adet oldum biliyormusun yine testim buna yakın ama bu kadar değil çizgi çıktı geçti sonrada adet olamadım bakalım inşallah arkası gebeliğedir

Şubat 11se daha geçmedi 5 gün var senin adetine benim ki daha berbat ben en son ocakta adet oldum biliyormusun yine testim buna yakın ama bu kadar değil çizgi çıktı geçti sonrada adet olamadım bakalım inşallah arkası gebeliğedir
Yok yok yarın 35. gün oluyor yanlış anlaşılma oldu 😁 normal döngüm 29 32 arası yani adet günümü geçmiş olmam gerek. Senin çok geçmiş inşallah görürsün pozitifi

Yok yok yarın 35. gün oluyor yanlış anlaşılma oldu 😁 normal döngüm 29 32 arası yani adet günümü geçmiş olmam gerek. Senin çok geçmiş inşallah görürsün pozitifi
Benim rahim incelmiş ilaç kullandım doktor çocuk olmaz senin folekül bile yok derken 4 gün sonra yumurtlama gördüm şaka gibi onu değerlendirdim

Hayır canım sabah yapicammm İnshaAllah.. cunki tuvalete en 6 saat çıkmamak lazım en güvenilir sonuç için şimdi daha ojadar geçmedi diye yapmadım bişi boşuna morelim bozulmasın istedim.. sabah niye yapmadım derdim bisefer de
Tamam sabaha inşallah daha güzel haberlere uyanırız bu arada bnm başka clear blue yok evdekilere talip inşallah onlarda çıkar hı ne dersin

Çıkabilir çıkmaya da bilir belki olmaz... Ama bu Clear blue erken gebelik testi miydi
Evet clear blue yaptım en son ama diğerleriyle devam edeceğim oda öyle içimden yapasım geldi onu bir taneydi hatta yapma günü bile değil 6 güne kadar gösteriyor diye yazıyor ama şansımı denedim kim bilir belli mi olur belkide tutmuştur diye

Amazon’da buldum ama değer yazmıyor bunda Buda tek çizgi çift çizgi olayı İle anlıyor.
Ya evet idrardan daha kesin sonuc verir yapmak istersin diye dusundum ama yokmus zaten 🤔 O zaman testlere devam insallah kopkoyu cizgilere doner 💕

Kızlar günaydın hamile olduğunuzu öğrenmeden önce bacak ağrınız oldu mu

Kız bakarım birazdan elim ayağım karıştı tucimıda görmedi hala görsün diye etiketledim işi var yada yorgun heralde ay yorgun diyince ben hergün uyuyorum okuldan sonra bugün sana mesaj attım elimde telefon uyudum
Telefonun ışığı kisik olmasina rağmen gordum cizgiyi ben de😍 ayrica o bahsettigin uyku var yaaa... eger normalde boyle bi alışkanlığın yoksa bebis demek. 2gebeligimde de en buyuk belirtim

Evet clear blue yaptım en son ama diğerleriyle devam edeceğim oda öyle içimden yapasım geldi onu bir taneydi hatta yapma günü bile değil 6 güne kadar gösteriyor diye yazıyor ama şansımı denedim kim bilir belli mi olur belkide tutmuştur diye
Cift çizgin bariz belli Ginnys Ginnys hayirli olsun🤩

Back